K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi

nan uyurayak ille oklavamı istiyosun senklava:müveccimmiyim ne bilem 500 mesajda noluyo:1shok:he ama kahrımı çekme konusunda haklısın sayende çoklu aluntu yapmayu bilem öğrendim saol kısŞeniz

beren ama şölee bişi var cancazıım farkındaysan sadece 2 mesajdan alıntı yapabiliyon 3.yü yapameyon

naaan iliklerine gadder aşık hatın berenin uykusu neyin gelmiş ne etmeyi düşünüon bu hususta:jeyyar:

ben ettüm siz etmeyün bacularım aha gözüm kapanıyo nan ceza olarak kendi suratımda domates patlatıyorum:tomato:

beren ama şölee bişi var cancazıım farkındaysan sadece 2 mesajdan alıntı yapabiliyon 3.yü yapameyon

olsun sen onuda öğretirsin berenünekaydirigubbakcemile5meltemciğim canım bende uyuyorum sanada allah rahatlık versinŞeniz

evet yaww benimde sol gözüm marazlı o kapeneyo
benim sol gözüm çok hassas her ay periodik olaraktan şişer kendüleri sanırım yine period dönemi geldi halam şaşar o şaşmaz allaama

ben ettüm siz etmeyün bacularım aha gözüm kapanıyo nan ceza olarak kendi suratımda domates patlatıyorum:tomato:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oyyyş allahım yarıldım kaydirigubbakcemile3

peki kıslar oldu bana dua edin noluuur :Saruboceq:

peki buluşuruz :lepi:

ey geceler allaha emanet olun :asigim:a.s.

ezelciğim dualar seninle bitanem:Saruboceq:kendine çok iyi bak allah rahatlık versin iyi geceler kuzumŞeniz

evet yaww benimde sol gözüm marazlı o kapeneyo
benim sol gözüm çok hassas her ay periodik olaraktan şişer kendüleri sanırım yine period dönemi geldi halam şaşar o şaşmaz allaama

kaydirigubbakcemile3 hala he nan mens de anlarız kaydirigubbakcemile3

beren öğretirim tebi canım bugün dedim yaa kuzenimin kızını sevmeye gittim diye bişi diyorum teebi diyo allaam yaa :)tabi değil yannız teebi :)

ezelcim inşallah canım inşallah dualarımızı ederiz allahın izniyle herşey hayırlısıyla olur inşallah
yaww sen şimdi varya bigün giremesen biz kafayı yicez burda hee

mens deyince b en annamam bee sen nasu annıcan mens ne halamı

hadi çıkıyom garii kopemeyoz bi türlü :))

yatmak zorunda felen kalırsam belki sık giremem canlar herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
ben sana msnden felen ulaşır anlıkta olsa haber salarım sen de merakta olanlara o haberi ulaştırırsın merak etme bacım tabii inşallah diyeyim genede Şeniz

gunaydınlar
ayy allahım laa sızın aılenız kocanız yokmu be bu saate kadar ne edıyonuz be huysuzlar tabı ev garusu olunca boş oluyon

he valla ya çenenizin bağı kopsun arkadaş ya 10 sayfa gitmiş dün gece ne bu bee!!
kave kavelikten çıktı ha ezel az daha kavenin ortasında doğuruyomuş kız abbaw
çayı demledim valla şölene oturup kave gazetesi okuyom bulmaca felanda çözerim ohh tam kıraathane olsun ..
ebru böcük kız hoşgeldiniz üç kişi olduk bize 4. lazım okey oynayalım barim.

okeye geldım ama 4 bırak ıkncı bılem yok selda be nerdesın anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…