K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
daha mesajlar 500lerde
daha çok var yanee temizliğe

çak annem zati bugün ben senin enseye çakmıştımya ödeşmiş oluruz:roflol:hatta bitanede oklava hakkın var:dilcikar:

yukarki mesaja bak bakem senin bunu yazdığının bi üstü
kaydirigubbakcemile3

he öle olmuş heralde galiba sanursam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 peeey nan hakkatmi yaklaş sobaya vs ye koş hasta olma kaydirigubbakcemile3

ayy daha da bi soğuk oldu buraa

yisinlerr:dilcikar:hemen de havaya girme bi oklava darbesiynen fabrika ayarlarına geri dönersin allaamaklava:

aha günün esprisi ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha mesajlar 500lerde
daha çok var yanee temizliğe

eyy bakam öle ossun biri garezine neyin edio gıskaneyo bizi melom ya çekemiolar nan :içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
beren kaldı 99 msjın 2 kalbine kaydirigubbakcemile3 ha gayret bacım hihoyyyt

aha günün esprisi ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eyy bakam öle ossun biri garezine neyin edio gıskaneyo bizi melom ya çekemiolar nan :içelim:

kıs deyin bakem bana bu 500mesaj olunca ne oluyo:1shok:?

mersüü cicim
içelim bakalım:içelim::içelim:berende içsin amma :içelim:

beren kaldı 99 msjın 2 kalbine kaydirigubbakcemile3 ha gayret bacım hihoyyyt

he annadım ezelim o zaman bence yarın ikimizinde 2 kalbi olur bak seninde az kalmışkaydirigubbakcemile5

he annadım ezelim o zaman bence yarın ikimizinde 2 kalbi olur bak seninde az kalmışkaydirigubbakcemile5

çok şüpheli şaibeli hatta gaibeli bilmiooom bilemeyooom olmasade olar yemişim kalbini
kalp bahane muhabbet şahane :lepi:

melteme uyuma dedim bacımın saçını yoldum uykusuzluktan gözüm kapanıyo nan:bbo:

kıs deyin bakem bana bu 500mesaj olunca ne oluyo:1shok:?

nan tee işte fazla sürmedi kitabın etkisi tüü anaam sen senin herüfe süle yarın senin kafaya harry potter namı diğer hayri pıtır kitabı sıbıtsın emi o kalıcı çözüm

laa sen çok içme bakaam sonra ben uğraşıyom senlen
bak farkındaysan senin kahrını bi ben çekiom allamakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
naaan iliklerine gadder aşık hatın berenin uykusu neyin gelmiş ne etmeyi düşünüon bu hususta:jeyyar:

yaff şey ben çıkıyom çok fena uykum var hapımı içtim gene ama ezel bu sefer gerçekten uykum var annadın seni onu bacummm :))
bi avşam berende gessin deyom üçlü yapakk hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…