• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabusum (kaynım) geri mi dönüyor?

kibirlikontes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
150
90
23
günaydınlar sevgili kk üyeleri. çok sinirliyim direk konuya giricem.
önceki konularımı bilenler vardır. bir kaynım vardı başımda bela. neyse evimize kız arkadaş getirme olayından sonra gitmişti kv ile zaten görüşmüyordum. eşimle kaynım gittikten sonra bazı sıkıntılar yaşadık çok yıprandık bütün bu olaylardan daha yeni yeni toparlamaya başlamıştık kendimizi. geçen gün instagram da kaynım evimde takıldığı kız kv , kv nin annesi yani annane fotograf paylaşılmış. tabi bundan banane ama görünce tepe tüylerim bile dikiliyor. neyse annane burda diye kaynım ayrı kv ayrı msj atmış eşime annaneyi gelip görün diye. benim de dün ayak parmağımda tırnak batması olduğu için küçük bi operasyon geçirdim. eşim de annaneyi bi görelim mi gidip dedi. ben gelmem sen gidip gör istersen dedi. ama beni sorarsa evimizi de görmemişti istersen getirirsin dedim nasıl zor durumda kalmıcaksan öyle yap dedim. tabi kv geri kalır mı annane gelmek isteyince o da atlamış geldiler buyur ettik içeri ama mesafemi korudum kv ye karşı. kalkıp gittiler neyse bi saat falan oturup. buraya kadar sıkıntı yok.ama bu iki olayın denk gelmesi beni düşündürmüyor değil.

gelelim gecenin 03.45 inde olan olaya. gece belirttiğim saatte eşimin telefonu çaldı. dedim kesin birine bişey oldu. arayan kaynım abi gel beni al. eşim gitti. 45 dk sonra geldiler. tabi bana uyku yok sinirden. saat 6ya kadar oturdular. ben anca eşim gelince uykuya dalabildim. o arada ne olmuş dedim kavga etmişler dedi. sonra uyudum. zaten 6.45 te kalkıyorum. ne kadar uyuyabildiysem artık. kalktığımda kaynımın bize aylar önce geldiği küçük spor cantasını gördüm . sanki o günlere döndüm. ne yapıcam bilmiyorum. eşimle de artık aynı konuları ısıt ısıt konuş durumundan yıprandık, ki çözüm olmuyor. artık sinir hastası olup çıkıcam.

günaydınlar sevgili kk üyeleri. çok sinirliyim direk konuya giricem.
önceki konularımı bilenler vardır. bir kaynım vardı başımda bela. neyse evimize kız arkadaş getirme olayından sonra gitmişti kv ile zaten görüşmüyordum. eşimle kaynım gittikten sonra bazı sıkıntılar yaşadık çok yıprandık bütün bu olaylardan daha yeni yeni toparlamaya başlamıştık kendimizi. geçen gün instagram da kaynım evimde takıldığı kız kv , kv nin annesi yani annane fotograf paylaşılmış. tabi bundan banane ama görünce tepe tüylerim bile dikiliyor. neyse annane burda diye kaynım ayrı kv ayrı msj atmış eşime annaneyi gelip görün diye. benim de dün ayak parmağımda tırnak batması olduğu için küçük bi operasyon geçirdim. eşim de annaneyi bi görelim mi gidip dedi. ben gelmem sen gidip gör istersen dedi. ama beni sorarsa evimizi de görmemişti istersen getirirsin dedim nasıl zor durumda kalmıcaksan öyle yap dedim. tabi kv geri kalır mı annane gelmek isteyince o da atlamış geldiler buyur ettik içeri ama mesafemi korudum kv ye karşı. kalkıp gittiler neyse bi saat falan oturup. buraya kadar sıkıntı yok.ama bu iki olayın denk gelmesi beni düşündürmüyor değil.

gelelim gecenin 03.45 inde olan olaya. gece belirttiğim saatte eşimin telefonu çaldı. dedim kesin birine bişey oldu. arayan kaynım abi gel beni al. eşim gitti. 45 dk sonra geldiler. tabi bana uyku yok sinirden. saat 6ya kadar oturdular. ben anca eşim gelince uykuya dalabildim. o arada ne olmuş dedim kavga etmişler dedi. sonra uyudum. zaten 6.45 te kalkıyorum. ne kadar uyuyabildiysem artık. kalktığımda kaynımın bize aylar önce geldiği küçük spor cantasını gördüm . sanki o günlere döndüm. ne yapıcam bilmiyorum. eşimle de artık aynı konuları ısıt ısıt konuş durumundan yıprandık, ki çözüm olmuyor. artık sinir hastası olup çıkıcam.

Eski konularınızı biliyorum. Ne kadar arsız bir kv be kaynin var. Insan istemediği yere gelir mi ?

Siz eşinize resti çekeceksiniz. Sizin gibi başka bir üye daha vardı. Kayni geldiğinde tatile çıkmıştı. Sizde ailenizin yanına gidin. Kardeşim ne zaman giderse o zaman geri geleceğin diye de söyleyin.

Bu kayın ne baş belasıymış,yersiz yurtsuz gibi ordan oraya...
Eşiniz dün gece çaresiz kalmış almıştır.
Ama konuşun direkt o günlere dönmemek için sizde kalmasına müsaade etmesin.
O kayınvalidenize de Allah akıl fikir versin!

