K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
nan 9 kusurlu hareketten birini ettin beren nan kaydirigubbakcemile biz vefasızmıyız nan heyyyyyyt uleeyyn tutun beni nan yolcem nan :mymeka: selda virmez batsada virmez :1closedeyes:

yok annem sen hamilesin senin geçerli mazeretin var:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5
sana öğrettiğin için :hooray:
beren sanada öğrendiğin için:hooray:

hoşbıldım :1hug:

dün eşimle şakalaşırken ben onu gıdıklıyodum refleks olarak 300sayfalık romanı beynime indirdi beynim şoklandı acaba ondanmı bugün böle zekiyim nan:1shok:

dün eşimle şakalaşırken ben onu gıdıklıyodum refleks olarak 300sayfalık romanı beynime indirdi beynim şoklandı acaba ondanmı bugün böle zekiyim nan:1shok:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vallah öyle olmuş heekaydirigubbakcemile3tahtalar yerine yerleşmiş kitabın yapmış olduğu baskıylan

yafu ben hep böğünün cumartesi neyin olduğunu sanıom nan neyeki aceplaelaelaelaelae

ayy allah razı ossun valla benim için çok önemli bi dua bukaydirigubbakcemile3

gerçektende ikimizde bi tebriği hakettik vallahkaydirigubbakcemile3

he meltem bacım daha bana değişik yemek öğreticekdelikafadulden

he meltem bacım daha bana değişik yemek öğreticekdelikafadulden

nan bıktımkötükedihüso şu topicdekicokacimcoook yeme içme geyiğinden bee yetti be yemeyin uleeeyn Çok üzgünüm çoook
benneyaptımki

öğretirim tabi hem kitap sayesinde artık annıyonda demi :)

nan edecek laf neyin bulamayınca sarıonuz tarife peyyy yetti ha yasakkelime

bıktım yemenizden diyene de bakın hele üstüme eyilik sağlık :)
birazdan kalkar bi tencere yemek yer

belki rahatsızlandınya ondan dinlenmek için uyuduysan çok öyle gelmiştir:CüvCüv:

nan baya baya saf gibi az evvel diom ki ohhh yarın sefkülüm evde:1shok: sonra bide aklım başıma geldi nan böğün pzts kaydirigubbakcemile3

bıktım yemenizden diyene de bakın hele üstüme eyilik sağlık :)
birazdan kalkar bi tencere yemek yer

yemenizden bıktım demiom nan melooonaniknanik yeyin için tıkının boynada yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi ağnadın deyom nan :1closedeyes:

X