Kaç cc taktırmam konusunda kararsızım.Görüşleriniz çok önemli.

Mrb örnek olarak ben kendi ölcülerimi vereyim 161 boy 58kilo 385cc yuvarlak takildi baslarda kücük geliyodu sonradan kaslar kendini salinca tam istedigim gibi oldu suan 80c takiyorum ve cok memnunum darisi basina
Bu nasıl oluyor lütfen bana özelden yazın konusalım kafayı yicem 159 boy 50 kilo 295 cc var ve aşırı büyük geliyo ağlıyorum ben ne yaptım diye

Bu nasıl oluyor lütfen bana özelden yazın konusalım kafayı yicem 159 boy 50 kilo 295 cc var ve aşırı büyük geliyo ağlıyorum ben ne yaptım diye
Aaaa aslinda seninkiler iyi yani kocaman silikon degil kilon boyunda kaldirmasi lazimdi acaba gögüs kismi mi dar sende ? Yada alisamadin bende bastan zorlanmistim ama zamanlan sanki benimmis gibi benimsedim
Kac beden sütyen takiyosun?

Bende 1.74 , Kilo 64 biraz uyuyor sizin verdigimiz bilgiler, banada mentor takilacak, yslniz high profilmi olsun yada hangisi bilmiyorum
Siz high profilmi taktirdiniz?
O sert oluyor heralde degilmi?

Bende 1.74 , Kilo 64 biraz uyuyor sizin verdigimiz bilgiler, banada mentor takilacak, yslniz high profilmi olsun yada hangisi bilmiyorum
Merhaba. Benim profil moderate plus yani orta üstü profil. Profiller: düşük, orta, orta üstü, yüksek... diye gidiyor. Moderate plus orta üstü demek, high profil de yüksek demek. Bu protezin yumuşaklığını değil yüksekliğini gösteriyor yani memeden öne doğru ne kadar çıkık olacağını gösterir, yumuşaklıkla ilgili yok. High (yüksek) profil bana biraz füze gibi:) ve silikon oldugu belli olur gibi geldi. ama bu tamamen benim görüşüm, hepsi güzel oluyor sonucta. Yani benim vucudumda daha doğal olsun istediğim için ben moderate plus (orta üstü) tercih ettim. Dr'unuza bu detayları mutlaka sorun. Mentor'da yumuşaklıkta ise 3 derece oluyor, ben en yumusağını taktırdım. Umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım

göğüs çapınız darken yine de daha dolgun göğüs istiyorsanız genelde yüksek profiller kullanılıyor en son ultra high profil var. Benim anladığım profil yüksekliği dolgunluğu öne çıkıklığı ciddi etkiliyor , bana ultra high 320 cc takıldı ,ben memnunum öyle abartılı öne çıkık olmadı , doktorum taktıktan sonraki ilk muayenede ultra high olmasaydı böyle biraz zor olurdu gibisinden bir cümle kullandı , sonradan merak edip profilin ne olduğunu mentorun kendi sayfasından inceledim , ancak siz ne istediğinizi iyice anlattıktan sonra doktorun tavsiyesini de göz ardı etmeyin , özellikle ultra high biraz daha az kullanılıyor sanırım , belki bazı insanlarda füze gibi bir görüntüye sebep oluyordur , öncesinde ne kadar dokunuz olduğu, vücut yapınız ile çok ilişkili..

Melda ve ninasu bilgiler icin cok tesekkür ederim.
Netivede doktor karar verir degilmi, ultra high mi olsun veya degilmi.. ben buna kendim karar vermek istesemde, dogrusu neye göre verecegimi bilemem.
Ninasu sendemi en yumusak olani sectin?
Benim hic gögsüm yol denilwcwk kadar yani gercekte a yi dahi dolsurmuyor, ultra high belki yapmadi durabilir, veya protezin kenarlari cikar diye düsündüm.. yoksa bununla pek alakali yokmu
Sizlerin meme dokusu varmiydi?
Birde kusura bakmayin cok utanarak soruyorum, ama ameliyattan sonra yani baya bi süre gectikten sonra memeler sade oksiyarakmi sevilebilir, veya esler biraz daha sıkarak ellerse bir sey olurmu
Yani hemen öyle patliyabilirmi..

