K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi

logo tasarım proce libery75 san.tic.ltd.inşt.aş sanayi vs..

erkekler kahvehaneye gider.mahallede ne oluyor bitiyor ordan öğrenilir.
içeri her giren yabancıda olsa selamın aleyküm beyler der ve hemen kabul görür.çaylar içilir, oyunlar oynanır, güncel olaylar konuşulur,dedikodu yapılır,tartışmalar olur ama ertesi gün barışılır.konuşulanlar önemli de olsa önemsizde olsa vakit geçer işte.sengözlerimebaksanab

haydin kızlar bizimde kahvemiz olsun.
bey ben bir kahveye gidiyom diyelim yemeklerden sonra bir faydası olsada olmasada vakitin güzel geçtiği bir gün olsun bir hoş seda olsun şu gökkubbede:içelim:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
selamün aleyküm kankiii naberr
hayırlı olsun kahvehanemiz kaydirigubbakcemile5

bura tam bana göreymiş, kkdan çıktığım yok zati, du bakim akşam yemekten sonra herüf ben gayfeye gidiyom çocuğa sen bak diyim bari :roflol:

bura tam bana göreymiş, kkdan çıktığım yok zati, du bakim akşam yemekten sonra herüf ben gayfeye gidiyom çocuğa sen bak diyim bari :roflol:

sonra buraya gözüm morardı diye topik açmayasın arkadaşım :roflol:

değilmi ama bizimde bir kahvemiz olsun havadan sudan belli bir konuya bağlı kalmadan çoşalım çoşturalım :))

sonra buraya gözüm morardı diye topik açmayasın arkadaşım :roflol:

yok ule, zaten ne zamandır evde hapis hayatı yaşıyom 2 aylık bebeylen, yarı açık cezaevi gibin valla, bi de karışsın yane, üstüne çıkar çiğnerim domatis gibi :tomato::roflol:

heyyy gardaşş bana bir acı gayfee lüffleennnn herifi boşadımm

yok ule, zaten ne zamandır evde hapis hayatı yaşıyom 2 aylık bebeylen, yarı açık cezaevi gibin valla, bi de karışsın yane, üstüne çıkar çiğnerim domatis gibi :tomato::roflol:

anovv korkulur senden kaydirigubbakcemile3 selda kız bu tam o dediğin kayfeci adamlardan olmuş patlıcak yer arıyo bize patlamasa bari :roflol:

selam kıraathane ahalısı....
ne haber...bakıyım...hadı bugunluk caylar benden olsun...dedıkodu sızdennnn

aha bi herüf düşmanı daha geldi gel bacı gel al sana kayfe yanınada cigara veremmi anlat hadi dinleyoz seni kaydirigubbakcemile5

ooo duygumun çıkamamış halide gelmiş hoşgelmiş safalar getirmiş Şeniz
çay için mersü şikerim kaydirigubbakcemile5

O zaman haydin okeye....

anovv korkulur senden kaydirigubbakcemile3 selda kız bu tam o dediğin kayfeci adamlardan olmuş patlıcak yer arıyo bize patlamasa bari :roflol:

yok lem size patlamam, anca gayfedeki masaları bileme deviririm, o da stres atmak amaçlı yane, size zararım dokunmaz :roflol:

evet günün konusunu açıyom, kocalar nasıl öldürülür, haşlaması mı iyi olur zehirlemesi mi :roflol:

aha bi herüf düşmanı daha geldi gel bacı gel al sana kayfe yanınada cigara veremmi anlat hadi dinleyoz seni kaydirigubbakcemile5

lem ben cigara bileme içemiyom yaaaa :çok üzgünüm:

sen tam benim kafadansın, gel ule bura öpcem Şeniz

aldım gayfemi yaktım cigaramıı anacım benim sevgulümm vardı herifim derdim ben onda ayrılmıştık bir süre o süre içinde beni afedersiniz bir o... la aldatmışş kız ho diye yatağa girmiş anam olay geniş ve çok canı sıkılıyor benle 3 yıl olucaktı şubatta arayıp sormuyor nasılsın diye ama o kız telefonalranı çıkmıyor diye ikidebir arıyor ulaşmaya çalışıyor böyle işte tek dileğim şimdi birliktelermi bilmyiorum ama o kızın bana yaşattığnı aynısını onun yaşması hemde bir erkekle değil 2 erkekle

he ben okeyı cok sevırem yavyular.........

okey derken bu olanmı yoksa bunun konumuzla bır ılgısı yokmu????????

ibolya pek sadist gördüm bacım senüü :1shok:
sen böyle diildin yaşarkenemi oldun canummm :teselli:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bende seni öptüm anammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…