ben anlamadım sosyal medyaya mı eklemesine bu kadar kızdın yoksa kızda bir davranış mı gördünArkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yaniben anlamadım sosyal medyaya mı eklemesine bu kadar kızdın yoksa kızda bir davranış mı gördün
Iyide eklediği kişi birisi değil ki evleneceklermiş ve ileride sevgilin o kızın kayınbiraderi olacak o kız da eşinin yengesi olacak Facebook'ta eklemesi normal mesaj atmasıda normal.Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani
Sildiğim zaman tanısmıyorlardı ailesiyle. Bikaç gün oldu kız tanısalı o da tesadüfen olmuş bilerek tanıstırılmamışSorun sende bence. Kız aileye girmiş artık, el değil ki silmen hoş olmamıs.
Okudum okudum okudum ama sonuç olarak o kıza bu kadar nefret duyacak birsey göremedim ben,sorun ne?Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Sinir oluyorum kızı kıskanıyorum resmen ilk defa hemcinsimi kıskanıyorum ayrılıyorlar bnu arıyor gel abine bak diye.Eklemesinde bir sorun yok orda abartmışsın ama hasta olduğunda falan sevgiline mesaj atması baya manasız uani buluşurken abin nerde falan baya saçma. Tatlı dille konuş sevgilinle. Fazla abartı kıskançlık ayrılığa götürür.
Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Sanırım kızı kıskanıyorum yani ben yokmusum gibi tekrar eklemesi falan benim snir oldugum şeyler. Yerini bilsin :)Okudum okudum okudum ama sonuç olarak o kıza bu kadar nefret duyacak birsey göremedim ben,sorun ne?
Sanırım kızı kıskanıyorum yani ben yokmusum gibi tekrar eklemesi falan benim snir oldugum şeyler. Yerini bilsin :)
Bunu bütün içtenliğimle söyleyebilirimki kız güzel değil.kızı kıskanıyosun sanırım güzel bi kız
Benmki hastalık boyutuna gecti galibaBen kendimi kıskanç bilirdim de solda sıfır kalırmışım yanında.
Kendini dizginlemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?