K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
40
Bir yılı aşkın bir süredir bu sitedeyim....Dostluk adına çok şeyler kazandığıma inanıyorum..P.C 'yi elime aldığım gibi ilk açtığım site burası..:KK24:Günün yorgunluğunu, hayatın tüm acı yönlerini unutmak adına sadece burada olmak çok güzel..onun için eski ,yeni tüm dostlar ...Var mısınız geyik sohbetine?????:KK37:

valla iyi ettin gülümmm.. :KK54:çok iyi ettinn.özlemiştim burdaki muhabbetii.bbişeye üzülsemiikızsam..geyik yapsammm..her türlü yazardımm...şimdi kaldığımız yerden devammm... :KK66:

yavrukuşumm naberrr....tatilden döndüğünden beri rahat görüşemedikk...anlat bakim nasıldı...
biz 15 haftalık olduk teyzesiii.....:KK64:

maşallah sana evet ne zamandır görüşemedik...özlemişim k.k yı...kafa dağıtmak istiyorum anacııııım...:21::21::21:
tatil çok güzeldi baya enerji topladım ..ve döne dolaşa kendimi yine buralarda buldum ....:KK6:

maşallah sana evet ne zamandır görüşemedik...özlemişim k.k yı...kafa dağıtmak istiyorum anacııııım...:21::21::21:
tatil çok güzeldi baya enerji topladım ..ve döne dolaşa kendimi yine buralarda buldum ....:KK6:

dönüşler çok sevimsizzz oluyo dimi..bende buraya dönerken öyle oluyorummm...:KK58:
allahım bu senede tayin çıkmazsa dayanamam...:KK43:

dönüşler çok sevimsizzz oluyo dimi..bende buraya dönerken öyle oluyorummm...:KK58:
allahım bu senede tayin çıkmazsa dayanamam...:KK43:

evet ya bir de son hata eşimin ailesiyleydik hiç keyifli değildi orası ...aslında dönmeyi istedim ama içim acıdı daha fazla ailemi göremedim diye ..bu da evliliin dezavantajı işte ...ikiye bölünüyorsun..allahım en yakın zamanda çıkarsın tayınını ınsallah belkı bebıs kısmetlı olur...:KK49:

inşallah canımm...
o ikiye bölünme bendede varr...eşimi bırakmak istemiyorum biyandann..
biyandan bizimkiler soruyor nezaman gelcen nezaman gelcenn...:KK37:

ben kaçıorum az..geliirim yine...

inşallah canımm...
o ikiye bölünme bendede varr...eşimi bırakmak istemiyorum biyandann..
biyandan bizimkiler soruyor nezaman gelcen nezaman gelcenn...:KK37:

ben kaçıorum az..geliirim yine...

okey canım..artık sabah akşam ...ne zaman gelirsen gel....ama yine de gel emi...:KK60:

teşekkür ederiz ..günün yorgunluğu nasıl olsun:KK53:sen nasılsın...

10. haftamı bitirdim bende. progestanı bıraktık artık normak bir hamişim... ama mide bulantılarım devam ediyor... aslında hamilelik bu işte diyorum ama insan normal hayattan kopunca biraz canı sıkılıyor... hep güzel sonu düşünüorum napiiim...:nazar:

10. haftamı bitirdim bende. progestanı bıraktık artık normak bir hamişim... ama mide bulantılarım devam ediyor... aslında hamilelik bu işte diyorum ama insan normal hayattan kopunca biraz canı sıkılıyor... hep güzel sonu düşünüorum napiiim...:nazar:

:nazar:senin şu pozitif yönüne bayılıyorum evet hamilelik bu işte..allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...tadını çıkarın size verebılecegım tek tavsıye bu..çünkü insan hayatında özellikle kadınlar hayatlarında en önemli en özel dönemi hamileliğinde geçiriyor...resmen taçsız kraliçelik yaşıyor insan..ama sonra attan inip eşşeğe binmişe benziyor o ayrı...o nedenle tadını çıkarın ..ben acayip özledimmmm:KK49::KK49::KK49:

:nazar:senin şu pozitif yönüne bayılıyorum evet hamilelik bu işte..allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...tadını çıkarın size verebılecegım tek tavsıye bu..çünkü insan hayatında özellikle kadınlar hayatlarında en önemli en özel dönemi hamileliğinde geçiriyor...resmen taçsız kraliçelik yaşıyor insan..ama sonra attan inip eşşeğe binmişe benziyor o ayrı...o nedenle tadını çıkarın ..ben acayip özledimmmm:KK49::KK49::KK49:

arkadaşlar kafa buuyor benle zaten ... senin iç yüzünü gördük hamilelikte diye... yemek yerken bile çok dikkat ediyorum herşeye, herkese garip geliyor...
ee eşimde şımartıyor, yalan değil yani...dediğin gibi çok özel bir duygu...
tek sıkıntım 1 martta yapılacak olan cvs ... genetikten sonuçlarım bir çıksın, hemen alışwerişşşş:nazar:

Son düzenleme:
pembedana nasılsın canım hiç ugramıyosun eski topiğe bebeklerin nasıllar sen iyimisin valla merakta bıraktın bizi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar kafa buuyor benle zaten ... senin iç yüzünü gördük hamilelikte diye... yemek eren bile çok dikkat ediyorum herşeye, herkese garip geliyor...
ee eşimde şımartıyor, yalan değil yani...dediğin gibi çok özel bir duygu...
tek sıkıntım 1 martta yapılacak olan cvs ... genetikten sonuçlarım bir çıksın, hemen alışwerişşşş:nazar:

aklına kötü birşey getirme en güzeli olacak inşallah canım...alışverişin kıralını yaparsın artık..izmirdeysin demi ben egenın tüm alışverişini orda büyük bi mağza var ...hello baby orayı tavsıye ederım...kıyafet pahallı ama ıstedıgın tum urunler mevcut...dıger urunlerde...:KK34:

X