Son soruya bayıldım, ondan baslamak istiyorum :) Ilk 2-3 hafta memeler aşırı sert şiş ve yukarda oldugu için zaten moralim çok bozuktu. Bırak elletmeyi eşim görsün bile istemiyordum. O yuzden hiç memelere dokundurtmadım. 3. Haftadan sonra yavastan rahatladım, sonra da istedigini yapsın bişey olmaz merak etme canım. Hatta doktorum ilk ay kontrolunde masajı eşiniz de yapabilir, onlar daha guclü falan demişti :) Profil konusunu ise tabiki dr a bırak, kendi kendine karar verilebilecek konu değil. Sadece dr a nasıl bir beklentin oldugunu iyi anlat yeterli.

ya soru haftalardir aklimda forumda ariyorum bi türlü bulamiyorum.
Artik ne olacaksa olsun dedim.. saldim kendimi sordum
Cünki bagzi erkekler biraz daha tabiri caizse Kaba veya söyle diyeyim naziklik yapmadanda sevebiliyor, o anlarda dur patlar falan demenin hayali beni bi hayli endiselendirdi, yani her erkek farkli sever ama cok sert seven bir esde rahat olabilir ozaman?(ya kusura bakma, izah etmekte zorlandim biraz) ama ne demek istedigimi anlatabildim degilmi?
Sen en yumusak olanimi sevmistin?

Pardon "secmistin" demek istedim
1de nasil memeler istedigini resimler ile göstermek dahami iyi, neticede herkesin yapisi farkli, resimdeki gibide olmaz, ama anlatmaktansa resim daha mantikli geliyor
Yani en azindan aralarini ferhat ile sirini ayiracak kadar dag olmasin.. bu yeter diyorum
Bunu Doktor protezle ayarliyabiliyormu, veya memesi cok az olanda zaten catal olusmasi zor mu?
Bana doktorum ameliyat öncesi/sonrasi hic resim göstermedi..

Gayet anladım tarzını merak etme canım Dr hiiiççç bişey olmaz demişti bana da. Sadece ilk ay dikkat dedi, fazla sert mudahele olmasın, dikiş yerleri için de zararı olabilir demişti. Sonra eller serbest ama tabi ilk zamanlar acıyacak sonra düzeliyor. Ustunden kamyon gecse patlamaz silikon dedi bana dr Oyle bişey yokmuş rahat ol.
Istedigin buyukluk için ise begendiğin before after fotoları bul internetten göster istersen, en azından fikir verir.

Methaba Ameliyat oldunuz mu ? Fiyat konusunda bilgi vere bilir misiniz? Ben Gazıantep deyım uzun süredir arastırıyorum ve çok istigorum ama 15000 altında fiyat yok

Methaba Ameliyat oldunuz mu ? Fiyat konusunda bilgi vere bilir misiniz? Ben Gazıantep deyım uzun süredir arastırıyorum ve çok istigorum ama 15000 altında fiyat yok
Evet bir ay bir hafta oluyor ben 13bine ameliyat olmuştum.Ufak ufak yumuşamaya başladılar.

Dr ameliyatta bi kac tane dener en uygun olani takar. 350 cc alti lutfen düşünme. Olculerimiz yakın 350 cc mentor benim. Keske daha buyuk olsaydi diyorum.

merhaba sizinle aşağı yukarı aynı ölçülere sahipmişiz , sizin ameliyat sonrası ölçüleriniz ne oldu söylemenizde sakınca var mı ,ne kadar zaman geçti yaptıralı , benim beş ay oldu
Bende yaptırdım 2. Günüm ne zaman binormale döndünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…