Esimin yapısı işte bu. Sinir oluyorum ona da . Kanlı bıçaklı olduğu kişi arasa gene gider getirir öyle bı yapısı var

Esimin yapısı işte bu. Sinir oluyorum ona da . Kanlı bıçaklı olduğu kişi arasa gene gider getirir öyle bı yapısı var
tavrınız net olsun bu sefer
bir çocuğun sorumluluğu anne ve babasıdır
abisi cartı curtu değil.. heee destek olunur gerekli durumlarda o ayrı

face de insta dan paylaşım yapın yüzsüz insanlardan nefret ediyorum diye diyeceğim ama :D
siz bana uymayın

Eşinize sorun ne kadar kalacakmış diye? Şayet kavga ettiler ,hemen gitmez kalır bizde,bende git diyemem vb tarzda konuşursa ,toplayin çantanızı ailenizin yanına gidin,eşinize de söyleyin "ne zaman evine gider o zaman dönerim"diye.
Bu nedir ya?
Sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi nasıl geliyor gecenin bir yarısı? İnsanda azıcık gurur olur.
Ayrica siz evlenmeden önce ailesiyle kavga edince nereye gidiyormuş kaynınız? Muhtemelen gidemiyordu bir yere. O halde şimdi de otursun evinde. Evlatlık mı aldınız yani bu nedir zırt pırt kafasına esince kendini size atıyor.

eski konuları bilemiyorum ama anladığım kadarıyla gelen kişi uzun süre kalıyor sizde. rahatsız olmakta haklısınız. güzel bir tabir vardır "ev ev üstüne olmaz" ama bazı aileler çocukları evlenince ayrı hayatları olduğunu kabullenemiyor. sorun burdan çıkıyor. evet hala senin abin, başınız sıkışınca yardıma tabiki koşacak ama bu şu demek değil. biz hala bütünüz. orda hata var. sizin hayatınız ayrı. buna saygı duymaları lazım. oğlumun evi yada abimin evi mantığı maalesef bitemiyor bir türlü. artık o hayat ikinizin. abimin yada kızım gibi düşüncelerle kendini evli çiftin hayatına monte etmeye kalkarsan o çiftin hem huzurunu hem düzenini bozarsın.

kesinlikle haklısınız bende olsam sinirlenirdim. eşinle evleniyorsun diye kardeşine de o kadar uzun vadede katlanmak aynı evde yaşamak zorunda değilsin. o kardeş de bunu bilip en fazla 1-2 gün kalıp gitmeli

Eski konularinizi hatirliyorum.Kv ni gene iyi kotu idare ediyorsun ama kayninin ayni evde kalmasi sorun yaratiyor o zaman ondan kurtulmak icin yol bulman gerekiyor en etkilisi evlenmesi bence evlenmedigi surece surekli dip dibe olucaksiniz malesef

allah yardımcın olsun ne igrenç insanlar var sen hiç bir sey yapamazsın eşin aynı benimki gibi konusunca sen suclu olursun konusmasan enayi gibi kullanırlar hey allahım...

Kaynına hayırdır eski günlere mi döndük? De eşin yokken. Kız arkadaşın merak eder seni istersen onda konakla bak anane de bizde fazla misafir bana basar de. Sonra da eşine "ne dedim ki ben hayatım sadece nldu neden kavga ettiniz dedim kendi kendine söylendi çıktı amaan annesiyle bile anlaşamayan yengesiyle mi anlaşacak" de. Ne diye evliliğini sallandırıyorsun. Eşin yokken "burada kalmayacaksın herhalde?" Diyeceksin eşine de "sorun çözülene kadar kafanı dinle dedim" diyeceksin. Böyle insanlara ikili oynamak şart.

Açık açık konuşun istemiyorum diye ki zaten öncesinde de söylemişsiniz eşinizin uzun süre kabul edeceğini sanmıyorum ne kavgası ediyorlar da siz de alıyor soluğu he eşiniz bizde kalacak dedi mi size. Duruma göre tepkinizi verin bakalım ne olacak.

Esimle hiç konusmadik sadece ne olmuş dedim kavga etmişler dedi. Uyuduk sonra. Gecenin 4 unde neyin kavgasini verir ki bı anne ile cocuk anlamıyorum . İyi alıştırdılar kavga edince çek git.ohh ne ala bide gel al . Oldu pasam hizmetçin var sanki.cok sinirliyim cok. Zaten yeni düzelmeye toplamaya çalışıyoruz kendimizi biz de büyük seylerden geçtik onların yüzünden. Pat yine çıktı ortaya. Yuzzsu ilk önce bi özür dile dimi.

Esimle hiç konusmadik sadece ne olmuş dedim kavga etmişler dedi. Uyuduk sonra. Gecenin 4 unde neyin kavgasini verir ki bı anne ile cocuk anlamıyorum . İyi alıştırdılar kavga edince çek git.ohh ne ala bide gel al . Oldu pasam hizmetçin var sanki.cok sinirliyim cok. Zaten yeni düzelmeye toplamaya çalışıyoruz kendimizi biz de büyük seylerden geçtik onların yüzünden. Pat yine çıktı ortaya. Yuzzsu ilk önce bi özür dile dimi.
Kesinlikle resti çekmelisiniz.

Back
X