Kaç cc taktırmam konusunda kararsızım.Görüşleriniz çok önemli.

Bende yaptırdım 2. Günüm ne zaman binormale döndünüz
[/QUOaslında inanın tam olarak ne zaman normale döndüm hatırlamıyorum , galiba iki gün sonra ağrılarım epey azalmıştı tabi günlük ağrı kesicilerimi alıyordum , bir hafta kadar yataktan kalkerken zorlanıyordum , sonra yavaş yavaş zorlanmaz ağrı çekmez oldum , ben çok zorlanan grupta değilim bu ameliyat sonrası inşallah siz de en kısa zamanda iyileşirsiniz :)

ayyy superr :) burada ki yorumlara mı onem verdin de sen istedin bu boyu, yoksa doktor kendisimi oyle yapmıs?
Doktora ne istediğimi net söyledim.Fotoğrafla gittim.Ne çok büyük ne çok küçük vurgusunu sürekli yaptım.Buradaki yorumları da okudum elbette ama doktor zaten senin vücudunun kaldıracağı ideal ölçüye göre takıyor.

Herkese merhaba,
On gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım.1.68 boyum kilom da 57 göğsüm 75A(ama onu da destekle anca dolduruyor) sizce kaç cc taktırmalıyım?Ne çok büyük ne de çok küçük göğüslerim olsun istiyorum.Doktorum kas altından 300 cc takarız demişti ,bu hafta randevum var tekrar bakıp karar vereceğiz.300 cc takılınca kaç beden olurum yine küçük mü olur?Bu konuda kafam çok karışık önerilerinizi bekliyorum.
Yaptirdiiniz mi acaba

Herkese merhaba,
On gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım.1.68 boyum kilom da 57 göğsüm 75A(ama onu da destekle anca dolduruyor) sizce kaç cc taktırmalıyım?Ne çok büyük ne de çok küçük göğüslerim olsun istiyorum.Doktorum kas altından 300 cc takarız demişti ,bu hafta randevum var tekrar bakıp karar vereceğiz.300 cc takılınca kaç beden olurum yine küçük mü olur?Bu konuda kafam çok karışık önerilerinizi bekliyorum.
300 cc küçük bence boyuna göre küçük taktıranların hepsi bin pişman ... göğüs dokun var mı bilmiyorum ama 400 altı taktırma

X