- 2 Aralık 2016
- 10
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi baharhikmet
konusu siyaset ve kurt adam dışında olsun lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurt adam derkenkonusu siyaset ve kurt adam dışında olsun lütfen.
Canim Eylem tok mihr guzel ve degisik bir kitap
Ayrica kitap okumanin yazi kisi mi olur
teşekküer ederim şimdi inceliyodum neten MİHR adlı eseriniCanim Eylem tok mihr guzel ve degisik bir kitap
Ayrica kitap okumanin yazi kisi mi olur
kışın ayrı yazın ayrı kitaplar mı okunuyor ?
hakan günday la tanışın madem bu kış:)
teşekkürler şuan DAHA yı yarıladımkışın ayrı yazın ayrı kitaplar mı okunuyor ?
hakan günday la tanışın madem bu kış:)
Teşşekkürler Elif den İSKENDER var ama elim nedense varmıyırKurt adam derken
Benim elif şafak,ahmet umit ve azra kohen vazgecilmezlerim arasındadır.gerçi yeni nesil değiller ama yazarın yenisi eskisi kitabın yazlığı kisligi kavramlarina yabancıyım biraz.
İlginç geldi bakıcam teşekkürlerAlper Canıgüz'ü çok severim. Gizli Ajans veya Oğullar ve Rencide Ruhlar (bu kitabın devamı da var) ile başlayabilirsiniz.
Rica ederim canim seninde degisik tarzin var demek kiteşekküer ederim şimdi inceliyodum neten MİHR adlı eserini
kışın okunacaklar ve yazın okunacaklar diye ayırırım bende bilemedim :)
Mesela kürk mantolu madonna kışın okunacak bir kitapSırf meraktan soruyorum kışın okunacak kitapların ayrımı nasıl oluyor mesela :)
İlginç geldi
Mesela kürk mantolu madonna kışın okunacak bir kitap
Çünkü mantosu var demek ki kış kitabı
Yazık o kitabın da çekeceği çile varmış:)
Bana Göre robinson cruose kışın okunamazken, serenad kış kitabıdır ...bana göre :)Sırf meraktan soruyorum kışın okunacak kitapların ayrımı nasıl oluyor mesela :)
İlginç geldi
orhan pamuk masumıyet muzesını okuyun kalın ama inanın elinizden bırakamazsınız harıka bır kıtaptır. bıraz sasırtsın falan gerilim olsun dersenizde livaneli kardeşimin hıkayesini tek geçerimkonusu siyaset ve kurt adam dışında olsun lütfen.