• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabusum (kaynım) geri mi dönüyor?

günaydınlar sevgili kk üyeleri. çok sinirliyim direk konuya giricem.
önceki konularımı bilenler vardır. bir kaynım vardı başımda bela. neyse evimize kız arkadaş getirme olayından sonra gitmişti kv ile zaten görüşmüyordum. eşimle kaynım gittikten sonra bazı sıkıntılar yaşadık çok yıprandık bütün bu olaylardan daha yeni yeni toparlamaya başlamıştık kendimizi. geçen gün instagram da kaynım evimde takıldığı kız kv , kv nin annesi yani annane fotograf paylaşılmış. tabi bundan banane ama görünce tepe tüylerim bile dikiliyor. neyse annane burda diye kaynım ayrı kv ayrı msj atmış eşime annaneyi gelip görün diye. benim de dün ayak parmağımda tırnak batması olduğu için küçük bi operasyon geçirdim. eşim de annaneyi bi görelim mi gidip dedi. ben gelmem sen gidip gör istersen dedi. ama beni sorarsa evimizi de görmemişti istersen getirirsin dedim nasıl zor durumda kalmıcaksan öyle yap dedim. tabi kv geri kalır mı annane gelmek isteyince o da atlamış geldiler buyur ettik içeri ama mesafemi korudum kv ye karşı. kalkıp gittiler neyse bi saat falan oturup. buraya kadar sıkıntı yok.ama bu iki olayın denk gelmesi beni düşündürmüyor değil.

gelelim gecenin 03.45 inde olan olaya. gece belirttiğim saatte eşimin telefonu çaldı. dedim kesin birine bişey oldu. arayan kaynım abi gel beni al. eşim gitti. 45 dk sonra geldiler. tabi bana uyku yok sinirden. saat 6ya kadar oturdular. ben anca eşim gelince uykuya dalabildim. o arada ne olmuş dedim kavga etmişler dedi. sonra uyudum. zaten 6.45 te kalkıyorum. ne kadar uyuyabildiysem artık. kalktığımda kaynımın bize aylar önce geldiği küçük spor cantasını gördüm . sanki o günlere döndüm. ne yapıcam bilmiyorum. eşimle de artık aynı konuları ısıt ısıt konuş durumundan yıprandık, ki çözüm olmuyor. artık sinir hastası olup çıkıcam.
ay ne işi var nekadar ayıp bişey

Ben yedim onu zaten kötü İsem kotuyum çok da umrumda değil artik. Şuan sadece kendi akıl sağlığımi korumaya çalışıyorum.
Bir de kayınpeder hayattaymış. Ben vefat etti sanmıştım. Eşe sinirlenmeden sakin sakin anlatılırsa çözülebilir. Kendini baba sanmaktan vazgeçmesi lazım.

Eski konularınızı biliyorum. Ne kadar arsız bir kv be kaynin var. Insan istemediği yere gelir mi ?

Siz eşinize resti çekeceksiniz. Sizin gibi başka bir üye daha vardı. Kayni geldiğinde tatile çıkmıştı. Sizde ailenizin yanına gidin. Kardeşim ne zaman giderse o zaman geri geleceğin diye de söyleyin.
Evini bırakıp gitme fikri bana mantikli gelmiyor bu kez de o yok diye cok rahat edecekler eminim..

benim ablam da eşi ile çalışırlar yıllarca birikim yaparlar karı koca bir araba alırlar. sonra eşinin ailesinin tebriği şöyle oluyor " hayırlı olsun oğluşum araban." komşulara falan "oğlum araba aldı" diye havalar falan. ablam delirdi resmen ya. sizdeki durum da aynı. oğlumun evi.. istediğimde giderim, istediğim de gelirim, kalırım hatta bazı konularda misafir davet edenleri bile duyduk. bu kvler herhalde " anne burası senin de evin" lafını yanlış anlıyor :kızgın:

Evini bırakıp gitme fikri bana mantikli gelmiyor bu kez de o yok diye cok rahat edecekler eminim..
Bence gayet yerinde olur. Burda bir üyenin de vardı konusu. Kayni kalmaya geliyordu sürekli.

Adam annesine ve kardesine resti çekene kadar bence evi terketmek mantikli. belki akli basina gelir o_O

Ben de aynı şeyi düşünüyorum sadece kontese karşı katı geri kalan herkese pamuk,klasik kendi ailesine hayır diyemeyen erkek,yumuşak yüzlü filan değil bence
Aynen öyle. Ben hatanın bir kısmını kadında buluyorum. Yeteri kadar dik duramamiş asıl yumusaş başlı olan kendisi. Yumusak oldukçada eşide bundan yararlanmıs tüm ailesi istediği kadar at kosturuyorlar.

Doğru vala haklısınız. Ben de yumusak yüzlü oldukça ben tepeme çıktılar.
Ciddi söylüyorum sen eşşek oldukça semer vuran çok olur. Atalarımız boşa dememişler. Biraz ağır oldu ama atasözü bu neticede.nasıl olsa kontes bişi demiyor eninde sonunda kabul eder en fazla ne yapabilirki tarzında konusmalar düşünceler hakımdir onlarda. İyiliği sen mi yarattın boşver ya.. kaynına eşine annesine dik dik konuş. Hakaret etmeden. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum etmek zorunda da değilim. Kimse bana böyle bir yaşamı dayatamaz diyin. Dik durun karsılarında. Siz haklısınız buna rağmen eşinizde dirwtirse gidin ailenizin yanına. Gerçekten seviyorsa sizi kaybetmeye göze alamaz eşiniz.

