Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ondan olabilir mi?
adamın hem borcu bana kalmasın diyosun hem de böyle

yaş kaç...
bende sorun yok bekleyeyim dedim. ablam bu yalan diye bana kızıyor. adam zaman kazanıp beni oyalıyormuş. sevgilime o yüzden dedim görüşmicem senle diyeee

valla gülümsettiniz beni. havadan sudan saptan konuşmuyorum. bildiğin sevilim gibi her türlü konuşuyorum işte.

43 yaşında insansın yahu ailen ne saçmalıyor artık..
ya işte hem işim var hem yaşım 43 ama gel anlat. bana kendilerince üzülüyorlar. onları dikkate almazsam kötü günümde kim yanımda olur. ailemide kaybetmek istemiyorum. birde acep haklılık payları varmı diye size sordum. hani ben belki körümdür sevgimden dolayı

bende sorun yok bekleyeyim dedim. ablam bu yalan diye bana kızıyor. adam zaman kazanıp beni oyalıyormuş. sevgilime o yüzden dedim görüşmicem senle diyeee
Ablanın ailenin sözüyle ilişkine yön verirsen oohhhooo diyorumm...
kusura bakmayın ama çok toy davranıyorsunuz.

Ablanın ailenin sözüyle ilişkine yön verirsen oohhhooo diyorumm...
kusura bakmayın ama çok toy davranıyorsunuz.
ya şimdiye kadar onlara çok sormadım. ama böyle karışık bir duruma düşünce birde onlar ne oldu seninkiyle deyince anlatıyosun. onların görevide kafa bulandırmak.

Zaten başka şehirlerdeymişsiniz, zaten sadece telefonda görüşüyor muşsunuz. Adamın borcunu öğrenmeden öncede telefonda görüşüyormuşsunuz, şimdi de. Ne değişti ben anlamadım? Bir de size evlilik ile ilgili kesin bir şey söylemeyen birini niye 2 yıl bekleyeceksiniz onu da anlamadım. Nişanlanın o zaman.

bunlar 2013 te çekmiş. o konuyu zaten hiç bilmediğimden buraya konu açıp sordum. valla öyle karışık işler içindeyimki.
2013 te müteselsil kefillik yoktu, kalktı. Sen müteselsil kefilliği bilmiyorsun sanırım. Bence bir bankaya gidip sor. İş verenler ve şirketler kredi kullanacakları zaman müteselsil kefillik çıkardılar bir ara. Yani adamın bankadan kredi çekebilmesi için eşinden imza alıyorlardı ama eşi bu borca ortak değildi. O sonra kalktı.

gerçekten anlamadım. eski eşi ona borçların ortak olduğunu kendisininde sorumlu olduğunu, o yüzden borç bitenekadar evlenmemesini söylemiş. birde bu ödeme vakti gelip ödeme yapamadıkça tekrar eski eşini kefil gösterip kredi çekiyomuş. çünkü mal paylaşımı olmamış. valla karışık konular. şimdiyedek bana yalanını yakalamadım. ama bu konuları hiç anlamıyorum.

ya nişanın bi önemi yok benim için. evlenip yanında olmak istiyorum.

eş durumu için. ben çalışıyorum

bak ilişkide su kaynamaya başlamı ve tabiki o kaynar su senı yakar,o yaşta 2,5 yıl telde arada görüşülen bir ilişki,hele bırde ıkıncı evililk,o adam yavaş yavaş arayı soğutur,arızalar çıkar,yedeğini yapar gider...

hayır kullanmıyor
ilişki konusunda gaza gelmeyin kendi hatalarımdan çıkarımım biraz kendi hislerinize güvenmelsiniz.
ayrıca gerçekten kullanmıyor telefondan nasıl kullansın:)

yapmayın

Bunun mal paylaşımı ile ilgisi yok. Sanırım bunlar kağıt üzerinde hala evliler... Boşanma olmamış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…