- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
- Konu Sahibi Princess Caroline
Merhabalar. Konuya girmeden önce beni yargılamamanızı rica edeceğim. Yabani denilebilecek bir ailede, akraba ziyareti misafirlik vs görmeden büyüdüm. Bu pazar günü kız istemem var. Annem ve babam ayrı, ben babamlayım ve babama gelecekler kız isteme için. Annem benimle olamayacak. Ben yıllardır misafir ağırlamadığım için o kadar geriliyorum ki. Nasıl olmalı sade bir kız isteme? Aieleler ilk defa tanışacak. Bulunduğumuz eve geçici olarak taşındık ve salonumuz oldukça küçük, çok fazla süsleme imkanım vs yok maalesef zaten biraz öğrenci evi gibi salonu babam odası olarak kullanıyor vs seneye taşınacağız. Onlar gelince bazı şeyleri çıkarıp alanı genişleteceğiz tabii ki. Benim bu olayda yapmam gerekenler neler minimum olarak? Arkadaşım duvarı süslememi vs söyledi. Her şey gözümde o kadar büyüyor ki. Kafamda önce çay mı kahve mi verilecek bunu bile hesaplarken geriliyorum. Çok abartılı bir tören olmayacak, 5 kişi geliyorlar zaten. Kız istemenin ardından yüzük takma. Bana bir abla edasıyla yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşır mısınız :)