K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tünaydın nasılsın kızlar ben 63 500 olmuşum ama ben dün akşama kadar lahana suyu içtim ama olmassa çorbasınıda yapasım hem adam nerden görecek kızlar lahanaını suyuda faydal dimi bakın dün 64 000 bugün ayyyy çok sevinçliyim zaten biraz zor olacak ama neyse

biraz daha iyiyim ama böreklerim hala ağrıyo mafoldumben
geçmiş olsun sule zehraa.s.a.s.

kaydirigubbakcemile5tebrik ederim ayşecik senin adına çok sevindim cnm:lepi::lepi:hemen listeye ekliyom

slm kızlar gunaydın herkese
opuyorumnanaktangünaydın eleynacım nasılsın cnmŞeniz

günaydın picicik gönül almak için kayfeylemi geldinkaydirigubbakcemile3aldım kabul ettim

bu arada herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
birazdan yediklerimin listesini yazıcem ama önce halletmem gereken işlerim var

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CıTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPıKE DEVAMLI GELMEYENLER LıSTEDEN ADI SıLıNECEKlmaz:

Son düzenleme:
Günaydıııııııııııııııııııııınnnn :lepi:

ay acaba ben kilo verdim mi ya daha tartılamadım bi türlü
o kadar kalın giyiniyorum ki aynaya bakınca bırak kilo vermeyi almışım gibi hissediyorum moralim bozuluyor

sizde ne var ne yok kızlar

günaydınnn tontişlerr!!!Şeniz
ben de evde spora başlayacamm bu gidişlee!!:sinifsinif:
dışarısı felakett yağmurr rüzgarr!!!
koşamıyorumm kaç gündür!!!:1no2:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşgeldinŞeniz
inşallah vermişindir cnm kaydirigubbakcemile5

günaydınnn tontişlerr!!!Şeniz
ben de evde spora başlayacamm bu gidişlee!!:sinifsinif:
dışarısı felakett yağmurr rüzgarr!!!
koşamıyorumm kaç gündür!!!:1no2:
Şenizewet bundan sonra dışarda zor koşarsın cnm en iyisi evde yap sende sporunu:sinifsinif:

--------------------------------------------------------------------------------

Canlar ben geldİm gÜnaydın .
Sİzlerİ Çok ÖzlÜyorum .
Bana mesajlar yazıyorsunuz ama ben cevap veremİyorum ama hepsİnİ okuyorum
resİm yorumlarınızı da tek tek okuyorum .
Sİzlerİ Çok sevİyorum .
OĞlum 1 aylık oldu teyzelerİ.
Yarın aŞı gÜnÜmÜz.
Cumada 1 aylık kontorlÜ var ultrasyon Çekİlecek kalÇa ÇıkıklıĞı varmı yokmu allah korusun kontrol İÇİn yapılıyormuŞ
detaylı vÜcut ultrasyonu var mİnİĞİmİn
kulak burun boĞaz
gÖz
boy kİlo
kalp
hepsİ detaylı bakılıyormuŞ.
Sİzlere tavsİyem sİzlerİn de aklında olsun 1 aylıkken bunlar yapılmalıymıŞ kİ allah korusun bİr sorun varsa erken teŞhİs İÇİn
Çocuk doktorum da allah ŞÜkÜr Çok İyİ
kendİ doĞum doktorum Önerdİ.
Zaten doĞumuma da bu bayan gİrdİ ÇoÇuk doktoru olarak Çok bİlgİlİ İlgİlİ ve gÜler yÜzlÜ bayan saĞolsun .
HİÇ bİr detayı atlamıyo.
Tam benlİk yanİ.
Ben de ondan ÖĞrendİkler,mİ sİzlere yazacaĞım .
Bu arada bebeklerİn gezı İÇİn zİnco dİye damla var sÜper İyİ gelİyo Şİmdİden bİlgİnİ olsun .
ÖpÜyorum hepİnİzİ.

Pazar akŞamı anneme İzmİre gİdİyorum 2 ay annemde kalacaĞım İzmİrde bİlgİnİz olsun .

3 kasım salı

sabah:
kalkar kalkmaz 3 kuru kayısı ve yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
yarım k.k. peynir
1 haşlanmış yumurta
yeşil soğan - maydonoz
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
2 kase lahana çorbası

akşam:
1 tabak makarna
1 domates
1 salatalık
2 kaşık yoğurt
metabolizma hızlandırma çayı

ara:
elma.
trabzon hurması
mandalina
kivi
lahana

su:en az 2 lt

spor:
30 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
30 sağ - 30 sol bacak hareketi
20 mekik

oo beryal gelmiş gitmiş hoşgeldin güle güle canım doruğa iyi bak ne güzel bilinçli anne olmak bizde senin bilgilerinden yararlanacağız geleceğe hazırlık bizimkisi oh ne güzel:)

kızlar ben bu aralar kahvaltı yapamıyorum harekette yapmıyorum uyku tatlı geliyor işe gidinceye kadar yatıyorum:)tembelleştim iyice akşamda ekmek yedim ben çitos yaz haneme bir ceza puanı

günaydın kızlarr naberlerrr...
len vildooo yine lahana çorbasımı yaptın heee...hemen bende yapim laaa..üşeniyodum evde malzemeler çürücek vallaaa bak .eksik kalmim senden soraaaa)))))))))))))))))))
bende dün yediklerimi yazayım...
sabah....klasık peynir zeytin 1 dl ekmek çay
ara...1 mandalin
öğle....1 kepçe mercimek çorbası
salçalı misket köfteden 5 tane
ara.......1 yeşil elma
akşam..1 kaşık zeytinyağlı pırasa
5 sarma

kızlar bugun öğledensora eltime gitcem günü varmışta.onun arkadaşlarıyla çan çan yapcem...akşamdanda susamlı simit yaptım ona süprizzzzzzzzz...
gerçi 3 çeşit yapıyorlarmış salata yapcem falan demişti ..herhalde marul salatası yapmaz)))muhahaha))))
ee ben ne yicem bilmiyom vallaakafamçokkarıştı

canım hoşgeldinopuyorumnanaktan doruk paşamız nasılmış annesini üzmüyor dimi
demek izmire gitceksiniz hayırlı yolculuklar ozaman cnm ara ara bak bize doruktan haberler getir merakta koyma cnm:a015:

günaydın canlar nasılsınız
opuyorumnanaktangünaydın beloşum Şeniz

günaydın kızlar ve günaydın beloş ablam nasılsın canım :asigim:
opuyorumnanaktangünaydın kankiii

lmaz:beloş beloş yapma kuzum dirayetli ol lütfen bak ne güzel 2 kg verdin başarıcaksın buna inanıyom ahh divin ahh kötü örnek oldun millete:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3sende lahana çorbası yap götür orda millet börek çörek yerken sende kuzu kuzu çorbanı içersin :roflol:bende çantama havuçla elma koyuyom tavşan gibi onları kemiriyom:roflol:bir yere felan gidersem aç kalmıyım diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…