- 9 Temmuz 2014
- 88
- 66
- 88
Ayy o kabızlıktan biz ne çektik ne doktorlara götürdüm çocuğumu en son baktım bulunduğum şehirde çare bulamıyorum ankarada götüreyim dedim oradaki profesör gelmeden şu tahlilleri çocuk cerrahisinde yaptırsın gelsin demiş benim oğlum 15günde bi yapıyordu lavman ile o hale gelmiştik çoğu zaman hastanede kalıyorduk yapsın diye Allah gerçekten razı olsun o cerrahtan istediğim tahlilleri yaptı ama çocuğu götürmeden bi benim dediklerimi yap işe yarıycak dedi peki dedim çikolata muz süt (günde 1bardak geçmiycek bwğımlıysa) hazır gıda verme dedi lifli meyveler ve haftada 3-4gün bakliyat yemeyi tüketin en önrmliside sabah akşam sıcağa yakın bal şerbeti içirin dedi o bal şerbeti benim kurtarıcım oldu meğer yavrumun bağırsakları çalışmayı bilmiyormuş ondan kabızlık oluşuyormuş çok şükür şimdi evladım günlük yapıyor herşeyi yiyor ve az bi sıkıntısı olursa hemen bal şerbeti içiyor bi iki saate rahatlatıyor az sabır isteyen bir süreç 1haftadan sonra sonuç alırsınız Allahın izniyle yavrucakta ii olur inşallah uzun yazdım ama size yardımı dokunur inşallah
o bal şerbetini ne kadar ölçüyle yapıyorsunuz
Bir çay kaşığı balla başladım sevdikçe 1tatlı kaşığı na döndüm 120ml olana kadar su ilave ediyordum biberonla içiyordu benm oğlum
Oyun terapisini bir arastirin. Benim minnagim bir donem aksamlari benden ayrilmak zorunda kalmisti 2 saat kadar. Aciklama yapmamiza ragmen bu onda korku yaratmis tabii bez kullanmiyordu o. Tuvalet aliskanligi kazanmisti. 2 kez terapiye gittik soruna odaklandik. Cok sukur masaallah halloldu.Şöyle bizimki daha tam konuşamıyor iki kelimeli cümleler kuruyo yine de psikolog anlayabilir mi ki
Tabii bir de isterseniz kendiniz biseyler deneyebilirsiniz. Bu her kaka yaptiginda cicekli bir cikartmayi biryere yapistirmak gibi mesela. Ogluma tuvalet aliskanligi egitimine basladim. Cis tamam ama kakada biraz sikinti oluyor biz mesela gulen cikartma yapmaya baslayacagiz bugun. Her kaka yaptiginda tuvalete ,gulen cikartma yapistiracagiz kartona.Şöyle bizimki daha tam konuşamıyor iki kelimeli cümleler kuruyo yine de psikolog anlayabilir mi ki
Hakiki bal mi kullaniyorsunuz acaba bende icirebilirsem deniyim bu kadar mucizevi biseyseBir çay kaşığı balla başladım sevdikçe 1tatlı kaşığı na döndüm 120ml olana kadar su ilave ediyordum biberonla içiyordu benm oğlum
Tuvalet eğitimi yazın denedik ama çok tepki gösterdi o yüzden zorlamamaya karar verdik o zaman çok bilinçli değildi şuan baya çocuk bilincine erişti gibi yani çok fark var. Yeniden başlamak için havaların ısınması bekliyorum çıkartma fln ne varsa yapicam aynen dediğiniz gibiTabii bir de isterseniz kendiniz biseyler deneyebilirsiniz. Bu her kaka yaptiginda cicekli bir cikartmayi biryere yapistirmak gibi mesela. Ogluma tuvalet aliskanligi egitimine basladim. Cis tamam ama kakada biraz sikinti oluyor biz mesela gulen cikartma yapmaya baslayacagiz bugun. Her kaka yaptiginda tuvalete ,gulen cikartma yapistiracagiz kartona.
Ben zaten bezden bahsediyorum. Tuvalet aliskanligi egitimi icin cok erken. Bezine yaptigi zaman da bu tarz bir eylem gerceklestirebilirsiniz. Lutfen tuvalet aliskanligi egitimi icin en az 2.5 yasi bekleyin.Tuvalet eğitimi yazın denedik ama çok tepki gösterdi o yüzden zorlamamaya karar verdik o zaman çok bilinçli değildi şuan baya çocuk bilincine erişti gibi yani çok fark var. Yeniden başlamak için havaların ısınması bekliyorum çıkartma fln ne varsa yapicam aynen dediğiniz gibi
Şimdilik kakasını beze yapsın yeter ona razıyım :)
Bnimki 3 yaşında :)Ben zaten bezden bahsediyorum. Tuvalet aliskanligi egitimi icin cok erken. Bezine yaptigi zaman da bu tarz bir eylem gerceklestirebilirsiniz. Lutfen tuvalet aliskanligi egitimi icin en az 2.5 yasi bekleyin.
Aaa pardon 21 aylik kalmis aklimda uyeleri karistirdim sanirim.Bnimki 3 yaşında :)
Tek.sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı içirdimTek mi icirdiniz biseyle karıştırıp mi
Sorunu olduğunda birkaç gün veriyoruz sonrasında eğer yapamıyorsa o zamanlar arada veriyorumYa kiyamam( tmm aklımda olsun peki düzenli mi veriyorsun sadece sorun yasarsa mi? Elimdeki probiyotik bitince yenisine başlamalı mıyım ki
Çorbayi ayırt ediyor farklı tat olursa asla yemiyo
Hakiki bal olunca onla yaptım yoksa marketten aldıklarımı kullandım yani benim ve oğlum için mucizenin ta kendisi çok şükürHakiki bal mi kullaniyorsunuz acaba bende icirebilirsem deniyim bu kadar mucizevi biseyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?