K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

sağol canım.
şimdi şöyle oluyoo akşam 6,5 - 7 gibi yemek yemeyi kestim.
sadece meyve ve olursa bitki çayları bi iki fincan.
ekimin ortalarından beri bu böyle aslında dahada fazla gitmeliydi ama ben sabah ve öğlen sıkı yiyorum. Şimdi şu sirkeli suya ara vermiştim tekrar başlayım diyorum.
ben malesef 8 00 gibi yiyom akşam yememi kocik o saatte evde oluyormafoldumben

geldinmi gıı başgardiyan kaydirigubbakcemile5
yawri bitter çikolata diyette serbest
ben onuda yemezsem geberirim şekersizlikten laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemileheee geldim titreşime almıştım pcyidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengeldini habar etti bana:roflol:
kız bir süre yemiyver ha ölmezssin ya şekersiz alla alla:dilcikar:aman ye benimi takıyon zati :umursamaz:

2 kasım pazartesi

sabah:çeyrek ekmekten kaşarlı tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:1 tabak kuru fasülye
biraz çiğ lahana

aralarda:
1 kivi
yarım elma
1 mandalina
1 nar
1 trabzon hurması
1 fincan yeşil çay
4 tane kuru kayısı

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
30 sağ-30 sol bacak hareketi
10 dk değişik bacak hareketi ve dambıllarla egzersiz

kızımla birlikte diyet ve spor yapıyoruz
anne benide takıma alsınlar nolur diyo kaydirigubbakcemile3
kendine defter tutuyo yediklerini not alıyor
sabahları erken kalkıp ebru şallının spor programını izliyo ve aynılarını yapmaya çalışıyo
kızımın listesinide yazıyım hevesleniyo garibim kaydirigubbakcemile3

2 kasım pazartesi

sabah:5 dilim tost (kek dilimi kadar)

öğle okulda:1 poğaça
biraz bisküvi
1 meyve suyu

akşam:1,5 tabak kuru fasülye
çiğ lahana

aralarda:3 mandalina
1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

su:suyu çok içiyo ölçmedim her dakka içiyo nerdeyse

spor: 15 dk bisiklet
50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl
10 dk farklı bacak hareketi (ebru şallıdan görmüş)[/QUOTE]
:lepi:aferim vildoşuma sen annenden daha azimli görünüyon kaydirigubbakcemile3o çikolata diye başımın etini yiyor :ecrin_bebek:devam et teyzoşum o nanaklarını ısırırım senin citos teyzen kurban olsun sanaŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemileheee geldim titreşime almıştım pcyidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengeldini habar etti bana:roflol:
kız bir süre yemiyver ha ölmezssin ya şekersiz alla alla:dilcikar:aman ye benimi takıyon zati :umursamaz:
sana kendimden bahsediyim biraz citos
kulağını aç iyi dinle beni
yada gözünü dört aç iyi oku yazdığımı :nazar:
ben bir yaz sabahı dünyaya gelmişim amanda aman şeker gibiymişim çok sevimliymişim zemuszemus
neyse buraları özet geçiyim olum benim babam baklavacı
babamın tatlısını pastasını helvasını bilmeyen yok
sivasın meşhur cenaze helvacısıdır kaydirigubbakcemile3
aklım yetti yeteli biz hep tatlıyla çikolatayla büyüdük
ben bekarken babam eve 2 kilo sarelle alırdı bizde ekmeğe sürüp yeme yoktu kaşık kaşık yerdik
babam hala yer... 60 yaşında buzdolabını aç kayısı reçeli çilek reçeli vişne reçeli tahin helvası sarelle bal var kahvaltılarında
pekmezi unuttum :roflol:
öyle bi evde sen ne yiyebilin bizde hep şeker tatlı yiyoduk ama dişler çok sağlam inci gibim sırnaşık şey
neyse evlendim günlük kocaman bi çikolatam gelirdi kocikim getirirdi
alışmışım olum benim iliğime kemiğime işlemiş şeker ve kakao yemezsem deliriyom laelaelaelaelae
diyete başladık ara verdik çikolataya yüzüm bile gülmüyo mafoldumben

