Gerçekten inanamıyorum ya bu nasıl bir yüzsüzlüktür sanki bana yapılmış gibi sinir oldum. Ben çok sinirli bir insan değilimdir ama ben olsam kaynınız geri geldiği an sinir krizi geçirirdim, siz çok sabırlısınız. Eski konularınızı hatırlıyorum, bu çocuk kıymet bilmez nankör bir çocuk zaten, öyle olmasa bile siz bakmak zorunda değilsiniz, en güzel yıllarınızda resmen ergen büyüttürüyorlar size, insanlar kendi çocuklarına tahammül edemiyor size böyle bir sorumluluğu nasıl yüklüyorlar, bu nasıl bir kendini bilmezlik. En son eve kız getirdin mevzusunda bu çocuk özür dileyeceğine trip atmamış mıydı size, ne yüzle geliyor tekrar, gerçekten çok sinir oldum, şu an elime geçse sizin yerinize ben saydırırım.
Lütfen tepkilerinizi biraz sert verin çünkü çok ama çok haklsınız. Siz sinir krizi geçirip herkese haddini bildirmedikçe bu durum böyle devam edip gidecek. Eşinizi de yok kimseye bir şey demez mizacı böyle falan demeyin, sizi kendi evinizde mağdur etmeyi biliyor, mizacı o kadar da yumuşak değil demek ki.