K.k'nün güzel hanımları, siz olsanız bundan sonrası için nasıl davranmayı seçerdiniz?

Eşlerinizin ailesi ile mutlu olmadan (onları yok sayarak), eşlerinizle mutlu olabilir misiniz?

• Ankete Katılan
    238
Yani ,çünkü genel olarak onu anladım memur olana saygı duyuyorlar. Ama o kadının hayatının içine etmisler belli ki, sizinkine izin vermeyin iyi niyetli davransalar bile.

Evet fakat eltimin de çıkar ilişkisi var. 2 tane çocuğunu bakıp, büyüttürdü çalışırken, evinin işini yapıyor, yemekleri beraber yiyorlar, suyuna kadar önüne getirir kayınvalidem. Eltimin durumu çok da kötü değil, artık yavaş yavaş kabuğundan çıkıp isteklerini de yaptırmaya başlamış duyuyorum .

Ben sizin yerinizde olsam sevinirdim kurtuldum diye. Hiç gerek yok barışmaya falan. Çünkü barışırsaniz kv yine herseyi en başa alacak. Gitmeyin siz eşiniz gitsin görsün ailesini. Takmayın bu kadar.

Çok haklısınız, bende kendime böyle telkin ediyorum ama takmayacak kadar rahat bir insan olmayı nasıl becerebilirim acaba :)

Niye masalarina oturuyosun ? Oturma. Kendini uzme. Karsida ki az sa olsa oz elestri yapmiyoraa kacarak uzaklas. Hani esyani yuklerken el gibi bakmislar ya heh canim tam oyle bakicamsin onlara.

Eltin elini vermiş kolunu kaptırmış bence, neden dersen ben öyle her gün maaile cümbür cemaat yaşayamam ayağıma su da getirseler. Huzurum daha önemli olurdu, gerçi eltinin başka şansı yok gibi çünkü böyle alışmışlar. Aman sana sarmasınlar da kim pasif agresif devam ediyorsa etsin hayatına :)

Niye masalarina oturuyosun ? Oturma. Kendini uzme. Karsida ki az sa olsa oz elestri yapmiyoraa kacarak uzaklas. Hani esyani yuklerken el gibi bakmislar ya heh canim tam oyle bakicamsin onlara.

Çok fazla affedip, bu meseleyi kendime yük yapmaktan vazgeçmek istedim ama kırgınlıklarım çok fazla olduğu için. Bu süreçte 2 defa evimi taşıdım ve bir sefer düşük yaptığımda bile eşimin ailesi yanımda yoktu. Bundan sonra da onlara hiçbir ihtiyacım yok. Aile zor zamanlarda olur ve ben hala bayramlarda gitmiyoruz, keşke böyle olmasaydı diye buruluyorum böyle insanlar için. Bu merhamet duygumdan hiç hoşlanmıyorum bazen

Çok haklısınız, bende kendime böyle telkin ediyorum ama takmayacak kadar rahat bir insan olmayı nasıl becerebilirim acaba :)

Tam kişisine sordunuz:) umursamazlıkta dünya 1.si olabilirim. Yani aslında tam tersi siz ve sizin gibi insanclar bana tuhaf geliyor acaba nasıl bu kadar takıyorlar böyle şeyleri falan diye dusunuyorum. Arada bana da geliyorlar o anlıyorum. Hicbirsey sizden önemli değil bunu unutmayın. Püf noktası bu. En çok kendinize değer verin. Kayınvalideniz kendi kendine girsin triplere boşverin.

Çekirge bir sıçramış
İki sıçramış
Üçüncüde boşanırsın kardeşim neden dertsiz başına dert arıyorsun. Bırak görüşme evine gelir bir laf söyler o laf bin laf olur kocanla aran açılır kendini yer bitirirsin. Bayramdan bayrama git çok bile! Eşinin sana sevgisi olmasaydı şuan boşanmıştınız! Hemde 3. Kişiler yüzünden.. evleri uzak hatta baska memleketlerde olup kv derdi ceken milyon tane gelin var..

:) çok doğru söylüyorsunuz, bırakayım ne halleri varsa görsünler.

