K.k'nün güzel hanımları, siz olsanız bundan sonrası için nasıl davranmayı seçerdiniz?

Eşlerinizin ailesi ile mutlu olmadan (onları yok sayarak), eşlerinizle mutlu olabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    238
Hazır arayı açmış kurtulmuşsunuz beladan heyecan mı arıyorsunuz unutun hepsini sizi kaç kez evinizden kopmaya zorlamış sevmemiş saymamış,size el kızı diyen kadına neden saygı gösteriyorsunuz,eltinizde tam yancıymış yanlız o da bi ruh hastası o kayınvalidenin peşinden ayrılmıyor garip gerçekten

elti bu hayattan çokmu memnunki sana tavır alıyo kv ile birlikte. öğretmen bi insan nasıl böyle bi hayatın içinde olabilr.sende kurtulmuşsun rahatına bak. ne halleri varsa görsünler

Ben de burdaki bazı kadınları anlayamıyorum. Yahu küsüp, çekip gitmişsiniz işte ne düğünü ne gitmesi.eşimin teyzesinin kızı bilmem ne. Kv nin kardeşi seni tutup ablasını yerecek hali yok ya. Gitmezsen üzülecek kimse yok boşuna dert ediyorsun.

eşiniz neyin ne olduğunu anlamış ve seçimini yapmış..
siz yine de iyilikle yaklaşmak istemişsiniz..ki bence hiç gereği yok..
bu şekilde eşinizin sizin için attığı adımı da yok sayar gibi olursunuz ve her şey eskiye döner..
uzun vadeli düşünmeyin bence..hayatınıza bakın..
bir gün barışmanız gerekirse bunu o zaman düşünürsünüz..

Kusura bakmayın ama gereğinden fazla iyi niyetlisiniz. Ben olsam bırakın düğünde masalarına oturmayı o düğüne gitmezdim bile. Kv ve diğerlerini affetmek istiyorsanız içinizde affedip bu yükten kurtulabilirsiniz. Ben genelde böyle yapıyorum ama kesinlikle iletişime geçmiyorum. Zorluklarla kurulan bir yuvayı hiç düşünmeden bozmaya çalışan insanlardan uzak durun.Mutluluğunuz daim olsun.

Hepsini okudum. Sıla-ı rahim demişsiniz ama bunu bozan onlar. Dinimizde size zarar veren insanlarla sadece selamlaşın bayramlaşın hal hatır sorun diyor. Boşverin üzülmeyin görüşmekte istemeyin bence çünkü kv niz yine huzur kaçırır.

Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız görüşmeyin. bırakıp kopmuş zaten tüm bağlar. Bundan sonra ne düzelebili ki. Hazır rahatınızı bozmayın

Allah razı olsun, dilerim ki binbir hayal ile evlenen tüm kızlarımız onlara her durumda sahip çıkan eş ve aileler ile karşılaşıp, çok mutlu olsunlar. Çünkü kadınlar naiftir, hassastır, kırılgandır. Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın.

Kayınvalidem ile görüşmeyince, eşimin diğer akrabaları ile de görüşemiyoruz. Yaşlı bir babaanne, anneanne,dede, birsürü teyze,dayı,hala var da var. Onunla görüşmeyip diğer akrabalarla görüşünce de sanki nispet yapmak gibi olur diye kimseyi görmemeyi tercih ediyoruz. Ama böylesi de ne kadar doğru :/ Huzurumu kaçıran bu aslında.

aynen böyle devam edin boşverin
eninde sonunda size adım atacaklar
eşiniz görüşürse görüşsün siz üzülmeyin boşu boşuna

Evet elini vermiyor, görünce masamdan kaçıyor :) düşmanını görmüş gibi bakıyor. Sormak istiyorum "ben sana ne yaptım" oğlunu mu çaldım,hayırdır diye? Ama işte

mesafemi korur gidip gelmezdim eşime gidelim diye teklif bile sunmazdım , o kadar eziyete yüzlerine bile bakmam valla..

görmek istemediğim insanlar çikmasin karşıma.. ordan dursun derdim... istemiyorum. derdim niye kafaya takıyorsun ki
mesafeli davran..
iltetilecek bi durum yok. böle olmaya devam.

Goruldugu uzere bır kışı dahi barış demedi..Cunku adım atıyorsun kacıyorlar
Zamana bırak.. sonra sen suclu olur eşine kendını anlatamazsın..

daha ne işte bitip gitmişler, sihirli degnekle düzelecek halleri yok ya siz sevilmek istiyorsunuz ama karşı taraf çok fazla imtiyaz bekliyor.boşverin kpss çalışın ilerde inşallah cocugunuz da olur kendi anne babanız var.Huzursuz olmak için çabalıyorsunuz gibi hissettim biran bu kadar yapıcı olmaya çalışmayın sizin evliliğinizi bitme noktasına getiren insanlara karsi

aynen böyle devam edin boşverin
eninde sonunda size adım atacaklar
eşiniz görüşürse görüşsün siz üzülmeyin boşu boşuna

Ailem de en başından beri "sen küçüksün, yine de boşver kızım sen git" derlerdi.
En son ailemi de beni barıştırmak için evlerine gittiklerinde, kayınvalidem kibarca kovduktan sonra gerçek yüzünü görüp bana birdaha alttan al kızım demediler. Eşim gidip ben evde kalınca elimde olmadan kendimi dışlanıp hissedip, yine kederleniyorum. Eşim de böyle olsun istemezdi eminim. Annesinin dominant karakteri belli sonuçta ama

bir senedir nasıl davranıyorsan oyle davranmaya devam et

ilk adım atan onlar olsun , sen atarsan yeniden ezilen sen olurusun , ama eşinden böyle bir rica gelirse , şartlarını konuş ona göre barış ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…