- 21 Nisan 2021
- 354
- 1.289
- 63
- Konu Sahibi SerotoninileOksitosin
-
Eşimin işi iyi, kurumsal bir firmada, ben iş bulana kadar evi çekip çevirebilir tek başına. Bu ara bana da maddi destek veriyor.Ev kira değil. Çocuğum yok. Kendimi şu anlık çekip çeviririm. Ama 8-6 ofis isi olacağı için görüşme yapamam gibi. Ne zaman iş bulurum bilmiyorum. Belirsizlik beni düşündüren durum.Beklersen kendini çevirebilecek maddi imkan var mı ? İşe başlayıp başka iş gorusmesi yapma şansım var mı ?
10 yıllık deneyimli eleman olarak işsiz kalacaginizi düşünmüyorum. Ben olsam biraz daha beklerdim. Siz daha iyi bilirsiniz sürekli çalıştığınız için 1.5 aylık süreç size çok uzun gelmiş. Hayırlısı olsun .Eşimin işi iyi, kurumsal bir firmada, ben iş bulana kadar evi çekip çevirebilir tek başına. Bu ara bana da maddi destek veriyor.Ev kira değil. Çocuğum yok. Kendimi şu anlık çekip çeviririm. Ama 8-6 ofis isi olacağı için görüşme yapamam gibi. Ne zaman iş bulurum bilmiyorum. Belirsizlik beni düşündüren durum.
Sağ olun. Ama şu an piyasa kötü. İlan o kadar yok. Çok bunaldım ev üstüme üstüme geliyor. O yüzden biran önce işe girmek istiyorum. 25 bin tl az değil mi 10 yıllık deneyime?10 yıllık deneyimli eleman olarak işsiz kalacaginizi düşünmüyorum. Ben olsam biraz daha beklerdim. Siz daha iyi bilirsiniz sürekli çalıştığınız için 1.5 aylık süreç size çok uzun gelmiş. Hayırlısı olsun .
Bence az ya. Hani yan haklar iyi olsa neyse diyeceğim ama siz servis için bile ekstra zaman harcayacaksiniz.Sağ olun. Ama şu an piyasa kötü. İlan o kadar yok. Çok bunaldım ev üstüme üstüme geliyor. O yüzden biran önce işe girmek istiyorum. 25 bin tl az değil mi 10 yıllık deneyime?
Maddi kaygıdan değil manevi olarak çok bunaldım. Ama bana da az geldi. Son maaşımı da sordular 30 bin demiştim. 25 bin beklemiyordum. Şaşırdım.10 yıllık deneyime 25 az ya bence. Tabii eğer ihtiyacınız varsa şükür tabii ama hak ettiğiniz olmaz sadece bence başka fırsatlara bakın derim
Evet yan hak sadece servis var. Bir de maaşlar netten. O kadar. Son maaşımı söylemiştim en azından 30 bin olur sandım. Sanırım işsizim kabul ederim diye düşündüler.Bir sigorta şirketinin kendi hq istihdam ettiği çalışanı için özel sağlık sigortası yapmıyor olması bana toksik bir iş kültürü olacağı sinyalini verdi nedense
Evet işe gidiş geliş de en az 2 saat olacak. Bir de minibüs parası vereceğim. Elime 24 bin tl kalacak.Bence az ya. Hani yan haklar iyi olsa neyse diyeceğim ama siz servis için bile ekstra zaman harcayacaksiniz.
Bende ikciyim. Son ücretten az teklif edilmez halbuki. Bir de tamamlayıcı bile yok. İşsiz olmasam anında elerdim teklifi. İşsiz olunca insan kararsız kalıyor.Değmez bence ya. Adamlar sigorta şirketi olmasına rağmen bir sigortayı çok görmüşler. İhtiyacınız yoksa yapmayın bunu kendinize.
Haber beklediğim yerler vardı, bu hariç diğerleri olumsuz oldu. Bir yer var ama bana çok uzak. 2 saatlik mesafede. 3 vasıta ile gidiş. Günde 6 vasita olacak. Orayı da ben reddettim. Bir tek burası kaldı.Hemen haber beklediğiniz bir yer yoksa tabi
O zaman dediğim gibi yapın bi süre böyle çalışırsınız olmazsa 6 ay içinde başka yere geçersiniz en azından kafanız meşgul olur elinize bir şeyler geçer. Bir ay daha işsiz olmakla aynı şey burda 6 ay çalışmakHaber beklediğim yerler vardı, bu hariç diğerleri olumsuz oldu. Bir yer var ama bana çok uzak. 2 saatlik mesafede. 3 vasıta ile gidiş. Günde 6 vasita olacak. Orayı da ben reddettim. Bir tek burası kaldı.
Eşimde yılda 60 bin daha az kazanacaksın diye bakıyor:) Ama işte issizlik kötü. Bu arada Ocak sonuna kadar issizlik maasi alacağım 15 bin civarı.bence kabul edin. Çalışırken başka iş bakabilirsiniz işinize gelen bir şey olursa ayrılırsınız. Neticede 30 la 25 arasında 5 lira var ve üç ay çalışsanız 15 lira eksik almış bile olsanız kafanız bu arada rahat olur. İşi işte bulmak daha kolay
Evet aslında iş işte iken daha kolay bulunuyor.O zaman dediğim gibi yapın bi süre böyle çalışırsınız olmazsa 6 ay içinde başka yere geçersiniz en azından kafanız meşgul olur elinize bir şeyler geçer. Bir ay daha işsiz olmakla aynı şey burda 6 ay çalışmak
Eşimde yılda 60 bin daha az kazanacaksın diye bakıyor:) Ama işte issizlik kötü. Bu arada Ocak sonuna kadar issizlik maasi alacağım 15 bin civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?