K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
banada çok oluyo günleri karıştırmak
sürekli belli bi günde yaptığın bişiyi farklı bi günde yapıyosan ondan oluyo
bilimsel açıklık getirdim olaya

bıktım yemenizden diyene de bakın hele üstüme eyilik sağlık :)
birazdan kalkar bi tencere yemek yer

nan ben bilem anladım sen annamadın aşeriyo kıs aşeriyo ezelümüz:CüvCüv:

yemenizden bıktım demiom nan melooonaniknanik yeyin için tıkının boynada yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi ağnadın deyom nan :1closedeyes:

nan biri benim kafamada kitaplan vursun
berenden bana geçti sanırsam

kıyamam kız haklısın annem aşeriyosun demi sen:CüvCüv:Şeniz

nan artık aş bile yermiom sizi gördükçe siz yerionuz die üzülüom nan bu kaa olmaz be yok onu yaptım yok bunu kavurdum onu öldürdüm bunu kattım oyyy oyyy oyy oyda oy oykafamçokkarıştı

banada çok oluyo günleri karıştırmak
sürekli belli bi günde yaptığın bişiyi farklı bi günde yapıyosan ondan oluyo
bilimsel açıklık getirdim olaya

eferim nan ben hep cumartesi doktora neyin giderdim ondan oldu zaar kaydirigubbakcemile3

aa vallah beren annamış ben annamadım :)
yaw beren vallah şaka ediyim hee sanki çok tekrarlayınca mohu çıktı gibime geldi
ama ciddi annamadım yaff
ama ben sadece ilk 3 ayda aşeriliyo sanıyodum ondan annamadım birazda

nan ben bilem anladım sen annamadın aşeriyo kıs aşeriyo ezelümüz:CüvCüv:

nan harbi deyon bak o ikinci planda canımmı istedi yapar yerim de :1closedeyes: harbi olmii sıkıcı yafu bu ne böle o dio ben şunu şöle yapıom hoop öteki atlıo olaya yok öle deel bölede çok gözel oda yetmii biri daha fırlııyy oda yok böğün bunu pişirdim yok haşladım olmazki topic geyikmi yemek yapıoz mu kaydirigubbakcemile3

nan biri benim kafamada kitaplan vursun
berenden bana geçti sanırsam

yok annem kısa devre neyin olmuştur bebeğim geçer vurmayın nan naniknanik

yok kıs hayatta alınmamŞeniz

aş ermiyorum diye beşyüzkez demem gereksede diyeceğim çok imkansız şeyler yazmıosunuz zaten yersemde yapar yerim amma diom ki bura geyik topiği gayfe
yemek yapıoz değil deyom kime deyom hiyooop :1closedeyes:

he bazen yemek konusunda laflafı açıyo doğru diyon ama aramızda kalsın hep bu meltem gacısı başlatıyo:jeyyar:

geyik işte anaam geyikte sınır yoğğ
bilgi paylaştıkça şeey oluyo yaa

aş ermiyorum diye beşyüzkez demem gereksede diyeceğim çok imkansız şeyler yazmıosunuz zaten yersemde yapar yerim amma diom ki bura geyik topiği gayfe

ben anladım canım:1closedeyes:biliyosun kitap darbesinden sonra çok zekiyim hatta bi ara melteme ne demek istediğini anlatırım:1closedeyes::jeyyar:

yok kıs hayatta alınmamŞeniz

iyi o zaman devam ederim demeye hoşuma gidiyo kaydirigubbakcemile3

laa ben cevap yazarkene yazmışın görmedik heral

fazlada açma üşür hasta neyim olursun

bırrrr asıl bu espirü üşüttü laa

he bazen yemek konusunda laflafı açıyo doğru diyon ama aramızda kalsın hep bu meltem gacısı başlatıyo:jeyyar:

laa de get çakmıyım ense köküne almiyim ifadeni:mymeka:

ha aklıma geldi nan kızlar temizlik ne zamanmış haberiniz varmı ee nede olsa ezelin 500 mesajı olii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yakındır kaydirigubbakcemile3

ben anladım canım:1closedeyes:biliyosun kitap darbesinden sonra çok zekiyim hatta bi ara melteme ne demek istediğini anlatırım:1closedeyes::jeyyar:

yisinlerr:dilcikar:hemen de havaya girme bi oklava darbesiynen fabrika ayarlarına geri dönersin allaamaklava:

çak annem zati bugün ben senin enseye çakmıştımya ödeşmiş oluruz:roflol:hatta bitanede oklava hakkın var:dilcikar:

laa ben cevap yazarkene yazmışın görmedik heral
bırrrr asıl bu espirü üşüttü laa

he öle olmuş heralde galiba sanursam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 peeey nan hakkatmi yaklaş sobaya vs ye koş hasta olma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…