Öncesinde de bir iki hafta sert taş gibi yapiyodu araya hastalık girince çok onemseyemedik bide hiç böyle sorunu olmamıştı bugüne kadar ondan böyle olacağını tahmin etmedimKabizlik olduguna emin misiniz? Kaka tutma olabilir mi?
Öyle bir duyarlılığı olduğunu söylemedi konu sahibi. Ben bildiğimi aktardım. Neden hemen sert cevap veriyorsunuz? Burası tıbbi tedavi sitesi değil. Konu hakkında bildiklerimizi yazıp konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bende sütun kabız yaptığını bilmiyodum o yüzden hastayken bişey yemedi diye çok verdik bide hasta olmadan önce durup durup süt istiyodu biraz kararlı olmak lazım galiba birden kestik isteyince oluyomus demek kiBu kişiden kişiye değişir aslında. Süt ve süt ürünleri kabızlık yapabiliyor
Tıbbi tedavi sitesi değil ama tıbbın söylediğinin tam aksini tavsiye ediyorsunuz. Keçi sütü harici tüm sütler, insan yavrusunda sindirilemiyor. Genelde test yapmaya bile gerek görmez doktorlar bunun için.
Galiba inek sütü yapabiliyomus bide son zamanlarda çok iciyodu . Keçi sütü aradım ama yaşadığım şehirde bulamadım şimdilik gece uyurken as bişey veriyorum sadece şuan.Tıbbi tedavi sitesi değil ama tıbbın söylediğinin tam aksini tavsiye ediyorsunuz. Keçi sütü harici tüm sütler, insan yavrusunda sindirilemiyor. Genelde test yapmaya bile gerek görmez doktorlar bunun için.
Merhaba ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum benim kızım kakasını tutuyor geçmişte çatlak olduhu kabızlık yasadıgı için 4 5 günde bir yapıyor. Karın üstü yatıyor kakası gelince ordan anlıyorum tuttugunu. 20 aylık bu arada. Nasıl engel olabiliriz tutmasına ?Kabizlik olduguna emin misiniz? Kaka tutma olabilir mi?
Galiba inek sütü yapabiliyomus bide son zamanlarda çok iciyodu . Keçi sütü aradım ama yaşadığım şehirde bulamadım şimdilik gece uyurken as bişey veriyorum sadece şuan.
Bakın hala aynı tavırla cevap veriyorsunuz. Benim de aynı yaşlarda kızım var hiçbir doktor onun için sütü kesin demedi. Kabız olduğunda dahil. Bunu şimdi siz söylediniz sizden duydum ben de. Konu sahibine tavsiye verirken doktor edasıyla vermedim. Başına silah da dayamadım. Zira yine burda bir yorum arkadaş da çocuğu için doktoru sütü kesmesin demiş. Tartışmak değil niyetim. Yorum yaparken karşınızdaki kişi insanları öldürmeye kast etmiş gibi davranmazsanız iyi olur.Tıbbi tedavi sitesi değil ama tıbbın söylediğinin tam aksini tavsiye ediyorsunuz. Keçi sütü harici tüm sütler, insan yavrusunda sindirilemiyor. Genelde test yapmaya bile gerek görmez doktorlar bunun için.
Kuru kayısı sevdirdik çikolata diye kandırıp veriyoruz kuru incir de almayı düşünüyorum genel olarak tatlı şeyleri seviyo zaten bı kere zorla tattirsam sonra kendi yiyo tadını aldıktan sonraCok gecmis olsun. Kucuk cocuk oldugu için her seyi yedirip icirmek cok da kolay olmaz. Bir de basta kabizdan korktuysa sonrasinda kakasini tutuyor da olabilir. Ozellikle mercimek corbasi iyi gelir. Kefir, kayisi suyu iyidir. Sabahlari yumurtasini bol zeytinyagiyla pisirin. Bir de kuru incir kuru kayisi falan yediremiyorsaniz cevizle findikla.. blenderdan gecirin minik yuvarlaklar yapın, daha ilgi cekici hale gelir yer belki.
Benim oğlumda 3 yaşında kan falan gelmeye başlamıştı,en güzeli enteogermina probiyotik bağırsak düzenliyor,sorun kalmıyor,herşeyi denedim en iyisi o3 yaşındaki oglum üç haftadir kabız iki hafta önce doktora götürdük fitil ve probiyotik verdi . Fitile normalde.karsiyim ama çaresiz kalınca bişey diyemiyosun. Fitil Verdik yaptı 5 gün sonra tekrar verdik yaptı. Ben çalışıyorken benden habersiz 3. Defa vermişler Perşembe günü yapmış . Artık verdirmiyorum tabi inşallah vermezler . Kayısı suyu, gün içinde kayısı armut , zeytinyağı içirmek , yoğurt veriyoruz.
Hasta olmuştu antibiyotik kullanmıştı çok istahsizken sütü çok artırmıştı onu kestik.
Muz u kestik her gün yerdi.
Sadece çorba içiyor yeme düzenini değiştirin dedi doktor onu bende biliyorum ama olmuyor ben çalışıyorken .. hem inatçı hem de ondan daha inatçı olup gerekirse aç bırakıp başka yemek verecek biri yok başında
Ne yapmalıyim çok moralim bozuk
Enteogermina veriyoruz bir kaç saate oluyorEvet bunu sonradan öğrendim malesef keşke o zaman probiyotik verseydi Dr
Öncesinde de bir iki hafta sert taş gibi yapiyodu araya hastalık girince çok onemseyemedik bide hiç böyle sorunu olmamıştı bugüne kadar ondan böyle olacağını tahmin etmedim
Psikolojik de olabilir diye düşündüm belki kaka pis koktu fln dendiyse yanında . Yanında kakayi hiç konusmayalim diye karar aldık
Cocuk psikologu destegi sart. Biz o sekilde yendik. 4 5 ay ugrastikMerhaba ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum benim kızım kakasını tutuyor geçmişte çatlak olduhu kabızlık yasadıgı için 4 5 günde bir yapıyor. Karın üstü yatıyor kakası gelince ordan anlıyorum tuttugunu. 20 aylık bu arada. Nasıl engel olabiliriz tutmasına ?
Ya kiyamamBenim oğlumda 3 yaşında kan falan gelmeye başlamıştı,en güzeli enteogermina probiyotik bağırsak düzenliyor,sorun kalmıyor,herşeyi denedim en iyisi o
Şöyle bizimki daha tam konuşamıyor iki kelimeli cümleler kuruyo yine de psikolog anlayabilir mi kiCocuk psikologu destegi sart. Biz o sekilde yendik. 4 5 ay ugrastik
Tek mi icirdiniz biseyle karıştırıp miKızımın kabizligini soğuk pres keçi boynuzu pekmeziyle geçirdik.ibrahim saraçoğlu tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?