kendileri taş gibidir ama ölüyorum diye ortalığı ayağa kaldırırlar , doktora gidince dr sen benden sağlamsın der gönderir ona bişy demezler, check up ta temizdir ama hastayız ölüyoz derler,
sen hasta ol , dr lar bilmiyor ,dr lar mahsus korkutuyorlar, abartıyorlar , yada sen numara yapıyormuşsun nazlanıyormuşsun gibi izlenim bırakırlar bide, sen doktora gidince boşa masraf olur , kendileri dr sağlamsın deyip gönderdi diye inanmayıp bin dr gezerler hiç göze gelmez, sürekli senle kendilerini yarıştırırlar kuman mış gibi daha neler neler
ben 3 yıldır bıktım bu dinazorlar devrinden kalma insanlardan, bir sürü entrika çevirip oynuyorlar, aklım ermiyor artık onların oyunlarına kalplerindeki şeytanlara, hiiiçç umursamamaya başladım mutluyum
şükür, herkes biliyor zaten ne olduklarını, akrabaları komşuları bile dedi işte evet öyleler diyemiyorsun mecbur övüyorsun bide
ama ALLAH BİLİYOR önemli olan o, kimsenin ahı kimsede kalmıyor canim. bende 3 yıldır hep yuttum sustum baktım olmuyor artık susmuyorum yapıştırıyorum cvbı , ne yapsan yaranmıyorsun dert sahibi olduğunda yanına kalıyor , amaaann salla
keyfine bak gerçekten değmiyorlar !