merhaba benim boyum 158 kilom 48 idi , bana 320 cc , ultra high ( mentor ) takıldı , benim şu an meme altı ölçüm 71 , meme çevrem 89 oldu , ben bu ölçüden gayet memnunum , ameliyata pek de ölçülerle ilgili bilgim olmadan girdim ,doktorum tahmini 300 takarım diyip denemesi sonucu 320 takmış , sanırım tüm doktorlar bunu yapıyordur , siz de bence doktorunuzdan birkaç deneme yapmasını isteyin ki yapmalı da , cc de en önemli belirleyici etki ameliyat öncesi var olan dokunuz ve meme çapınız , benim hiç yok gibiydi , ne istediğinizi iyice belirleyin doktorunuza ifade edin , sizi anlasın , benim anladığım kadarı ile siz " ilgi çekekek kadar abartılı olmasın ama yaptırdığınıza değsin hala küçük kalmasın istiyorsunuz " burda ki çoğu kadın gibi , galiba bunu için de " bana sonradan büyüklükten ötürü sorun çıkarmayacak ( yani meme çapını zorlamayacak ) , doğallığı bozmayacak alabileceği en büyük " diyebilirsiniz , direk şu cc olsun demek pek sağlıkl olmayabilir .Herkese merhaba,
On gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım.1.68 boyum kilom da 57 göğsüm 75A(ama onu da destekle anca dolduruyor) sizce kaç cc taktırmalıyım?Ne çok büyük ne de çok küçük göğüslerim olsun istiyorum.Doktorum kas altından 300 cc takarız demişti ,bu hafta randevum var tekrar bakıp karar vereceğiz.300 cc takılınca kaç beden olurum yine küçük mü olur?Bu konuda kafam çok karışık önerilerinizi bekliyorum.
merhaba sizinle aşağı yukarı aynı ölçülere sahipmişiz , sizin ameliyat sonrası ölçüleriniz ne oldu söylemenizde sakınca var mı ,ne kadar zaman geçti yaptıralı , benim beş ay olduMerhaba. İnan görmeden fikir vermemiz çok zor. Doktorun 300 CC demişse demek ki sana uygun olan CC odur. Ona bedeninin alabileceği en büyük protezi takmanı da isteyebilirsin. Ameliyat esnasında deneyebilir. Çok küçük olmaz diye düşünüyorum, bedenine tam olur. Bana 265CC takıldı, boyum 1.58 kilom 47. Şimdiden geçmiş olsun.
başka doktorlarla görüştünüz mü , boyunuz kilonuz benden yaklaşık 10 br fazla ,bakın profil yüksekliği de çok önemli , 300 cc de hangi profil düşünülüyor bunu sorsanız iyi olur , 300 high ile 300 ultra high arasında fark oluyor , ancak nedenini pek bilmiyorum doktorlar genelde ultra high ı daha az kullanıyor gibi bir bildikleri de vardır , eğer görüşmemişseniz başkalarıyla bence mutlaka görüşün , kime olacağınız zaten belli değişmeyecekse bile başka doktorların fikirlerini almış olursunuz , zaten çoğunun muayenesi ücretsizHerkese merhaba,
On gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım.1.68 boyum kilom da 57 göğsüm 75A(ama onu da destekle anca dolduruyor) sizce kaç cc taktırmalıyım?Ne çok büyük ne de çok küçük göğüslerim olsun istiyorum.Doktorum kas altından 300 cc takarız demişti ,bu hafta randevum var tekrar bakıp karar vereceğiz.300 cc takılınca kaç beden olurum yine küçük mü olur?Bu konuda kafam çok karışık önerilerinizi bekliyorum
Başla doktorlarla görüştüm.10 gün sonra ameliyat için gün de aldım.Doktorun önceki yaptığı göğüsleri de gördüm çok iyiydi.Doktora tam olarak neleri sormalıyım bunu tam bilmiyorum.Profil dediğiniz şey tam nedir?Kaç doktora gittiysem ameliyat esnasında söylediğimiz ölçüler değişebilir dediler haliyle ortalama yanıtlar aldım.Siz ameliyat olmuş birisi olarak haftaya doktoruma ne sormamı önerirsiniz?başka doktorlarla görüştünüz mü , boyunuz kilonuz benden yaklaşık 10 br fazla ,bakın profil yüksekliği de çok önemli , 300 cc de hangi profil düşünülüyor bunu sorsanız iyi olur , 300 high ile 300 ultra high arasında fark oluyor , ancak nedenini pek bilmiyorum doktorlar genelde ultra high ı daha az kullanıyor gibi bir bildikleri de vardır , eğer görüşmemişseniz başkalarıyla bence mutlaka görüşün , kime olacağınız zaten belli değişmeyecekse bile başka doktorların fikirlerini almış olursunuz , zaten çoğunun muayenesi ücretsiz
Çok teşekkür ederim herkes ağrıdan korkar ben anesteziden ve uyanma anından korkuyorum nedense.Sizin takılalı ne kadar oldu?Memnun musunuz? Ameliyat yaklaştıkça gerginliğim artıyor bu normal mi?Merhaba. İnan görmeden fikir vermemiz çok zor. Doktorun 300 CC demişse demek ki sana uygun olan CC odur. Ona bedeninin alabileceği en büyük protezi takmanı da isteyebilirsin. Ameliyat esnasında deneyebilir. Çok küçük olmaz diye düşünüyorum, bedenine tam olur. Bana 265CC takıldı, boyum 1.58 kilom 47. Şimdiden geçmiş olsun.