Eşimin sevgisine eminim çok şükür zaten öyle olmasa onlara rest çekip, o binadan çıkıp şimdi kirada oturmayı kabul etmezdi. Üstelik annesi bize kirayı vermemek için evi boş tutuyor :)

Üzüldüğüm nokta eşim hiçbir akrabasına, ailesine bayramda bile getirmiyor beni? Acaba annesi getirme, görmek istemiyorum mu diyor, bikaç sefer sordum ama geçiştirdi cevap vermedi. Ben ne yaptım ki bu insanlara bende bunu sindiremiyorum, hiç mi çocuklarının hatrı yok ?

yani yaşayıp görmüşsünüz yakınken sıkıntılar yaşamışsınız hem de kaç kere rahat ermişsiniz küs olan siz değilsiniz ayrıca onlar insanlar neden tavır alır anlamam herkes mıç mıç olacak diye bi kaidemi var uzak olsun mutlu olsunlar demiyorda kayınvalideniz trip atıyor

Zaten bütun sülaleye senin dedikodunu yapmıslardir. Bırak eşin gitsin . Senin dügüne neden gelmedigini hepsi anlar zaten. Sen çoktan kötü gelin ilan edilmişsindir. Asıl senin onlarla aynı masaya oturmaman gerekiyordu. Biraz uzak dur bak daha kıymetli olursun. Ben hep resmi durdum şimdi beni kırcak hiç bir şey yapamazlar.

Birincisi bir insana sirf mesleginden dolayi saygi duyuluyorsa hic duyulmasin daha iyi insana insan oldugu icin saygi duysunlar.

Affedip kendi icini de rahatlatmak istiyorsun ama soyle bir durum var karsindaki insanlar kusuru kendilerinde bulmadiklari icin aynen devam edecekler yani onlar icin sorun sende.

Bence o dugune git mumkunse onlardan sonra git ve sen baska bir masaya otur şen şakrak bol bol gulumse eğlen sen sinir olacagina onlar olsun madem. Seni bozmak icin kasitli tavirlar bunlar. Sende bu firsati verme onlara...

Oluruna bırakmak en güzeli bence o yaşta, tarif ettiğiniz karakterde bir insanın hatasını anlamak gibi bir durumunun olacagını sanmıyorum , ayrıca sırf yasınız küçük diye doğru yaptıgınız bir şey için, hayatınıza sahip çıktıgınız için de kimseden özür dilemeniz gerekmez diye düşünüyorum. Güzel niyetlerinizi bozmayın hiçbir şey için de zorlamayın şartları derim. Sevgiler.

Elton öğretmen olup böyle bir yaşantıyı nasıl kabul ediyor?Sana gelince kurtulmuşsun daha ne istiyorsun

Çünkü başka masaya oturmam da laf olacaktı. Kimsenin ağzına laf vermek istemedim. O topluluktaki herkes gördü, eltimin ve kayınvalidemin ne olduğunu. O evden ayrılışımı her hatırladığımda daha çok kinleniyorum malesef onlara. Sanırım hiçbir zaman affedemeyeceğim bu aileyi.

Sız hala yapıcı olma yonundesınız ama anladıgım kadarıyla karsı taraf bunu hak etmıyor sız yıne o sekıldr davranmaya devam edın ama kendınızıde bunu dusunmekle ve suclu bulmakla harcamayın elınızden gelenı yapmıssınıznyapıyorsunuz da sız bosansanız aılesı mutlu olucak bu tamamen kotu kalplılık ...kalbınızı bozmamanız cok hosuma gıttı ınsallah cok mutlu olursunuz

Bugününe ve o apartmandan kurtulduğunuza şükredin. Onlara bir adım atmanız bile bile kendinizi ateşe atmaktan başka bir şey değil. Aradaki buzları erittikten kısa bir süre sonra her şey eskiye döner, huylu huyundan vazgeçmez.

Eşime gitmek için baskı yapmaktan vazgeçip, onun doğru zamanda belki beni götürmesini sağlamalıyım belki de. Farklı bakış açılarınız için çok teşekkür ederim, her yorum benim için çok kıymetli. Sevgiler

bence şuanki durum gayet iyi böyle devam edin... ilerde eşinizle sorun olacağını sanmıyorum çünkü o isteyince görüşüyor siz sorun etmiyorsunuz surat asmıyorsunuz sizi suçlayacak bir durum yok.... ama siz vicdan yapıp görüşurseniz ve sizi yine kırarlarsa belki sizde dayanamayıp bi depki gösterirseniz olan eşinizle huzurunuza olur... yok yere kendinizi germeyin gayet iyi budurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…