:lepi:aferim vildoşuma sen annenden daha azimli görünüyon kaydirigubbakcemile3o çikolata diye başımın etini yiyor :ecrin_bebek:devam et teyzoşum o nanaklarını ısırırım senin citos teyzen kurban olsun sanaŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

kimin kızı şakkıdı
okula gidiyo diye yemesinden kısmak istemiyorum ama beyaz ekmeği bıraktırdık bide akşamları extra beslenmek yok artık alkisalkisalkis

ben bir yaz sabahı dünyaya gelmişim amanda aman şeker gibiymişim çok sevimliymişim zemuszemus
ben bekarken babam eve 2 kilo sarelle alırdı bizde ekmeğe sürüp yeme yoktu kaşık kaşık yerdik
babam hala yer... 60 yaşında buzdolabını aç kayısı reçeli çilek reçeli vişne reçeli tahin helvası sarelle bal var kahvaltılarında
öyle bi evde sen ne yiyebilin bizde hep şeker tatlı yiyoduk ama dişler çok sağlam inci gibim sırnaşık şey
alışmışım olum benim iliğime kemiğime işlemiş şeker ve kakao yemezsem deliriyom laelaelaelaelae

kimin kızı şakkıdı
okula gidiyo diye yemesinden kısmak istemiyorum ama beyaz ekmeği bıraktırdık bide akşamları extra beslenmek yok artık alkisalkisalkis
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
gerçektende çok acıklı bir çocukluk dönemi yaşamışın içim burkuldu mafoldumben

selammm şekerlerrr!!!!opuyorumnanaktan
selam cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
gerçektende çok acıklı bir çocukluk dönemi yaşamışın içim burkuldu mafoldumben

:uhm: neyyyyy
kız biz halimizden memnunduk
o kadar çikolata yemeye ben 165 boy 49 kiloydum fisfisfis
babamda çok zayıf hala formunu koruyo
annemde peynir zeytin domates salatalık yer 110 kilo :roflol: :roflol:

kimin kızı şakkıdı

yazıııııık kardeşime mafoldumbenhikayen çok duygulu hani çikolata olmasa dünyanın sonu gelecek sandım hikayeni okuyuncakaydirigubbakcemile3

ayrıca vildana niye eziyet ediyorsun kızım bırak çocuk gelişme çağında yesin kimbilr neler dedin çocuğa ne aşıladın nasıl yıkadın beynini :eek:klava:ahhh ahhh bu yaşta canım benim rejim psikolojisine girmiş yazık kızıma kıyamam yaaa:kızgın:Çok üzgünüm çoook
hadi sen devam ette kıza yaptırma kaydirigubbakcemile5

selam cnm hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

:uhm: neyyyyy
kız biz halimizden memnunduk
o kadar çikolata yemeye ben 165 boy 49 kiloydum fisfisfis
babamda çok zayıf hala formunu koruyo
annemde peynir zeytin domates salatalık yer 110 kilo :roflol: :roflol:

baktım bu diyet işe yaramıyo babamın diyetine geçiş yapacam :roflol:
:roflol::roflol:bende gır gır geçiyom zati maşallah babişin seni kuzu gibi beslemiş :roflol::roflol:

yazıııııık kardeşime mafoldumbenhikayen çok duygulu hani çikolata olmasa dünyanın sonu gelecek sandım hikayeni okuyuncakaydirigubbakcemile3

ayrıca vildana niye eziyet ediyorsun kızım bırak çocuk gelişme çağında yesin kimbilr neler dedin çocuğa ne aşıladın nasıl yıkadın beynini :eek:klava:ahhh ahhh bu yaşta canım benim rejim psikolojisine girmiş yazık kızıma kıyamam yaaa:kızgın:Çok üzgünüm çoook
hadi sen devam ette kıza yaptırma kaydirigubbakcemile5

