E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
erkekler kahvehaneye gider.mahallede ne oluyor bitiyor ordan öğrenilir.içeri her giren yabancıda olsa selamın aleyküm beyler der ve hemen kabul görür.çaylar içilir, oyunlar oynanır, güncel olaylar konuşulur,dedikodu yapılır,tartışmalar olur ama ertesi gün barışılır.konuşulanlar önemli de olsa önemside olsa vakit geçer işte.sengözlerimebaksanab
haydin kızlar bizimde kahvemiz olsun.bey ben bir kahveye gidiyom diyelim yemeklerden sonra.
bir faydası olsada olmasada vakitin güzel geçtiği bir gün olsun bir hoş seda olsun şu gökkubbede:teytey::dance:
bura tam bana göreymiş, kkdan çıktığım yok zati, du bakim akşam yemekten sonra herüf ben gayfeye gidiyom çocuğa sen bak diyim bari :roflol:
sonra buraya gözüm morardı diye topik açmayasın arkadaşım :roflol:
yok ule, zaten ne zamandır evde hapis hayatı yaşıyom 2 aylık bebeylen, yarı açık cezaevi gibin valla, bi de karışsın yane, üstüne çıkar çiğnerim domatis gibi :tomato::roflol:
heyyy gardaşş bana bir acı gayfee lüffleennnn herifi boşadımm
selam kıraathane ahalısı....
ne haber...bakıyım...hadı bugunluk caylar benden olsun...dedıkodu sızdennnn
O zaman haydin okeye....
anovv korkulur senden kaydirigubbakcemile3 selda kız bu tam o dediğin kayfeci adamlardan olmuş patlıcak yer arıyo bize patlamasa bari :roflol:
selam kıraathane ahalısı....
ne haber...bakıyım...hadı bugunluk caylar benden olsun...dedıkodu sızdennnn
aha bi herüf düşmanı daha geldi gel bacı gel al sana kayfeyanınada cigara veremmi anlat hadi dinleyoz seni kaydirigubbakcemile5
ben varken hiçbirinize vermem ama okeyi haberiniz ola üzerime yoktur okeyde uyarmış olim