• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Teşekkür ederim :) kızla daha tanısmıyoruz kız da tutturmş illa tanısalm diye tanıssak ii bi adım olcak sanırım.

Kız sıcak biri belli ki şu olaydan sonra hala tanışalım dediğine göre. Bence de iyi bir adım tanışın ve önyargılı olmayın. İyi anlaşmanız iki taraf için de iyi olur. O da abinin sevgilisi o da onun değerlisi. Biraz empatiyle yaklaşırsanız ikiniz de anlaşırsınız, güzel olur naçizane önerim.

Malesef biliyorlar :) svgilime sölemişler üzernden haftalar gecmesine ragmen nedn sildi falan diye o da oldu bitti uzatmayın diyip kapatmş. Suan konusu dahi acılmıyor. Mesajları aramları var işte kızın bi o kadat :)

hımm o zaman ikiniz yan yana kalıdıgınız bir an samimi bir ''kusura bakma olur mu bunu unutalım.. gerçekten düşüncesizlik yaptım neden yaptım anlamadım'' gibi güzel bir konusma ile bunu geriide bırakabilirsiniz.

inanın hiç gerek yok böyle sıkıntılara. evlenirseniz yüz yüze bakacaksınız. cocuklarınız kuzen olacak büyük sofralar kurulur gülen yüzler gerekli, birbirine arka cıkmak önemli. her yerde kıskançlık, kin var zaten ama aile içinde olmasın.

kendinize güvenin ve sıkıntıya düşürmeyin böyle şeylerle kendinizi

Ben önceden böyle değildim gayet rahattım önceki ilşkimde. Bunda ise istedigim herkesi ekleyemem erkek arkdaslarm yok suan mesela. Böyle olnca bende ona aynı sekilde davranıyorum
Ay iyi de bu normal arkadaş değil ki. Bildiğin kardeşinin sevgilisi. Kardeş yahu! Aynı şey değil yani.

İyi geçinir derken? Ya ben cok soguk mesafeli bi insanım belki bu yüzden yaptım kıza o ekledim dediği an ellerim titrmeeye gözüm kararmaya basladı o snirle tuttum sildim kızı. Ailesi sorun yaptı falan sonra konu açılmadı sevgilimde açmadı bişey demedi bana. Simdi annesiyle konsuruz arada nasıl davranıyım ben mi mesaj atıyım ara sıra?

Hayır görüştüğünde saygılı davran yeter. Bu tip konularda yüzgöz olma. Gidip sırnaşmana gerek yok iyi geçin derken. Mesafeli olmak her zaman iyidir. Ama sen bozmuşsun arayı artık düzelmez. Kızı silmek çok ayıp.

Hayır görüştüğünde saygılı davran yeter. Bu tip konularda yüzgöz olma. Gidip sırnaşmana gerek yok iyi geçin derken. Mesafeli olmak her zaman iyidir. Ama sen bozmuşsun arayı artık düzelmez. Kızı silmek çok ayıp.
Yaaa dmeeyin öyle düzelmez falan diye. Anneai daha dün mesaj attı canım falan diye hala akıllarındamıdır bu olay?

Tam olarak kıskandığınız şey nedir?

Canım ben senin ağırbaşlı ve hanımefendi bi kız olduğunu , o Kızın ise biraz Civelek bi tip olduğunu düşünüyorum 2 yıllık bi ilişkin var ama sen onun abisini eklemeyerek bence en doğru tavrı sergilemişsin. Böyle erkeklere yaranmaya çalışan kendini sevdirmeye çalışan tiplere uyuz oluyorum ama demekki ailede bu kızı çok sevdiğine göre bu tip kızlar prim yapıyor. Kızda biraz edep olsa utanır bi daha eklemek istemezdi...

Ben önceden böyle değildim gayet rahattım önceki ilşkimde. Bunda ise istedigim herkesi ekleyemem erkek arkdaslarm yok suan mesela. Böyle olnca bende ona aynı sekilde davranıyorum
ben olsam mutlaka onu kiskandirmanin bi yolunu bulurdum:) ama aslında kızı tanımıyorsunuz belki ilerde iyi anlasirsiniz insan büyük konuşunca tam tersi oluyorya genelde..

Canım ben senin ağırbaşlı ve hanımefendi bi kız olduğunu , o Kızın ise biraz Civelek bi tip olduğunu düşünüyorum 2 yıllık bi ilişkin var ama sen onun abisini eklemeyerek bence en doğru tavrı sergilemişsin. Böyle erkeklere yaranmaya çalışan kendini sevdirmeye çalışan tiplere uyuz oluyorum ama demekki ailede bu kızı çok sevdiğine göre bu tip kızlar prim yapıyor. Kızda biraz edep olsa utanır bi daha eklemek istemezdi...
Ayy yemin ederim duygularıma tercüman olan hissettiğim herşeyi düşündüklerimi söylemişsiniz. Ben yapmadıysam onun yapması cok sacma geldi benim düşüncelerime aykırı bi durum bu

Bende sıcakkanlı bir kız düşündüm mesela tam tersi. Benim kardeşim yok ve hep kardeş hasreti yaşadım. Belki bu nedenle üç yıllık ilişkimde annesi babası ve kardeşlerini sevdim. Annesi de beni çok seviyor çok şükür. Abisi kardeşi bende ekli ama civelekliğimden değil kendi kardeşlerim gibi görmek istediğimden. Kendi adıma da yaranmak istemiyorum. Şimdi sonradan gelen bir kız arkadaş bana civelek ve ağır başlı olmayan biri gibi düşünse ve bu şekilde davransa çok kırılır ve üzülürüm. İnsanların hislerini bilemeyiz. Benim gibi tamamen kalabalık aile hasretinden büyük aile özleminden severek de yaklaşabilir mesela.

ben olsam mutlaka onu kiskandirmanin bi yolunu bulurdum:) ama aslında kızı tanımıyorsunuz belki ilerde iyi anlasirsiniz insan büyük konuşunca tam tersi oluyorya genelde..
Belkide cok iyi anlaşıcaz kim bilir...