olmass beloş teyzesi çok hızlı kilo alıyo
aldı başını gidiyo
daha 8,5 yaşında pazar günü pantolon almaya gittik 15 yaş kot pantolonların düğmeleri kapanmıyo
pantolon giyemiycek bidaha jile aldık 2 tane taytla falan jile giyecek artıkın benneyaptımki

oyyy oyy divinityy nee kızz oo öylee iki kiloo çikolataa baklavaaalarr maşşallahh!!:bbo:
benim kardeşim de kaşıkk kaşık yerr çikolatayıı kızım da dayısına çekmişş!!!:roflol:

kızlar benim mesai bitti eve gidicem artık vakit bulursam girerim herkese iyi sohbetlerrr:eek:opuyorumnanaktan
gülü gülü kankaa görüşmek üzere :eek: Şeniz
oyyy oyy divinityy nee kızz oo öylee iki kiloo çikolataa baklavaaalarr maşşallahh!!:bbo:
benim kardeşim de kaşıkk kaşık yerr çikolatayıı kızım da dayısına çekmişş!!!:roflol:

:nazar: vallaha abartmıyom alışkanlık işte

benim yiğenim var kızımdan 9 ay küçük oda tatlı görünce hiç dayanamaz kaşık kaşık yer 19 kilo
benim kızda mübarek 44 kilo
dedimya
bu diyet işe yaramazsa babiş diyetini deniyciim çikolata yiyerek zayıflıciim :icecream: :tomato:

ben kilomda sabit kalmaya uğraşıyorum ama rüyamda kek yapmışım 4 dilim yemişim sanki millet gelcek nerde bu kekin yarısı dicek diye utanıyodum :)) kalktım üşenmedim kek yaptım normalde keki çok güzel yaparım bu seferki inadına hepsindende güzel oldu kakao yerine çikolatte koydum limon sulu cevizli dayanamadım ve 4 dilim yedim akannehirakannehirakannehir sabit kalmaya değil galiba bende rejime başlarım bu gidişle midemde kurt değil resmen solucan var galiba :uhm::uhm::uhm:

eeee niye konuşmuyonuz
sulezehra sen niye hiç konuşmuyon cnm

canım ben geçmişe bakıyordum tam sohbete katılcaktım komşularım geldi açık almışım o yüzden yani

bu ara zaten pek bakamıyorum kk ya rahatsızım kum döktüm böbreklerim aşırı iltihaplanmış üstüne bide grip oldum ama normal grip domuz neyim değil :) aklım burda ama bi kaıp arada çıkıyorum

ben kilomda sabit kalmaya uğraşıyorum ama rüyamda kek yapmışım 4 dilim yemişim sanki millet gelcek nerde bu kekin yarısı dicek diye utanıyodum :)) kalktım üşenmedim kek yaptım normalde keki çok güzel yaparım bu seferki inadına hepsindende güzel oldu kakao yerine çikolatte koydum limon sulu cevizli dayanamadım ve 4 dilim yedim akannehirakannehirakannehir sabit kalmaya değil galiba bende rejime başlarım bu gidişle midemde kurt değil resmen solucan var galiba :uhm::uhm::uhm:
oldumu şimdi o kekleri yalnız başına yidin :dilcikar:
canım ben geçmişe bakıyordum tam sohbete katılcaktım komşularım geldi açık almışım o yüzden yani

bu ara zaten pek bakamıyorum kk ya rahatsızım kum döktüm böbreklerim aşırı iltihaplanmış üstüne bide grip oldum ama normal grip domuz neyim değil :) aklım burda ama bi kaıp arada çıkıyorum

geçmiş olsun canımcım şimdi nasılsın daha iyimisin Şeniz

X