• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığı yaratan güvensizlikmidir....

kıskançlığın anormali hastalıktır, kişilik bozukluğudur....

kişinin kendisi de yer bitirir eşini de yer bitirir hayatı cehenneme çevirir...

hasta kişi kıskançlık yaptığını asla kabul etmez, ona göre karşısında ki kötüdür, o herşeyi anlıyordur...yani altında paroyonik türde kişilik bozukluğu vardır.

peki neden hastadır? bunun çeşitli sebepleri vardır, genetiktir, çocukluğunu nasıl geçirdiğine bağlıdır, ağır bir psikolojik travma geçirmiştir.

psikiyatristler tedavi edilebilir olduğunu söylüyorlar, kocasını tedavi olmaya kaç kadın ikna edebilir?

iyide zakkumum sen tedavi diyorsunda bazı kadınlar böyle şeylere bayılıyor
bu kadar aşırsını kasdetmiyorum tabide
beni kıskanmıyor beni sevmiyormu diye yakınanlar var görüyoruz

azı karar çoğu zarar bence azı işin cilvesi

iyide zakkumum sen tedavi diyorsunda bazı kadınlar böyle şeylere bayılıyor
bu kadar aşırsını kasdetmiyorum tabide
beni kıskanmıyor beni sevmiyormu diye yakınanlar var görüyoruz

azı karar çoğu zarar bence azı işin cilvesi

cemrecim bu kadar aşırısına bayılan kadın da sorunludur...

bu tip hastalıklı kıskançlıklar boşu boşuna çok yuva yıktığı gibi bir çok cinayetlere de neden olmuştur...

3. sayfa bu tip kıskançlık haberleriyle dolu.

normal kıskanılmayı her kadın ister...bu çok insani çok kadınca.

kızlar elbette dozunnda olursa iyi bir durumdur, ama kişinin kendine öz güveni ne kadar az ise kişi eşini kıskanır, ya da iş arkadaşını, çalışma ortamındakileri, kendinden üst düzeyde olanları.. ama eşi kıskanma olayında şu da vardır, eş size güven sağlamamışsa sizinde yapınız boyle vurdumduymaz bişekilde deilse elbette kıskanırsınız bunda bir sorun yok bence... ama abartıya kaçıyor ve hala eşinizi kıskanıyorsanız eşiniz de hala size güven vermek adına adım atmıyorsa en iyisi oturup eşinizle konuşmaktır..

Kızlar açıkcası yorumları okumadım. Yani yazdığım şey yorumlarla terslik oluşturur mu bilmem ama bence kıskançlık her insanda var. Ve evet bunun dozunun artması karşı tarafın davranışlarına da bağlı...hmm bu demek değil ki karşıdaki güvensizlik teşkil ediyor tabiki değil. ama nasıl anlatsam eşlerden biri diğerine göre daha kıskançtır. Yani yapı olarak ister istemez öyledir diğer kişinin bunu anlayıp daha dikkat etmesi gerekirken aksini yaparsa bence daha kıskanç olan daha daha daha kıskanç olur. sorumlusu sadece diğerine nazaran daha kıskanç olduğu için kendisi değil aynı zamanda eşidir de...

KıskancLıgı yaratan hem güvensizLiktir hem de kar$ı cinstir.. Tadında kaLmalı kıskancLık...Yoksa cekiLmez oLur.. Tadında kaLması icin de insanın kendine guveni oLmaLı.. Kendini kar$ı cinse cok ßagLayan ßiri a$ırı kıskanç oLaßilir.. ßu yüzden insan kendine yeteßildigi sürece kendine guvenir ve kıskancLık duygusunu yeneßilir.....

Back