Evet arkadaşlarım henüz girmeye fırsat buldum. Uykusuzluk ve iş yoğunluğundan yorgun düşüp uyumuşum. Çoğunuz evi terk et dediniz ama işimde izinlerimiz kapalı benim kurumun. O yüzden maalesef böyle bişey söz konusu olamiyor.:110: Kaynım gitmiş. Bizde kalcak mi diye merak ediyorsan kalmıcak dedi eşim. İsabet olmuş dedim. Daha fazla uzatmadik konuyu. Onun öncesinde ise neden kv ile tartıştıklarını anlatti. Kaynımın bı belgeye imza atması gerekiyormus onu halletin mi diye sürekli sormuş denilene göre. Kaynımın da canına tak etmiş. Biri sıkıntılı biri ergen sonuç gecenin 3.45 inde abi gel al. Bravo:işsiz: bu muymuş dedim sabahın 4 ünde ortalığın ayağa kalkmasının sebebi dedim ne güzelmiş dedim. Eşim de tabiki ses yok. Şimdilik durum bu. Ama az kalsın kv yi aricaktim bilerek mi yapıyorsun yeter artık diye. Ama Instagram da laf sokan sozler devam:halay:

Evet arkadaşlarım henüz girmeye fırsat buldum. Uykusuzluk ve iş yoğunluğundan yorgun düşüp uyumuşum. Çoğunuz evi terk et dediniz ama işimde izinlerimiz kapalı benim kurumun. O yüzden maalesef böyle bişey söz konusu olamiyor.:110: Kaynım gitmiş. Bizde kalcak mi diye merak ediyorsan kalmıcak dedi eşim. İsabet olmuş dedim. Daha fazla uzatmadik konuyu. Onun öncesinde ise neden kv ile tartıştıklarını anlatti. Kaynımın bı belgeye imza atması gerekiyormus onu halletin mi diye sürekli sormuş denilene göre. Kaynımın da canına tak etmiş. Biri sıkıntılı biri ergen sonuç gecenin 3.45 inde abi gel al. Bravo:işsiz: bu muymuş dedim sabahın 4 ünde ortalığın ayağa kalkmasının sebebi dedim ne güzelmiş dedim. Eşim de tabiki ses yok. Şimdilik durum bu. Ama az kalsın kv yi aricaktim bilerek mi yapıyorsun yeter artık diye. Ama Instagram da laf sokan sozler devam:halay:
Sizde kalmadığı için evden gitmenize gerek kalmamış zaten de kvye yeri geldiğinde söyleyin bence siz,ben kendime bakamıyorum evime de kimseyi istemiyorum deyin sizin evden umudu kessinler.

Ay ne sevindim ne sevindim gitmesine...
Dostum şimdi şöyle yapıyorsun, evde açık saçık ve seksi giyin, geceleri muhakkak süslü gecelik felan giyin...
Bunu söylememin sebebi, o sıkıntılı kv ya da ergen bir daha bir hamle yaparsa kocana özelimiz bitecek rahat edemiyorum felan gibi nazlanabilmek için...

Ay ne sevindim ne sevindim gitmesine...
Dostum şimdi şöyle yapıyorsun, evde açık saçık ve seksi giyin, geceleri muhakkak süslü gecelik felan giyin...
Bunu söylememin sebebi, o sıkıntılı kv ya da ergen bir daha bir hamle yaparsa kocana özelimiz bitecek rahat edemiyorum felan gibi nazlanabilmek için...
zaten samimiyeti kestim artık ben çok oldu. kv gelemiyor da oğlu da gelmez utancından. yoksa kalırdı o dün gitmezdi hemen. yüzü de olmasın bi zahmet.
zaten evde sürekli açık giyiniyorum malum sıcak:halay:istemediğimi hoşlanmadığımı biliyor. kaynım da artık anlayıp bildiğine göre gelmez herhalde artık. demek ki o akşam kv ne yaptıysa çocuk dayanamamış. kv ne konuştuğunu bilmiyor çünkü. allahından bulsun ne diyim.

Eşinize sorun ne kadar kalacakmış diye? Şayet kavga ettiler ,hemen gitmez kalır bizde,bende git diyemem vb tarzda konuşursa ,toplayin çantanızı ailenizin yanına gidin,eşinize de söyleyin "ne zaman evine gider o zaman dönerim"diye.
Bu nedir ya?
Sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi nasıl geliyor gecenin bir yarısı? İnsanda azıcık gurur olur.
Ayrica siz evlenmeden önce ailesiyle kavga edince nereye gidiyormuş kaynınız? Muhtemelen gidemiyordu bir yere. O halde şimdi de otursun evinde. Evlatlık mı aldınız yani bu nedir zırt pırt kafasına esince kendini size atıyor.
Cidden eskiden kavga ettiğinde nereye gidiyormuş otele mi
Oturuyordur oturduğu yerde şimdi ne değişti
Ayrıca saat 3.30 da neyin kavgasını etmişler bende konu sahibi gibi killanirdim
Tam geldiklerinin ertesi günü kavga ettim gel beni al

Cidden eskiden kavga ettiğinde nereye gidiyormuş otele mi
Oturuyordur oturduğu yerde şimdi ne değişti
Ayrıca saat 3.30 da neyin kavgasını etmişler bende konu sahibi gibi killanirdim
Tam geldiklerinin ertesi günü kavga ettim gel beni al

kavga sebebi burda . buyrun yarıla yarıla gülün efendim :halay:

Back
X