nan tee işte fazla sürmedi kitabın etkisi tüüanaam sen senin herüfe süle yarın senin kafaya herry potter kitabı sıbıtsın emi o kalıcı çözüm
laa sen çok içme bakaam sonra ben uğraşıyom senlen
bak farkındaysan senin kahrını bi ben çekiom allamakaydirigubbakcemile3
naaan iliklerine gadder aşık hatın berenin uykusu neyin gelmiş ne etmeyi düşünüon bu hususta:jeyyar:
yaff şey ben çıkıyom çok fena uykum var hapımı içtim gene ama ezel bu sefer gerçekten uykum var annadın seni onu bacummm :))
bi avşam berende gessin deyom üçlü yapakk hee
bende uyumayı düşünüyom
beren ama şölee bişi var cancazıım farkındaysan sadece 2 mesajdan alıntı yapabiliyon 3.yü yapameyon
beren ama şölee bişi var cancazıım farkındaysan sadece 2 mesajdan alıntı yapabiliyon 3.yü yapameyon
ben ettüm siz etmeyün bacularım aha gözüm kapanıyo nan ceza olarak kendi suratımda domates patlatıyorum:tomato:
peki kıslar oldu bana dua edin noluuur :Saruboceq:
peki buluşuruz :lepi:
ey geceler allaha emanet olun :asigim:a.s.
evet yaww benimde sol gözüm marazlı o kapeneyo
benim sol gözüm çok hassas her ay periodik olaraktan şişer kendüleri sanırım yine period dönemi geldi halam şaşar o şaşmaz allaama
ezelciğim dualar seninle bitanem:Saruboceq:kendine çok iyi bak allah rahatlık versin iyi geceler kuzumŞeniz
beren öğretirim tebi canım bugün dedim yaa kuzenimin kızını sevmeye gittim diye bişi diyorum teebi diyo allaam yaa :)tabi değil yannız teebi :)
ezelcim inşallah canım inşallah dualarımızı ederiz allahın izniyle herşey hayırlısıyla olur inşallah
yaww sen şimdi varya bigün giremesen biz kafayı yicez burda hee
mens deyince b en annamam bee sen nasu annıcan mens ne halamı
hadi çıkıyom garii kopemeyoz bi türlü :))