• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce ne yapmalıyım?

Nasil ikna edecegimi bilemiyorum acikcasi Bazen tersi pis oluyor cunku inat birisi. Sirf inadindan bile tasinabilir
Yapmayın Allah aşkına. Tersi pis değil. Şımarık ve mantıksız birisi sadece.
Onun egoları yüzünden neden pasif kalmayı kabul ediyorsunuz.? O bir inatsa siz 2 inat olacaksınız. Mantıksız ve şımarık hayallerini size zorla dayatıyor adam

Son düzenleme:
Öncelikle Bursa'da işe yakin olsun diye belirledigimiz bir semt var kirasi 2000den başlıyor. Ama istanbulda yenidaoganda otururuz diyor. Arkadaslarindan kasti biraz da ailesi. Örneğin spora yazilmak Istanbulda bedava arkadasindan dolayi ama bursada para oduycekmisiz. Giderlerimiz bursada daha cok artacakmis ve benim is saatlerim biraz uzun oldugu icin evde cani sikilacakmis
Aklını peynir ekmekle yemiş nişanlınız. Spor salonu için arkadaş için taşınmak akıl alır bir şey değil. Bir de ailesine yakın olursa hepten sizi yarı yolda bırakır bence siz bir daha düşünün böylesi ile evlenmeyi. Şimdiden kabus gibi

İlişkinizi gözden geçirin bence sizin düşüncelerinize önem vermeyen düğün takilarini yine size sormadan bozduracagini düşünen biriyle ömür boyu yabilecekmisiniz bursadayim buraliyim 2000 daha uygunada bulabilirsiniz şuan oturduğunuz semt merkezi ve iyi bir yer sanıyorum İst asla 1000 su dönemde ev bulamazsınız hakkinda hayırlısı olsun
Niluferde çalışıyorum. Nilufer malum. 2000
İlişkinizi gözden geçirin bence sizin düşüncelerinize önem vermeyen düğün takilarini yine size sormadan bozduracagini düşünen biriyle ömür boyu yabilecekmisiniz bursadayim buraliyim 2000 daha uygunada bulabilirsiniz şuan oturduğunuz semt merkezi ve iyi bir yer sanıyorum İst asla 1000 su dönemde ev bulamazsınız hakkinda hayırlısı olsun
Niluferde çalışıyorum. Malum niluferde 2000den basliyor kiralar. Bir semt belirledik orasi ikimizin isi icin ortak kinumda. Daha uzaga gitmek istemedik acikcasi o yuzden

Öncelikle Bursa'da işe yakin olsun diye belirledigimiz bir semt var kirasi 2000den başlıyor. Ama istanbulda yenidaoganda otururuz diyor. Arkadaslarindan kasti biraz da ailesi. Örneğin spora yazilmak Istanbulda bedava arkadasindan dolayi ama bursada para oduycekmisiz. Giderlerimiz bursada daha cok artacakmis ve benim is saatlerim biraz uzun oldugu icin evde cani sikilacakmis
Bedava spora yazilmak icin Yenidoganda oturmak isteyeni ilk kez duyuyorum
Muhtemelen boyle bir insan daha yok baska
Yenidogan bize luks olur askim Esenyurt neyimize yetmiyor deyin. Nerede is bulacaginizin garantisi var miymis bir de. Ya gunde 3 saatini yolda harcarsaniz bu pasamizi evde kim egleyecekmis? Arkadaslari zaar.

Yenidoğan nerede ? Bayrampaşa mı ? Bayrampaşa ise hiç sevmem, Nilüfer ile kıyaslanamaz bile. istanbul da 1000 tl nerede ev var cidden bilmiyorum ben geçen eylül de taşındım çıkarken kiram 2000 tl idi , son yıl da zam yapmamıştı ev sahibi. Anlattığı her şey yeterince olgun olmadığını gösteriyor. Kaç yaşında ? Spor salonu bedava olsun diye istanbula mı gideceksiniz?

Yenidogan bize luks olur askim Esenyurt neyimize yetmiyor deyin. Nerede is bulacaginizin garantisi var miymis bir de. Ya gunde 3 saatini yolda harcarsaniz bu pasamizi evde kim egleyecekmis? Arkadaslari zaar.
Of sormayin umarim.aklini basina getirebilirim

Yenidoğan neresi ki hiç duymadım, merakımdan soruyorum.

Yenidoğan nerede ? Bayrampaşa mı ? Bayrampaşa ise hiç sevmem, Nilüfer ile kıyaslanamaz bile. istanbul da 1000 tl nerede ev var cidden bilmiyorum ben geçen eylül de taşındım çıkarken kiram 2000 tl idi , son yıl da zam yapmamıştı ev sahibi. Anlattığı her şey yeterince olgun olmadığını gösteriyor. Kaç yaşında ? Spor salonu bedava olsun diye istanbula mı gideceksiniz?
Elbette cok mantiksiz oldugunun farkindayim ben ama o farkinda değil

Tek faktör ailesi orda ondan tutturuyo yenidogan diye bir dumara yok yani bide ucuz evler işte
Bursanin Yavuz selim’i gibi bir yer iste. Ailesine yakin otursa nolacak sanki bir ise yarayacaklar,hayatimda hic bir erkegin ailesini ise yararken gormedim ;) sinirlerim bozuldu valla kusura bakmayin guluyorum da

Back