Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yisinlerr:dilcikar:hemen de havaya girme bi oklava darbesiynen fabrika ayarlarına geri dönersin allaamaklava:
çak annem zati bugün ben senin enseye çakmıştımya ödeşmiş oluruz:roflol:hatta bitanede oklava hakkın var:dilcikar:
he öle olmuş heralde galiba sanursam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 peeey nan hakkatmi yaklaş sobaya vs ye koş hasta olma kaydirigubbakcemile3
süper espriydi tebrikler:hooray::roflol:
yisinlerr:dilcikar:hemen de havaya girme bi oklava darbesiynen fabrika ayarlarına geri dönersin allaamaklava:
daha mesajlar 500lerde
daha çok var yanee temizliğe
yaa ezelin espiridden sonra iyi gitti demikaydirigubbakcemile3
ayy daha da bi soğuk oldu buraa
yaa ezelin espiridden sonra iyi gitti demikaydirigubbakcemile3
aha günün esprisi ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyy bakam öle ossun biri garezine neyin edio gıskaneyo bizi melom ya çekemiolar nan :içelim:
aha günün esprisi ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyy bakam öle ossun biri garezine neyin edio gıskaneyo bizi melom ya çekemiolar nan :içelim:
beren kaldı 99 msjın 2 kalbine kaydirigubbakcemile3 ha gayret bacım hihoyyyt
kıs deyin bakem bana bu 500mesaj olunca ne oluyo:1shok:?
beren kaldı 99 msjın 2 kalbine kaydirigubbakcemile3 ha gayret bacım hihoyyyt
mersüü cicim
içelim bakalım:içelim::içelim:berende içsin amma :içelim:
he annadım ezelim o zaman bence yarın ikimizinde 2 kalbi olur bak seninde az kalmışkaydirigubbakcemile5
çok şüpheli şaibeli hatta gaibeli bilmiooom bilemeyooom olmasade olar yemişim kalbini
kalp bahane muhabbet şahane :lepi:
bu sözünden dolayı bunu hakettin::hooray::hooray:
kıs deyin bakem bana bu 500mesaj olunca ne oluyo:1shok:?
:içelim: