- 4 Ocak 2013
- 415
- 144
- 53
evet var bir tane.çocuğunuz var mı önceki eşten onu yazmamışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet var bir tane.çocuğunuz var mı önceki eşten onu yazmamışsınız
Allah bağışlasın o zaman daha bir dikkatli olmanız gerekevet var bir tane.
ooff ooff elimden geleni yapıyorum bir yanda kalp bir yanda mantıkAllah bağışlasın o zaman daha bir dikkatli olmanız gerek
ailenizi dinleyin derim..
43 yasindasiniz ve basinizdan Bir evlilik gecmis. Ustelik Bir tane de cocugunuz var Allah bagislasin. Tabiki de mantikla hareket etmeniz gerekiyor. Asiksiniz, seviyorsunuz anliyorum ama evlilige giden Bir iliski yok ortada. Umarim en kisa zamanda bizlerin ve ailenizin gordugunu siz de gorursunuz.ooff ooff elimden geleni yapıyorum bir yanda kalp bir yanda mantık
teşekkür ederim. biraz soğuk duş etkisi yapsada, böylede olabilirmi cidden diye farklı da düşünmeye başlıyorum. zaten bunun için konu açtım. tarafsız insanların gözünden nasıl diye.43 yasindasiniz ve basinizdan Bir evlilik gecmis. Ustelik Bir tane de cocugunuz var Allah bagislasin. Tabiki de mantikla hareket etmeniz gerekiyor. Asiksiniz, seviyorsunuz anliyorum ama evlilige giden Bir iliski yok ortada. Umarim en kisa zamanda bizlerin ve ailenizin gordugunu siz de gorursunuz.
ödemiyor tekrar kredi çekerken kefil oluyor. mecbur çünkü ödeme vakti gelince bazen yetmiyormuşEski sevgilisinin borcunu , eski karısı hangi sıfatla ödüyor? Çok garip geldi.
eski kocasının borcuna eski karısı kefil oluyor mecburen umarım anlatabilmişimdir.Eski sevgilisinin borcunu , eski karısı hangi sıfatla ödüyor? Çok garip geldi.
evet farkındayım. bana illa bekle beni diyor seviyorum sevmek aşk farklı, bunlar olmadan evlilik olmaz diyor. ama tabii yedektemiyim asil mi bilemiyorum.iyi de bir erkek, yüzyüze temas olmadan bir kadını 1.5 yıl beklemez ki.onlar kadınlar gibi değil.zaten arada mesafeler varmış. bu durumdan sıkılacaktır.hatta belki de sıkılmıştır. kim billir orda belki de başkasıyla görüşüyor olabilir. bana bu iş yaş gözüktü
o da istediğini söyledi. istemiyorsan bitsin dedim. zorlamadımki. ve görüşmüyorum iki aydır. niye benle telefonda konuşup ümit versin. ama yanıt için teşeküürler. fikirleri değerlendiriyorum.
evet erkek milleti. buradaki yorumlar bakış açımı değiştiriyor yavaş yavaş. ama sevgilim doğru söylüyorsa hakkınıda yemek istemiyorum. fena karıştım ama olsun... teşekkürler yorumlarabugün konuşur eder ama 1 sene diyorsun 1 sene sonra ben sıkıldım deyip başka bir kızla konuşmaya başlamaz diyebilirmisin sonuçta erkek ne yapacağı belli olmaz. ben güvenemem şahsen. ha dersen ki evlenince konuşmazmı o da aranızdaki güvenle alakalı.
kızlar yazıyorum ama her an vazgeçebilirim. buraya bir çok kez konu açtım. ben boşanmış bir bayanım. iki buçuk yıla yakındır bir ilişkim var. farklı şehirlerdeyiz ve çok görüşmedik. ama ondan çok hoşlanıyorum. defalarca artık evlenmek istediğimi ima ettim ama anlamıyor gibi yaptı. bende utanıp üstelemedim. ama en son açık açık evlenmeye niyeti yoksa bitirmek istediğimi söyledim ve ciddiydim, bitirecektim. oda beni karşısına alıp konuştu. dediki: bak benim eski evliliğimden çok borcum var ve eski karım bana müteselsil kefil oldu. bu borçlar bitene kadar evlenmemi istemedi. bende ona saygı duyup kabul ettim. bu borçlar bitsin senle evlenelim. borçların bitmesine bir yada bir buçuk yıl var. Bende tamam ama borçların bitenedek senle görüşmem dedim. sadece telde konuşurum dedim. oda kabul etti. iki aydır sadece telde konuşuyoruz. o hala beklememi beni sevdiğini söylüyor. şimdiiii ben aileme anlattım durumu. ablam beni oyalayıp kullandığını söylüyor. iyide diyorum yüzünü görmeyip sadece telefonda konuştuğum adam beni nasıl kullanıyor. lütfen bana akıllıca fikrinizi söyleyin tarafsız fikirlere ihtiyacım varrr
evet farkındayım. bana illa bekle beni diyor seviyorum sevmek aşk farklı, bunlar olmadan evlilik olmaz diyor. ama tabii yedektemiyim asil mi bilemiyorum.
ödemiyor tekrar kredi çekerken kefil oluyor. mecbur çünkü ödeme vakti gelince bazen yetmiyormuş
cnm eski sevgili değil karısı. bunlar iş için hala iletişimdeler evet.Olsun yine garip geldi. İletişimleri hala var gibi..
Bilemedim. Çunku normal borç değil, eski sevgili borcu . Belkide dar bir pencereden bakıyorum.
Düzenleme: Ustelik evlenmeme şartı koymuş.
teşekkürler yanıt için. önceki konulardada var, sevgilim bazan tekrar kredi çekiyor ve kefil lazım. ben olmam borçlarını bitir ben demiştim. mecburen eski karısı oluyor. kadında borçlar bitsin ödensin diye uğraşıyor. onuda ilgilendiriyor çünkü önceden kadın kefil olmuş birkez bu devam ediyor. çok karışık değilmi, bende bunaldım..Canımcim senin bu adama karşılık evlilik umudun olmuş.. bana kalırsa gerçekten isteyen bir insan başkasına söz verdim su zaman kadar evlenmeyeceğim dediyse o iş yaştır.. mutlaka altında başka bir sebep yada planı vardır..