• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabusum (kaynım) geri mi dönüyor?

eşimin hatası kardeşine karşı çok yumuşak yüzlü olması bi tane bile ters bi cümle katiyen söyleyemiyor. baba yok anne zaten sıkıntılı bir de benle kötü olursa komple kaybederiz onu düşüncesinde bu da yüz bulmasına neden oluyor. kv ise 4 yıldır senin sorumluluğunda diye takılıyor eşime karşı. objektif bakamıyor eşim de maalesef kardeşi olduğu için. ama olan bize oluyor.
O yumuşak yüzlülüğü birazda size karşı sergilesin madem. Sizde bu kadar iyi niyetli olmayın başkalarına kıyamazken gelir size kıyarlar.. hiç bişi anlamazsınız

O yumuşak yüzlülüğü birazda size karşı sergilesin madem. Sizde bu kadar iyi niyetli olmayın başkalarına kıyamazken gelir size kıyarlar.. hiç bişi anlamazsınız
Doğru vala haklısınız. Ben de yumusak yüzlü oldukça ben tepeme çıktılar.

Gerçekten inanamıyorum ya bu nasıl bir yüzsüzlüktür sanki bana yapılmış gibi sinir oldum. Ben çok sinirli bir insan değilimdir ama ben olsam kaynınız geri geldiği an sinir krizi geçirirdim, siz çok sabırlısınız. Eski konularınızı hatırlıyorum, bu çocuk kıymet bilmez nankör bir çocuk zaten, öyle olmasa bile siz bakmak zorunda değilsiniz, en güzel yıllarınızda resmen ergen büyüttürüyorlar size, insanlar kendi çocuklarına tahammül edemiyor size böyle bir sorumluluğu nasıl yüklüyorlar, bu nasıl bir kendini bilmezlik. En son eve kız getirdin mevzusunda bu çocuk özür dileyeceğine trip atmamış mıydı size, ne yüzle geliyor tekrar, gerçekten çok sinir oldum, şu an elime geçse sizin yerinize ben saydırırım.

Lütfen tepkilerinizi biraz sert verin çünkü çok ama çok haklsınız. Siz sinir krizi geçirip herkese haddini bildirmedikçe bu durum böyle devam edip gidecek. Eşinizi de yok kimseye bir şey demez mizacı böyle falan demeyin, sizi kendi evinizde mağdur etmeyi biliyor, mizacı o kadar da yumuşak değil demek ki.

O evden gitmesini sağla nedir önüne tabak koyma surat as git ayrı otur vs
Böyle olmaz ailesi varken kavga ettiyse ayırsın evini girsin bir işe bukadar basit ne bu ya o iyi bellemiş sizi

Akşam eve gittigimde gorcez bakalım ne olduğunu, olacagini. Guncelleme geçerim gene.inanin çok yoruldum artık. Hepiniz de haklısınız

Esimin yapısı işte bu. Sinir oluyorum ona da . Kanlı bıçaklı olduğu kişi arasa gene gider getirir öyle bı yapısı var
E madem öyle sende eşinle kanlı bıçaklı ol madem herkese evet diyo sanada evet desin. Kaynını eve alma mesela. Yoksa eşin kimseye laf söyleyemeyip sana mı karşı çıkıyo sadece

Kaynına hayırdır eski günlere mi döndük? De eşin yokken. Kız arkadaşın merak eder seni istersen onda konakla bak anane de bizde fazla misafir bana basar de. Sonra da eşine "ne dedim ki ben hayatım sadece nldu neden kavga ettiniz dedim kendi kendine söylendi çıktı amaan annesiyle bile anlaşamayan yengesiyle mi anlaşacak" de. Ne diye evliliğini sallandırıyorsun. Eşin yokken "burada kalmayacaksın herhalde?" Diyeceksin eşine de "sorun çözülene kadar kafanı dinle dedim" diyeceksin. Böyle insanlara ikili oynamak şart.
Nıckının hakkını veren onerıler

eşimin hatası kardeşine karşı çok yumuşak yüzlü olması bi tane bile ters bi cümle katiyen söyleyemiyor. baba yok anne zaten sıkıntılı bir de benle kötü olursa komple kaybederiz onu düşüncesinde bu da yüz bulmasına neden oluyor. kv ise 4 yıldır senin sorumluluğunda diye takılıyor eşime karşı. objektif bakamıyor eşim de maalesef kardeşi olduğu için. ama olan bize oluyor.
Niye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalım:KK11:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum sadece kontese karşı katı geri kalan herkese pamuk,klasik kendi ailesine hayır diyemeyen erkek,yumuşak yüzlü filan değil bence

siz eşiniz ile evlendiniz... kardeşi ile yaşamak zorunda değilsiniz.. çok kardeşini istiyorsa o zaman o gitsin annesi ve kardeşi ile mutlu mesut yaşasın. :sinirli:

Niye? Eşin bana bir kardeş yapın, bakayım büyüteyim mi demiş? Kadın alttan alttan eşine çocuğun babası sorumluluğunu yüklüyor, eşin de kabul ediyor. Sana da kötü kalpli üvey anne rolü düştü bacım. Burada mı yersin paket mi yapalım:KK11:
Ben de okurken konusahibine üvey anne rolü düşmüş diye düşündüm

kesinlikle katılıyorum. boşanınca adam babalıktan da boşanmıyor. madem öyle babası alsın sorumluluğu. adam 2.evlilik yapmışsa ne olmuş yani!! çocuktan boşanmıyorsun sonuçta. kv de bulmuş kolayı, abiye kaktırmış kardeşini. kesinlikle kv ve kp sorumluluğunda. kaldı ki oğlunun eşine yani konu sahibine hiç yansımaması lazım. onlar artık ayrı bir aile. bunu kabullenemiyorlar..

konu sahibesi, kesinlikle eve gelince eşinle konuş durumu bir öğren bence.

Ben yedim onu zaten kötü İsem kotuyum çok da umrumda değil artik. Şuan sadece kendi akıl sağlığımi korumaya çalışıyorum.

Bu durum yüzsüzlük değil. Birisi yazmış yukarıda, bu gerçekten de "Burası abimin evi kimseden izin alacak değilim" düşüncesinin eyleme dökülmüş hali. Yüzsüz değiller yani onların "normal"i bu.
Siz gelinsiniz. O ev sizin değil, onların oğullarının evi. Dolayısıyla onların 2. evi. Size bir şey sormalarına gerek yok gelip kalırken. Siz evlenmeden önce kavga edince gidecek bir yeri yoktu ama şimdi 2. evi var.

Bu duruma el koyup durmaları gereken sınırı çizmezseniz daha çok başınız ağrır. Normalde bunu eşinizin yapması lazım ama sessiz kalıyor. Ne demek benim evime bana sorma zahmeti göstermeden gelip kalmak... Otel değil orası; iki kişiye ait bir yaşam alanı... Kim olursa olsun herkes haddini bilmeli.

siz eşiniz ile evlendiniz... kardeşi ile yaşamak zorunda değilsiniz.. çok kardeşini istiyorsa o zaman o gitsin annesi ve kardeşi ile mutlu mesut yaşasın. :sinirli:

Aynen, madem ne eş ne eş ailesi bu adamın ayrı bir hayatı olduğunu ve o evin sadece oğluşlarına ait olmadığını kabul edemiyor, ben olsam "Madem kopamıyorsunuz ve evliliğin ne olduğunu ne sen ne ailen biliyor, git annenin yanına orada yaşa. Annenle kardeşin barışana kadar evde her kavgada aralarında durup bariyer görevi gör. Evlilik bilincine ulaşınca gelirsin." derdim.

Back
X