- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.404
- 798
- Konu Sahibi kibirlikontes
Neyin belgesiymis bu sabahı bekleyememisler de bunun için kavga etmişlerkavga sebebi burda . buyrun yarıla yarıla gülün efendim
Kulahim inandi deseydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin belgesiymis bu sabahı bekleyememisler de bunun için kavga etmişlerkavga sebebi burda . buyrun yarıla yarıla gülün efendim
O zaman evlensin kendine ayrı ev açsınaynı ildeyiz kv ile ama anlaşamıyorlar. rahatlığa gel. biz anlaşamasak da otururduk afedersiniz kıçımızın üzerine.
18 yaşında. ergenliğin doruklarındayız yani. eşim yalan söylemez bana da kv ne bu kadar ölüm kalım meselesi yapmış o beni çok kıllandırdı. bana geçmiş olsuna geldikleri günün gecesi.O zaman evlensin kendine ayrı ev açsın
Kac yaşında bu kayin
Tabiki basıp gitmiyordur ,oturuyordur dizini kırıp,şimdi yapıyor bunu,olan konu sahibine oluyor.Cidden eskiden kavga ettiğinde nereye gidiyormuş otele mi
Oturuyordur oturduğu yerde şimdi ne değişti
Ayrıca saat 3.30 da neyin kavgasını etmişler bende konu sahibi gibi killanirdim
Tam geldiklerinin ertesi günü kavga ettim gel beni al
yok önceleri de vardı bu yani kp ile kv boşandıktan sonra. biz o sıra başka ildeydik. gece 1 de arıyordu kv . eşime diyordu ki ara kardeşini evine dönsün. evet eşim arayınca peki abicim diye eve dönecekti doğru. ben bunlarla böyle uğraşıyorum 4 senedir.Tabiki basıp gitmiyordur ,oturuyordur dizini kırıp,şimdi yapıyor bunu,olan konu sahibine oluyor.
Belkide kayinvalide bilerek kavga çıkardı,gitsin diye evden. Ne de olsa oglumun evi mantığıyla.
Ama cidden çekilmez bu.yok önceleri de vardı bu yani kp ile kv boşandıktan sonra. biz o sıra başka ildeydik. gece 1 de arıyordu kv . eşime diyordu ki ara kardeşini evine dönsün. evet eşim arayınca peki abicim diye eve dönecekti doğru. ben bunlarla böyle uğraşıyorum 4 senedir.
aynen işine geliyor. istiyor ki eşim baba sorumluluğu alsın. eşim farkında bile değil artık baba sorumluluğu aldığının almaya çalıştğının. çok sinir oluyorum.Ama cidden çekilmez bu.
Neden yani sürekli sürekli. Annesi çok düşünüyorsa arasın oğlunu çağırsın eve
Şimdi kolayına yada işine geliyor sizde kalması demekki ki arayıp demiyor,gönder evine gelsin diye.