• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Senbirsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
4.143
5.684
158
40
3 yaşındaki oglum üç haftadir kabız iki hafta önce doktora götürdük fitil ve probiyotik verdi . Fitile normalde.karsiyim ama çaresiz kalınca bişey diyemiyosun. Fitil Verdik yaptı 5 gün sonra tekrar verdik yaptı. Ben çalışıyorken benden habersiz 3. Defa vermişler Perşembe günü yapmış . Artık verdirmiyorum tabi inşallah vermezler . Kayısı suyu, gün içinde kayısı armut , zeytinyağı içirmek , yoğurt veriyoruz.
Hasta olmuştu antibiyotik kullanmıştı çok istahsizken sütü çok artırmıştı onu kestik.
Muz u kestik her gün yerdi.
Sadece çorba içiyor yeme düzenini değiştirin dedi doktor onu bende biliyorum ama olmuyor ben çalışıyorken .. hem inatçı hem de ondan daha inatçı olup gerekirse aç bırakıp başka yemek verecek biri yok başında
Ne yapmalıyim çok moralim bozuk

3 yaşındaki oglum üç haftadir kabız iki hafta önce doktora götürdük fitil ve probiyotik verdi . Fitile normalde.karsiyim ama çaresiz kalınca bişey diyemiyosun. Fitil Verdik yaptı 5 gün sonra tekrar verdik yaptı. Ben çalışıyorken benden habersiz 3. Defa vermişler Perşembe günü yapmış . Artık verdirmiyorum tabi inşallah vermezler . Kayısı suyu, gün içinde kayısı armut , zeytinyağı içirmek , yoğurt veriyoruz.
Hasta olmuştu antibiyotik kullanmıştı çok istahsizken sütü çok artırmıştı onu kestik.
Muz u kestik her gün yerdi.
Sadece çorba içiyor yeme düzenini değiştirin dedi doktor onu bende biliyorum ama olmuyor ben çalışıyorken .. hem inatçı hem de ondan daha inatçı olup gerekirse aç bırakıp başka yemek verecek biri yok başında
Ne yapmalıyim çok moralim bozuk
Muzu hergün düzenli yedirirsen kabızlık olmaz. Arada bir verirsen kabız ediyor😉

Nib probiyotik damla kullan arkadaşım çorba iyidir bağırsakları açısından hatta sebze çorbalarına ağırlık verin karnini ılık ve asiti alınmış zeytinyağı ile ovarak bağırsaklarıni hareketlendirin

Probiyotik işe yaramadı mı? Antibiyotik bağırsak florasını bozmuş belli ki.

Nib probiyotik damla kullan arkadaşım çorba iyidir bağırsakları açısından hatta sebze çorbalarına ağırlık verin karnini ılık ve asiti alınmış zeytinyağı ile ovarak bağırsaklarıni hareketlendirin
Çorbayi ayırt ediyor farklı tat olursa asla yemiyo

Probiyotik işe yaramadı mı? Antibiyotik bağırsak florasını bozmuş belli ki.
Cuma başladık ne zaman etkisini gösterir ki.. ondan önce de biraz sert yapiyodu bazen hatta muz vermeyelim diyodum pek de dinlemiyolardi beni şimdi veyametini görünce tamamen kestik

Hangi çorbaları seviyor peki pirinç patates çok yedirme istersen

hiç çocuğum yok ama annem hep pırasanın mideyi temizlediğini söylerdi. Kız kardeşime pırasa yemrği yapardı dene bi istersen inşallah iyi olur.
Pırasalı çorba yaptı babannesi çok uğraştı iki kaşık zor icirdik o da başka çorba zannetti ondan

Kabızlık eğer bir hastalık sebebiyle değilse beslenmeden kaynaklanır. Lifli gıdalar ve özellikle zeytinyağlı sulu yemeklere geçerseniz, bunların yanında beyaz ekmek değil çavdar ya da tam buğday yedirirseniz zamanla düzene girecektir. Pirinçten özellikle uzak durmanız gerekiyor bağırsak düzeni sağlanana kadar. Takviye probiyotik yerine doğal yoğurt ve turşu da iş görecektir. Çocuğu kimyasallara boğmayın.

Cuma başladık ne zaman etkisini gösterir ki.. ondan önce de biraz sert yapiyodu bazen hatta muz vermeyelim diyodum pek de dinlemiyolardi beni şimdi veyametini görünce tamamen kestik
Probitorikler 10 15 gün içimde etki eder.
Size tavsiyem antibiyotik kullandığınız dönemlerdr muhakkak probiyotik desteği alın.
Aksi halde bağırsak florasını de gelemez vücut için 2 yıla mal olabilir.
Marka yasak mı bilmem ama biogaia iyi bir probiyotik

içebilirse ev yapımı turşu suyu içirmeye çalışın, anında bağırsakları temizliyor. üstelik prebiyotik olduğu için bağırsak sağlığı açısından çok faydalı.

Back