Ben cok soguk mesafeli biriiyim evet cok içli dışlı olmayı sevmiyorum

Hem böyle olduğunuzu iddia ediyorsunuz hem de buna uygun davranmıyorsunuz, soğuk mesafeli insanlar; ayrılsınlar sevinicem o derece, kıskançlık falan dertlerine girmedikleri zaman gerçekten öyle oluyorlar. İçli dışlı olmak da sizin tam olarak yaptığınız şey ayy ne dedi, ne yaptı, neden öyle davrandı, yerini bilsin vs. vs.

Bu arada yaptığınız hareketler insanların aklında kalır o yüzden saçma sapan hareketi baştan yapmamak en iyisi. Geçinmek demek de mıç mıç olmak değil zaten, ailecek konuşulmaya gerek duyulacak kadar olay büyütmek yerine, ekleyip umursamaydınız hisleriniz şiddetlenmeyecekti bile.

Bende sıcakkanlı bir kız düşündüm mesela tam tersi. Benim kardeşim yok ve hep kardeş hasreti yaşadım. Belki bu nedenle üç yıllık ilişkimde annesi babası ve kardeşlerini sevdim. Annesi de beni çok seviyor çok şükür. Abisi kardeşi bende ekli ama civelekliğimden değil kendi kardeşlerim gibi görmek istediğimden. Kendi adıma da yaranmak istemiyorum. Şimdi sonradan gelen bir kız arkadaş bana civelek ve ağır başlı olmayan biri gibi düşünse ve bu şekilde davransa çok kırılır ve üzülürüm. İnsanların hislerini bilemeyiz. Benim gibi tamamen kalabalık aile hasretinden büyük aile özleminden severek de yaklaşabilir mesela.
Bu açıdanda düşünebiliriz evet haklısınız. Nolur üstünüze alınmayın benim tavrım bu yani ailecek böyleyiz bana göre böyle ieyler yanlış geliyor yanlış geldiki ben yapmadım yani ekleseydim kendimi yaranmaya calısır gibi hissederdim nokur yanlış anlamayın bu dediğimi. Yani bizde onlarda evli dğiliz ilerde ne olacagı belli değil yüz göz olmak istemiyorm kmseyle ha viddi bişey olur abim gözüyle bakarım sahiplenir eklerim benim dşüncem bu. Aynı şeklde kızla ciddi bişey olur tutar ekler hiç bişey demem diyemem. Benim diüncelerime ters düştüğü için böyle oldu.

tanımadıgınız birine edepsiz , civelek, erkeklere yaranmaya çalışan gibi tabirler kullanmanız aslında sizin de karakterinizi ortaya koyuyor.....
ama herkes sizin gibi art niyetli değil, olmak zorunda da değil..
hayat sizler için ne kadar zor

tanımadıgınız birine edepsiz , civelek, erkeklere yaranmaya çalışan gibi tabirler kullanmanız aslında sizin de karakterinizi ortaya koyuyor üzgünüm ama herkes sizin gibi art niyetli değil olmak zorunda da değil..
hayat sizler için ne kadar zor
Bakın ben buraya kendi düşüncemi yazıyorum lütfen SAYGI gösterin konu sahibine bu konuyla ilgili fikrimi söylüyorum ve sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum bu benim düşüncelerim...

Bu açıdanda düşünebiliriz evet haklısınız. Nolur üstünüze alınmayın benim tavrım bu yani ailecek böyleyiz bana göre böyle ieyler yanlış geliyor yanlış geldiki ben yapmadım yani ekleseydim kendimi yaranmaya calısır gibi hissederdim nokur yanlış anlamayın bu dediğimi. Yani bizde onlarda evli dğiliz ilerde ne olacagı belli değil yüz göz olmak istemiyorm kmseyle ha viddi bişey olur abim gözüyle bakarım sahiplenir eklerim benim dşüncem bu. Aynı şeklde kızla ciddi bişey olur tutar ekler hiç bişey demem diyemem. Benim diüncelerime ters düştüğü için böyle oldu.

Size değildi benim o yorumum başka bir arkadaş ağır olmayan ve civelek demiş. Cevabım onaydı size neden alınayım :) Siz sanırım iyi niyetlisiniz bu sorunu da çözebilirsiniz iyi niyetle. Benim dediğim nokta önyargılar. Yani kız ekledi civelek diyenlereydi size değildi yanlış anlaşılma olmadı yani. Tanımadan bilmeden yamanmaya çalışıyor civelek demek yanlış bana göre. Kişileri bilmeden denilemeyecek kadar ağır ithamlar bunlar. Bilemeyiz ki belki kız gerçekten sıcakkanlı, tanımadan bilinmez. Dilerim çözersiniz sorunu anlaşırsınız

Bakın ben buraya kendi düşüncemi yazıyorum lütfen SAYGI gösterin konu sahibine bu konuyla ilgili fikrimi söylüyorum ve sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum bu benim düşüncelerim...
içinde hakaretten baska hiçbir sey barındırmayan yorumunuzun ve düşüncenizin saygıyı hak ettiğini düşünmüyorum.

içinde hakaretten baska hiçbir sey barındırmayan yorumunuzun ve düşüncenizin saygıyı hak ettiğini düşünmüyorum.
Bu sizin fikriniz ben sizin Düşüncenize SAYGI duyuyorum sorun değil sizin SAYGI duyup duymamanız herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil.

Back
X