Kabuslarım beni çıldırtacak

Bebeğiniz çok küçük. İki çocuğumda küçükken bu tarz kabuslar ,rüya içinde rüya görürdüm . Gerçek mi yoksa rüya da mı konuştum karisirdi bende de.
Ben gece uykunun çok bölünmesine baglamistim . Derin uykuya gecemiyordum cunku

Bende yanıma büyük oğlum gece gelip yatıyordu. Uyaniyordum ,gövde kocaman, kafası bebeğin kafası olarak görüyordum . Sonra bakıyordum bebek beşiğinde ,o zaman idrak edebiliyordu m.

korkmanıza gerek yok çoğumuzun başına gelmişti benim de başıma gelmişti hatta bir keresinde gecede 3 kere rüya içinde rüya gördüm ve dediğin gibi farkediyordum rüya olduğunu ve kendimi uyandırmaya çalışıyordum uyanmaya çalıştıkça başka bir rüya en son sanki felç gibi hareketsiz kalıp kendimi zorla hareket ettirmeye çalışıp zor bela uyanıyordum...ama ne günlerdi uyumaktan nefret eder olmuştum bi de çok yoruluyordum bu rüyalardan

dramatize etme durumu kendini uyandırmaya çalışma sakin ve rahat ol ..tek oynatabildiğim yer göz bebeklerimdi ..bu durum seni daha fazla strese sokmasın uyanmaya çalışma akışına bırak rahatlamaya çalış zamanla geçecektir

Öncelikle vücut saçma sapan şeylerden dolayı kabus görebiliyor, merak etmeyin, psikolojik olması şart değil.

Gereksiz bilgi olacak ama afedersiniz akşam üniversite sınavı kabusu gördüğüm zaman haydi Thrive lavaboya git artık diye kendimi uyandırıyorum. İnsan gibi uyandır beni, yok illa kabus gönderecek. Hayır iyi öğrenciydim bir de sınav iyi geçmişti.

Büyük ihtimalle medikal bir problem var, yeni bir ilaç kullanıyor olabilir misiniz? Mesela uyandıktan sonra kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Nefes alamama, susamış olma, terleme vb belirtiler var mı?

İzlemedim spoiler alırım ama ne oluyordu orads

ayy çok güzel dizi gerçekten spoiler veremem bence izleyin eşinle.
çocuk büyüyünce izlemek daha da zorlaşıyor.

Bende yanıma büyük oğlum gece gelip yatıyordu. Uyaniyordum ,gövde kocaman, kafası bebeğin kafası olarak görüyordum . Sonra bakıyordum bebek beşiğinde ,o zaman idrak edebiliyordu m.

ya işte ne garip di mi? eşime de anlatıyordum da tam anlamıyordu anlatılacak bir şey de değil, yaşamış olmak lazım.

Bende de bir dönem kullandığım antidepresan buna sebep oluyordu.Bu yüzden ilacı bıraktım o derece. Sizin de varsa kullandığınız bir ilaç yan etki yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…