Marka !!!!!!!! Kesinlikle kullanacağı markayı sorun!!Başla doktorlarla görüştüm.10 gün sonra ameliyat için gün de aldım.Doktorun önceki yaptığı göğüsleri de gördüm çok iyiydi.Doktora tam olarak neleri sormalıyım bunu tam bilmiyorum.Profil dediğiniz şey tam nedir?Kaç doktora gittiysem ameliyat esnasında söylediğimiz ölçüler değişebilir dediler haliyle ortalama yanıtlar aldım.Siz ameliyat olmuş birisi olarak haftaya doktoruma ne sormamı önerirsiniz?
Merhaba. 14 ay oldu ameliyat olalı. Meme dokum pek yoktu. A cupu dolduramıyordum. Şimdi C’ye geçtim.merhaba sizinle aşağı yukarı aynı ölçülere sahipmişiz , sizin ameliyat sonrası ölçüleriniz ne oldu söylemenizde sakınca var mı ,ne kadar zaman geçti yaptıralı , benim beş ay oldu
profil protezin öne çıkıklık derecesi , cc o profilin hacmini ( ağırlığını ) belirleyen ölçüt , aynı hacimde olup da tabanı dar yüksekliği fazla ise o silikonun profili yüksektir , tabanı geniş yüksekliği azsa o silikonun profili daha düşüktür , genelde meme çapı dar olup da yine de daha dolgun göğüs istendiğinde profil yüksek seçiliyor , doktorunuza profil yüksekliğinin ne derece etkili olduğunu , eğer ultra high takmayı değil de başka daha düşük profil takacaksa , bunun nedenini sorabilirsiniz , eğer meme çapınız genişse ultra high takılmayacaktır , benim meme çapım tam 10 etmiyordu , bu ölçü darmış mesela , siz de meme çapınızı sorabilirsiniz , marka çok önemli , diğer markaları ben pek bilmiyorum , bende ki mentor , bir de en önemlisi siz ne istiyorsunuz , belki başkasına iyi olan boyut sizin gözünüze büyük gelecektir ya da tan tersi , ben herşeyi doktora bırakmıştım , ancak burda yaptırıp küçük ya da büyük bulanları da çok okudum , eğer mümkünse doktora aşağı yukarı nasıl bir görüntü istediğinizle ilgili foto götürebilirsiniz , inşallah gönlünüze göre bir sonuç alırsınızBaşla doktorlarla görüştüm.10 gün sonra ameliyat için gün de aldım.Doktorun önceki yaptığı göğüsleri de gördüm çok iyiydi.Doktora tam olarak neleri sormalıyım bunu tam bilmiyorum.Profil dediğiniz şey tam nedir?Kaç doktora gittiysem ameliyat esnasında söylediğimiz ölçüler değişebilir dediler haliyle ortalama yanıtlar aldım.Siz ameliyat olmuş birisi olarak haftaya doktoruma ne sormamı önerirsiniz?
Merhaba, Bende 2 ay önce ameliyat oldum. Boyum 1.70 kilom 57. 300 cc kasaltı yuvarlak mentor takıldı. Ilk başlarda gözüme küçük geldi fakat 6. haftadan itibaren sanki sihirli degnek değmiş gibi :) yumuşayıp kaslar kendini salmaya başladı. Şu anda çok memnunum, çok doğal duruyorlar ve sanki büyüdüler anlamadım... O nedenle 300 cc gayet tavsiye ederim ama dr en iyisini bilir tabi senin için.Herkese merhaba,
On gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım.1.68 boyum kilom da 57 göğsüm 75A(ama onu da destekle anca dolduruyor) sizce kaç cc taktırmalıyım?Ne çok büyük ne de çok küçük göğüslerim olsun istiyorum.Doktorum kas altından 300 cc takarız demişti ,bu hafta randevum var tekrar bakıp karar vereceğiz.300 cc takılınca kaç beden olurum yine küçük mü olur?Bu konuda kafam çok karışık önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, boy ve kilomuz uyuyor. ben 350 cc mentor marka yaptırdım yıllar once cok da memnunum. Ameliyat esnasında dr bir kac boyutta deniyor zaten vucuduna en uygun olanını tercih edip yapıyor. eğer ki uygunsa bedenin için dr dan 350 ustu talep et. (Küçülüyor) 75 b cup olursun.Herkese merhaba,
Nasıl küçülüyor?Şişlikler indikten sonra mı küçülüyor?En büyük kaygım yaptırdım ama çok büyük oldu Ya da çok küçük oldu demek.Önerileriniz için çok teşekkürler.Merhaba, boy ve kilomuz uyuyor. ben 350 cc mentor marka yaptırdım yıllar once cok da memnunum. Ameliyat esnasında dr bir kac boyutta deniyor zaten vucuduna en uygun olanını tercih edip yapıyor. eğer ki uygunsa bedenin için dr dan 350 ustu talep et. (Küçülüyor) 75 b cup olursun.
