Muzu hergün düzenli yedirirsen kabızlık olmaz. Arada bir verirsen kabız ediyor3 yaşındaki oglum üç haftadir kabız iki hafta önce doktora götürdük fitil ve probiyotik verdi . Fitile normalde.karsiyim ama çaresiz kalınca bişey diyemiyosun. Fitil Verdik yaptı 5 gün sonra tekrar verdik yaptı. Ben çalışıyorken benden habersiz 3. Defa vermişler Perşembe günü yapmış . Artık verdirmiyorum tabi inşallah vermezler . Kayısı suyu, gün içinde kayısı armut , zeytinyağı içirmek , yoğurt veriyoruz.
Hasta olmuştu antibiyotik kullanmıştı çok istahsizken sütü çok artırmıştı onu kestik.
Muz u kestik her gün yerdi.
Sadece çorba içiyor yeme düzenini değiştirin dedi doktor onu bende biliyorum ama olmuyor ben çalışıyorken .. hem inatçı hem de ondan daha inatçı olup gerekirse aç bırakıp başka yemek verecek biri yok başında
Ne yapmalıyim çok moralim bozuk
Çorbayi ayırt ediyor farklı tat olursa asla yemiyoNib probiyotik damla kullan arkadaşım çorba iyidir bağırsakları açısından hatta sebze çorbalarına ağırlık verin karnini ılık ve asiti alınmış zeytinyağı ile ovarak bağırsaklarıni hareketlendirin
Cuma başladık ne zaman etkisini gösterir ki.. ondan önce de biraz sert yapiyodu bazen hatta muz vermeyelim diyodum pek de dinlemiyolardi beni şimdi veyametini görünce tamamen kestikProbiyotik işe yaramadı mı? Antibiyotik bağırsak florasını bozmuş belli ki.
Çorbayi ayırt ediyor farklı tat olursa asla yemiyo
Eskiden her gün yiyodu. Çok seviyor diye günlük meyvesiydiMuzu hergün düzenli yedirirsen kabızlık olmaz. Arada bir verirsen kabız ediyor
Tarhana ve yoğurt çorbasıHangi çorbaları seviyor peki pirinç patates çok yedirme istersen
Çorbasına kabak kat canım farketmez içinde blendırdan geçirTarhana ve yoğurt çorbası
Pırasalı çorba yaptı babannesi çok uğraştı iki kaşık zor icirdik o da başka çorba zannetti ondanhiç çocuğum yok ama annem hep pırasanın mideyi temizlediğini söylerdi. Kız kardeşime pırasa yemrği yapardı dene bi istersen inşallah iyi olur.
Probitorikler 10 15 gün içimde etki eder.Cuma başladık ne zaman etkisini gösterir ki.. ondan önce de biraz sert yapiyodu bazen hatta muz vermeyelim diyodum pek de dinlemiyolardi beni şimdi veyametini görünce tamamen kestik
Allah yardımcınız olsun. İyi olur inşallah ya.Pırasalı çorba yaptı babannesi çok uğraştı iki kaşık zor icirdik o da başka çorba zannetti ondan
Mantıkli bı yaşta olsa yedirip iciririz o kadar inatçı ki.Allah yardımcınız olsun. İyi olur inşallah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?