- 3 Nisan 2018
- 150
- 90
- 23
- Konu Sahibi kibirlikontes
Önceki konularımı okuyun isterseniz. Mübarek dizi çekiyoruz sanki sinirden gülüyorumKaynınız sizin eve nasil kız arkadaşını getirdi? Siz yokken mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki konularımı okuyun isterseniz. Mübarek dizi çekiyoruz sanki sinirden gülüyorumKaynınız sizin eve nasil kız arkadaşını getirdi? Siz yokken mi?
Kaynına hayırdır eski günlere mi döndük? De eşin yokken. Kız arkadaşın merak eder seni istersen onda konakla bak anane de bizde fazla misafir bana basar de. Sonra da eşine "ne dedim ki ben hayatım sadece nldu neden kavga ettiniz dedim kendi kendine söylendi çıktı amaan annesiyle bile anlaşamayan yengesiyle mi anlaşacak" de. Ne diye evliliğini sallandırıyorsun. Eşin yokken "burada kalmayacaksın herhalde?" Diyeceksin eşine de "sorun çözülene kadar kafanı dinle dedim" diyeceksin. Böyle insanlara ikili oynamak şart.
Bazıları böyle olmayı hakediyor ama:)Rumuzla gayet uyumlu bir yazı olmuş :) konu aklımda kalmış görür görmez yok artık dedim bende. Benim gibi naif ve zarif bir insanı bile çizgiden çıkarır bunlar. Doğrusu bende ortalığı karıştırıp çekilip izlerdim. Kibarlık çözmez bu olayı.
aynen ben de böyle düşünüyorum ama dile getirsem ben art niyetli olurum. eşimin aile tarafı rahat insanlar onlar rahat diye ben de rahat olucam sanki. sevmiyorum sizi işte bi uzak durun. yapıştılar bırakmıyorlar.Resmen danışıklı dövüş
Kavga falan yok
Kayınvalide önden geldi evinize bi fizibilite yaptı
Gece de böyle oldu
Güzel plan yalnız!
Ama tutmasın
Koyun ağırlığınızı
Ay ben senin tüm konularını takip ediyorum, daha önce de yorum yazmıştım zaten.
Ben böyle yüzsüzlük, ben böyle bir terbiyesizlik görmedim...
Eşinle açık açık konuş, yeter artık yaaa, ben gelip isyan edeceğim artık..
Kız olsa neyse ama erkek...
yaz günleri hava sıcak insan evi,nde yeri geliyor çıplak dolaşıyor, yataktan uygunsuz kalkıyor...
Hatta aklıma geldi bak, eğer o dikkat etmiyorsa evime düzenime yerleşiyorsa ben de özgür davranacağım de eşine bundan sonra...
Bıktım de...
ay yeter yaaa, gelip KK kadınları olarak parçalayalım o ÖKÜZ kaynını da TERBİYESİZ kayınvalideni de...
Arsız arsız utanmadan yine gelmiş. İnsan gecenin 4 ünde ne kavgası eder annesiyle. İyice alışmış sizde yaşamaya. Müsaade etmeyin bu defa. Eşinize ne zaman gidecek diye sorun. Bizde ne sorunlar yaşadık yeni toparlıyoruz kendimizi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum deyin. Oranın sadece abisinin evi olmadığını anlasın dengesiz. Ben olsam tuttuğum gibi atardım kapıya ya evi olan anası olan adamı.
Bence yalandan bir sinir krizine bakar eğer eve gittiğinde evdeyse...ay çok iyi olur artık ben onların yüzsüzlükleriyle arsızlıkları ve çirkeflikleri ile baş edemiyorum yapım müsaade etmiyor zaten.
akşam eve gitmeyi bekliyorum umarım gitmiş olur diye dua ediyorum şuan. ama gitmemiş olursa ne yaparım bilmiyorum. ben tepki vermem genelde çoğu şeye ama verdiğimde de çok ağır oluyor. ben kendimde bu yüzden korkuyorum. eşimle artık onlar yüzünden kavgalı olmaktan bıktım ben. başka kavga sebebimiz yok inanın. hep anası ve kardeşi. yaklaşık bir aydır konuşmuyorduk onlarla ne güzeldi.
zaten onlar yüzünden böyle bir dönem atlattık ve hala o dönemin yıkıntılarını toplamaya çalışıyoruz. artık yetersiz kalıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum.Enterasan bi şekilde size açıklama yapan da yok ,üç günlüğüne geldi ya da gidecek bilmem ne hiç bişi söyleyen yok,emri vaki yapılıyor,ben olsam ki çocuk da yok,kendime küçük bi çanta yapar gider otelde kalırdım,bu şekilde bitecekse de bitsin bu evlilik bi ömür boyu bu stresle yaşanır mı,ruh sağlığınıza yazık.
Önceki konularımı okuyun isterseniz. Mübarek dizi çekiyoruz sanki sinirden gülüyorum
Burda size kıymet vermeyen bi eş var yalnız,bu noktada psikolog tek başına bireysel görüşmede size bi fayda sağlamaz,evlilik terapisine eşinizle beraber giderseniz ancak bi yol alırsınız,siz evlilik birliği içinde haksızlığa uğruyorsunuz ve eşinizin ailesi değil kesinlikle -eşiniz- kabahatli,onlara kızmayın hiç,eşiniz bu fırsatı veriyor onlara,yahu gecenin bi vakti gidiyor oraya “ kontes bizim evde kalmasından rahatsız ben eve götüremem farklı bi çözüm bulalım” diyemiyor mu ? Resmen sizi ve evliliğini hiçe sayarak kararlar veriyor.zaten onlar yüzünden böyle bir dönem atlattık ve hala o dönemin yıkıntılarını toplamaya çalışıyoruz. artık yetersiz kalıyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum.
eşimin hatası kardeşine karşı çok yumuşak yüzlü olması bi tane bile ters bi cümle katiyen söyleyemiyor. baba yok anne zaten sıkıntılı bir de benle kötü olursa komple kaybederiz onu düşüncesinde bu da yüz bulmasına neden oluyor. kv ise 4 yıldır senin sorumluluğunda diye takılıyor eşime karşı. objektif bakamıyor eşim de maalesef kardeşi olduğu için. ama olan bize oluyor.Burda size kıymet vermeyen bi eş var yalnız,bu noktada psikolog tek başına bireysel görüşmede size bi fayda sağlamaz,evlilik terapisine eşinizle beraber giderseniz ancak bi yol alırsınız,siz evlilik birliği içinde haksızlığa uğruyorsunuz ve eşinizin ailesi değil kesinlikle -eşiniz- kabahatli,onlara kızmayın hiç,eşiniz bu fırsatı veriyor onlara,yahu gecenin bi vakti gidiyor oraya “ kontes bizim evde kalmasından rahatsız ben eve götüremem farklı bi çözüm bulalım” diyemiyor mu ? Resmen sizi ve evliliğini hiçe sayarak kararlar veriyor.