Tamam kiskaniyorsun onu anladık ta neden kıskandığını anlamadım,niye facede eklemesin ki sevgilisinin kardeşi sonuçta,üstelik evleneceklermişte.sende sevgilinin abisini ekle facede ne olacak ki.Sanırım kızı kıskanıyorum yani ben yokmusum gibi tekrar eklemesi falan benim snir oldugum şeyler. Yerini bilsin :)
Art niyet değil tabiki o kıza baktıgını yada kızın sevgilimde gözü oldugunu düşünmüyorum asla olmaz zaten böyle bişey. Bana sacma geldi ilişkinin ikinci ayında bnları yapmasıhaksızsınız.
ben sevgilimin abisiyle iyi bir diyalogdaydım ve facebooktan eklemiştim o da kabul etmişti onun da sevgilisi vardı
aynı şekilde ben aileyle tanısıyordum ama kendı sevgilisi uzaktaydı.
ee noldu şimdi ben kendı sevgılımı bıraktım abısıne mı göz diktim?
sonra beni silecek abisi ben de sorun ederim? derdin neydi sildin yüzüme söyle diye hem sevgilime hem abisine sorarım bundan doğal ne var?
Bazen mühim bir yere gidecek oluruz gelmez olur abisini ararım bir şey mi oldu ulaşamıyorum diye. ne gibi bir art niyet buldunuz çıkardınız ben anlamadım?
ben fazlasıyla bir kıskançlık oldugunu düşünüyorum
Ben über kıskanç bir insanım.Gerci bundan rahatsızlık duymuyorum ama.Seninki biraz fazla geldi canım ya.Benmki hastalık boyutuna gecti galiba
Art niyet değil tabiki o kıza baktıgını yada kızın sevgilimde gözü oldugunu düşünmüyorum asla olmaz zaten böyle bişey. Bana sacma geldi ilişkinin ikinci ayında bnları yapması
Kimsenin kimseden nefret etmesine gerek yok ki,illa ki şu ilişkilerde sorun çıkarıp ilişkiyi kavgalı gürültülü ekşınlı yaşayacaksınız değilmiHepinize ayrı ayrı teşekkürler yorum için. Madem bu kadar kıskancım tüm sorun bende bunu abartıyorum nefret edilmesi gereken benim(!) vs bunu bile bile aynı davranısa devam etmesi normalmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?