• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne diyorsunuz bana bi akıl verin 🫠

Uyeadiyok123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
114
32
13
Kayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi

Çöpe atın gıtsın .keske alısverıste kıyafet gerekmi anne birsürü şeyin var fazla geldı bana koymussun galıba deseydınız .

Kayınvalidem eski kıyafetlerini bana verdi bir tanesi kötüydü bana bişey demeden benim çamaşırlarımın arasına koymuş bende bozuntuya vermedim dün alışverişte eşim kayınvalidemin kendine aldıklarını ödedi kayınvalidem istemedi ödemesini eşim de ısrar etti ister istemez gözüme batıyor ne yapayım sizce. Bazen güzel şeyler yapıyor bazen de böyle anlamadım bu durumu eşime söyleyim mi
Ne kadar ödedi

Kayınvalidenizin eskilerini neden giyiyorsunuz? Yani ben aile arasında kıyafet alışverişine karşı değilim. Biz de kuzenlerimle çanta-kıyafet değişimi yaparız aramızda. Ama kayınvalide ne alaka?

Kayınvalidenin alışverişini eşinizin ödemesine bir şey diyemem. Maddi olarak bir sıkıntınız yoksa oğlu annesine hoşluk yapmak istemiş olabilir.

Ben anlamadım neden kv eski kıyafetlerini size veriyor?
Ben kardeşlerime hatta gorumcemle bunu yapıyorum tarzımız uyuyor ama kv ne alaka?
Bende eşinizin annesi için birşeyler almasını tuhaf bulmadım çok normal annesi için şıklık yapmış .

canım bırak ödesin sorun yok ama yakın zamanda sen alışverişe çıkart ve ona ödet

Niye kvnin eskilerini aliyorsunuz cok mu kotu durumunuz? Bence onun tum kiyafetlerini toplayin giysi yardim kutularina atin. Sonra da esinizle guzel hir alisverise cikin.

kayınvalidenizin eski kıyafetlerinizi giyecek kadar kötü durumdasınız desem eşiniz annesine alırken size de alsın niye milletin sırtından çıkardığını giyiyorsun yani teklif etse bile alma yani

Kayınvalide kıyafeti size uyar mı yahu ayrıca niye eskilerini size veriyor koysun çöpe yahu ayrıca bu durumu eşinize söylemeden önce kayınvalidenize pek "sevgili anneciğim bir daha çamaşırlarımın arasında kıyafetlerini görmezsem çok bahtiyar olacağım" deyip geri verirseniz kıyafeti bir daha yapmaz😂 bir daha yaparsa okb si mi var diye düşünürüm.

kayınvalidenizin eski kıyafetlerinizi giyecek kadar kötü durumdasınız desem eşiniz annesine alırken size de alsın niye milletin sırtından çıkardığını giyiyorsun yani teklif etse bile alma yani
Almadım zaten kenara koydum bişey demedim

Kayınvalide kıyafeti size uyar mı yahu ayrıca niye eskilerini size veriyor koysun çöpe yahu ayrıca bu durumu eşinize söylemeden önce kayınvalidenize pek "sevgili anneciğim bir daha çamaşırlarımın arasında kıyafetlerini görmezsem çok bahtiyar olacağım" deyip geri verirseniz kıyafeti bir daha yapmaz😂 bir daha yaparsa okb si mi var diye düşünürüm.
Ya kaynanam genç gibi giyiniyor öyle diyim çoğu kıyafeti olur bana ama işte böyle saçmalıyor maalesef kenara koydum hatta bi bakyım tekrar kıyafetimin arasında 😂

Kimsenin kıyafetini giymem kimseye de ödünç dahi eşyalarımı kıyafetimi paylaşmam. Ne demek kayınvalideniz size kıyafet veriyor ya bozamadınız mı ben bunları giymem neden getirdin diye. Her şeye susmayın lütfen. Yani anlayamadım durumunuz mu kötü ki getiriyor o zaman eşin neden ödüyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahu

Kimsenin kıyafetini giymem kimseye de ödünç dahi eşyalarımı kıyafetimi paylaşmam. Ne demek kayınvalideniz size kıyafet veriyor ya bozamadınız mı ben bunları giymem neden getirdin diye. Her şeye susmayın lütfen. Yani anlayamadım durumunuz mu kötü ki getiriyor o zaman eşin neden ödüyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahu
Bazen sesimi çıkartmak lazım ben onu yapamıyorum işte

Back