kabızlık için çözüm önerisine ihtiyacım var

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
bildiğiniz en çabuk ve etkili yöntemleri paylaşır mısınız kızlar..
ölüyorum kabızlık ve gazdan dün geceyi acilde geçirdim ilaç vermediler sadece iki şişe serum verdiler.

Bende kronik kabizlik var cok dikkat ediyorum. Beyaz ekmek kabiz yapar mesela, gec saatte yemek yemek, cozum icin ne yaptin dersen sabahlari uyaninca kaynara yakin sicak su , ac karnina kuru kayisi ve bol su.
Durumun cok kotuyse gunu corba ve kayisi kompostosuyla gecirmeni tavsiye ederim.bide kendini usutme ayaklarini karnini sicak tut. Cokk gecmis olsun

Bi aralar bende çok kabız oluyodum öğrenciyken fast food yemekten. Anneme bi tanıdığı söylemiş kuru erik kompostosu yapıyordu her sabah içiyodum onu. Çok iyiydi. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeyi yiyin o daha iyi kabızlığı önlüyor.

Bende surekli kabiz olan biriyim hamileligimde kesin düşük yaparım derdim magnezyum iciyorum hamilelik için harika birşey bana cok faydası oldu günde 2 defa çıkar oldum. Hamilelikten önce haftada 1 bazen 10 günde bir çıkardım cok sancılı sıkıntılı olurdu

Canım bende de kabızlık sorunu var doktorum magnezyum ve duphalac şurup verdi kuru kayısı ve tavuk suyu çorba da çok işe yarıyor bu arada... doktorum sakın hıkınma demişti bana bu yüzden çok korkuyorum kabızlık tan

çok teşekkür ederim önerini mutlaka uygulayacağım.. iki gündüz kayısı yiyorum ama hiç bana mısın demedi.. birde komposto deneyeyim..

kepek yiyorum bir iki gündüz ama şimdilik tık yok.. kuru eriğide yazdım.. sürekli oluyorum çünkü çok sıkıntı çekiyorum

magnezyum vermedi dün acildeki doktor.. oysa çok kötü durumdaydım karnım davul gibi gerildi.. gazdan oluyor dedi.. geçmiyor bir türlü sancıdan öleceğim sanırım sizde de oluyor muydu kabızken karında sertlik

hafta sonu olduğu için gidemedim ama yarın ilk işim doktora gitmek olacak.. ölüyoruum karnım öyle gergin ki iki büklüm yürüyorum resmen.. kuru kayısıyı deniyorum ama şimdilik etkisi yok.. çorbayıda deneyeceğim zaten bu ara sadece çorbayla beslenmeyi düşünüyorum.. bende çok ıkınıyorum ya inşallah bi zararı olmaz teşekkürler cevabınız için..

Kabızlığın ne derece travmatik bir sorun olduğunu en kötü şekilde öğrenenlerdenim. =( Doktorum Duphalac şurup veriyor sadece. Her gün kullanırsanız 3-4 gün sonra işe yaramaya başlıyor. Bunun dışında 3-4 kuru kayısıyı akşamdan sıcak suya koyup, sabahları aç karnına yiyorum. Bol bol pirinçsiz pırasa yemeği, bol sulu mercimek çorbası, ballı sıcak su, armut yemeye&içmeye çalışıyorum. Bu arada Magnezyum da içiyorum. Tüm bunlara rağmen sorun tamamen çözülmüyor işte.

çok geçmiş olsun.. kabızlık deyip geçmemek lazımmış bende yeni öğrendim.. gözümü 2.5 ta acilde açtım.. ölüyorum sandım..
bugün doktora gittim ilaç verdi içtim bakalım bi yararı olur inşallah.. kuru kayısı suyunu bende deniyorum.. biraz yumuşattı karnımı..ballı sıcak suyuda deneyeyim.. öneriniz için teşekkür ederim.. inşallah çabucak atlatırız

Ben süt içip cıplak ayakla tasa basıyorum biraz egılıp kalkma hareketı ve tamamdır wc deyim.. Bol şans..

bol bol ananas tüketmeye çalışın, sabahları suda bekletilmiş ılık kayısı yiyin suyunu da için aç karnına en az 3-4 lt su tüketin günlük bunları bir iki yapmanız işe yaramaz ama en az 1 hafta düzenli yapmanız lazım

valla kizlar ben 8 haftadir kabizligin hat saffasini yasiyorum artik sinir stres aglamakmivdesen biktim. Suya kayisilar koydum yeme icmeme dikkat ettim duphalac magnesium aci yemek yok hic biri care olmadi.. artik eczaneden bi fitil birde hamileker icin lavman aldim onlarla bile zor cikiyorum ama bi kac gunum rahat geciyor sonra yine...:-( cok sıkıldım nasil bi sorun bu ikinmayada korkuyor insan.. inanin sizi anliyorum ictigim ilaclarida iki hafta biraktim duzelmedi ilactan degil yani... demekki bu hormonlardan ama iki ay hicmi duzelmez daha dogurmayada var

Geçen hafta kabızdım annem bir parça sabun koymamı söyledi yeni açılan paket olsun kullanılmış değil katılaşan dışkıyı yumuşatıyor gerçekten işe yarıyor tabi bol su lifli gıdalar tüketin çorba için katı yemeyin çok

Vinalac diye bi vitamin var decavit yerine doktorunuza sorun onu versin probiyotik oldugu için tuvalete cıkmayı kolaylastırıyo,kesinlikle öneriyorum hamilelik boyunca rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…