Çok teşekkür ederim detaylı verdiğiniz bilgiler için.Umarım güzel sonuç alırım.Mentor takılacak doktora kaç kap mı olacağım ya da kaç beden mi olacağım diye sormalıyım.Benim istediğim aslında şu boyutlarda bir görüntü yakalamak ama kaça denk geliyor bilmiyorum.profil protezin öne çıkıklık derecesi , cc o profilin hacmini ( ağırlığını ) belirleyen ölçüt , aynı hacimde olup da tabanı dar yüksekliği fazla ise o silikonun profili yüksektir , tabanı geniş yüksekliği azsa o silikonun profili daha düşüktür , genelde meme çapı dar olup da yine de daha dolgun göğüs istendiğinde profil yüksek seçiliyor , doktorunuza profil yüksekliğinin ne derece etkili olduğunu , eğer ultra high takmayı değil de başka daha düşük profil takacaksa , bunun nedenini sorabilirsiniz , eğer meme çapınız genişse ultra high takılmayacaktır , benim meme çapım tam 10 etmiyordu , bu ölçü darmış mesela , siz de meme çapınızı sorabilirsiniz , marka çok önemli , diğer markaları ben pek bilmiyorum , bende ki mentor , bir de en önemlisi siz ne istiyorsunuz , belki başkasına iyi olan boyut sizin gözünüze büyük gelecektir ya da tan tersi , ben herşeyi doktora bırakmıştım , ancak burda yaptırıp küçük ya da büyük bulanları da çok okudum , eğer mümkünse doktora aşağı yukarı nasıl bir görüntü istediğinizle ilgili foto götürebilirsiniz , inşallah gönlünüze göre bir sonuç alırsınız
Nasıl küçülüyor?Şişlikler indikten sonra mı küçülüyor?En büyük kaygım yaptırdım ama çok büyük oldu Ya da çok küçük oldu demek.Önerileriniz için çok teşekkürler
yani şişlikler indikten sonra birazcık kuculuyor. Zamanla da küçülme oluyor. cok fazla değil ama. bu defa baslıyosun keske biraz daha buyuk yaptırsaymısım diye. benim memem hiç yok gibiydi. buyuk olmasını kendim istememiştim. hantal kilolu dururum diye. ama silikon yaptırdıktan sonra cook memnun kaldım (kadın demek meme demekmiş anladım.) doktorumla gorustum daha buyuk olsaydı keske diye. senin gögüs kafesin cok dar ben zaten dedi ameliyatta 3 4 boy denedim en uygun olanını yerlestirdim sana daha buyuk olmazdı dedi. Ameliyatta en basta dusundugunden daha buyuk olanını yapmıs bana. 250 cc dusunuyordu ameliyatta 350 cc yapmıs. cok mantıklı dusunuyorsun. bu pişmanlığı yasamaman için eğer ki bedenin için uygunsa en az 350 cc. mesela seyma subasının cok guzel 420 cc. birde hulya kocyiğit'in torunu aslısah alkoclar. o da gecen sene yaptırdı ve 400 cc ustu. bunlara bak incele
Bu resimdeki görüntü için 300-325 cc fazlasıyla yeterli olur gibi duruyor. Ama dr'unuza gösterin tabi , biz ancak kendi tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Bende de 300 cc kasaltı var ama bu resimden daha büyük duruyor mesela?Çok teşekkür ederim detaylı verdiğiniz bilgiler için.Umarım güzel sonuç alırım.Mentor takılacak doktora kaç kap mı olacağım ya da kaç beden mi olacağım diye sormalıyım.Benim istediğim aslında şu boyutlarda bir görüntü yakalamak ama kaça denk geliyor bilmiyorum.
Bu resimdeki görüntü için 300-325 cc fazlasıyla yeterli olur gibi duruyor. Ama dr'unuza gösterin tabi , biz ancak kendi tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Bende de 300 cc kasaltı var ama bu resimden daha büyük duruyor mesela?
Bu boyut 400 cc sanırım ve çok beğeniyorum