K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

canım hoşgeldinopuyorumnanaktan doruk paşamız nasılmış annesini üzmüyor dimi:emir_bebek:
demek izmire gitceksiniz hayırlı yolculuklar ozaman cnm ara ara bak bize doruktan haberler getir merakta koyma cnm:a015:

opuyorumnanaktangünaydın beloşum Şeniz

opuyorumnanaktangünaydın kankiii

:eek:lmaz:beloş beloş yapma kuzum dirayetli ol lütfen bak ne güzel 2 kg verdin başarıcaksın buna inanıyom ahh divin ahh kötü örnek oldun millete:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3sende lahana çorbası yap götür orda millet börek çörek yerken sende kuzu kuzu çorbanı içersin :roflol:bende çantama havuçla elma koyuyom tavşan gibi onları kemiriyom:roflol:bir yere felan gidersem aç kalmıyım diye:roflol:

:kedi::kedi:mafoldumbenözür dilerim bi daha olmas:çok üzgünüm:

dün öğlen menüm
akşamdan kalan mercimek yemeğimi yedim yanındada 1 kase yoğurt 1 tane yeşil soğan
akşam menüm
kıymalı patates yemeği 1 porsiyon
2 kaşık erişte
1 tabak salata
1 kase yoğurt
aralarda meyva .diyet bisküvi 2 adet ve yeşil çay ş.siz
bugünkü kahvaltım
1 kase tarhana çorbası
1 dilim:KK43:ince)köy ekmeği
1 bardak açık çay
2 kuru kayısı

günaydın kızlarr naberlerrr...
len vildooo yine lahana çorbasımı yaptın heee...hemen bende yapim laaa..üşeniyodum evde malzemeler çürücek vallaaa bak .eksik kalmim senden soraaaa)))))))))))))))))))
bende dün yediklerimi yazayım...
sabah....klasık peynir zeytin 1 dl ekmek çay
ara...1 mandalin
öğle....1 kepçe mercimek çorbası
salçalı misket köfteden 5 tane
ara.......1 yeşil elma
akşam..1 kaşık zeytinyağlı pırasa
5 sarma
heeee nilüşüm mis gibim lahana çorbası yaptım bide güzel olduki elimden gelse her öğün onu yiyciiim
çatlama bak malzemen varmış dolapta sende yap beraber içelim
ayrıca ben her gece yatarken elma sirkeside içiyorum cnm :kahve:
tamam kuzum bu seferlik görmezden geldim vereliniortakama birdaha olursa cezamı biliyon demiiisengözlerimebaksanabherşey bebişlerimiz içinkaydirigubbakcemile5

benmi milleti yoldan çıkardım looo :1shok: milletin çıkacağı varmış :icecream: sırnaşık şey sırnaşık şey

çitosum bebekim yirim seni ben havuç mu kemiriyosun sen gittiğin yerlerde opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3hee cnm millet çantasında ruj ayna taşır ben elma havuç taşıyomkaydirigubbakcemile3

heeee nilüşüm mis gibim lahana çorbası yaptım bide güzel olduki elimden gelse her öğün onu yiyciiim
çatlama bak malzemen varmış dolapta sende yap beraber içelim
ayrıca ben her gece yatarken elma sirkeside içiyorum cnm :kahve:

benmi milleti yoldan çıkardım looo :1shok: milletin çıkacağı varmış :icecream: sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen döküldün millette arkandan dökülmeye başladı sırnaşık şeybuna uygun atasözüm vardı emme rtük beni kapatır en iyisi konuşmayemkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hee cnm millet çantasında ruj ayna taşır ben elma havuç taşıyomkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen döküldün millette arkandan dökülmeye başladı sırnaşık şeybuna uygun atasözüm vardı emme rtük beni kapatır en iyisi konuşmayemkaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae ben dökülmedimki citos laa aynen devam valla gamyoncuiremsu

citos yaww ben çok dertliyim biliyonmu
başımda öyle bi dert varki ne sen sor ne ben söyleyim
önce bi çevrimiçi ol lütfen bana hava atma kk pro üyesin diye :dilcikar:

tamam kuzum bu seferlik görmezden geldim vereliniortakama birdaha olursa cezamı biliyon demiiisengözlerimebaksanabherşey bebişlerimiz içinkaydirigubbakcemile5
hı hı tama bi daha yapmıcamalkisalkisalkis

kız diviiii omillet benmi oluyom he:mymeka:ama gerçi senle alaksı yok benim diyete çomak sokmamın can sıkıntısı beni yemek yemeğe itiyor hadi beni neşelendirinki diyet güme gitmesinzemuszemus

slm çıtırlarrr nasıl gidiyo recimm sizi çok özledimmm öpüyomm hepiciniziii
naber maviş nasıl gidiyo hayat
bizde seni özledik canımcım opuyorumnanaktan
hı hı tama bi daha yapmıcamalkisalkisalkis

kız diviiii o millet benmi oluyom he:mymeka:ama gerçi senle alaksı yok benim diyete çomak sokmamın can sıkıntısı beni yemek yemeğe itiyor hadi beni neşelendirinki diyet güme gitmesinzemuszemus
yok ablam estağfurlah millet derken tek seni kasdetmedim herkeşi kasdettim :lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hihoyyyt

4 kasım çarşamba

sabah:
4 küçük dilim pizza
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
2 kase lahana çorbası

akşam:
2 kase lahana çorbası

aralarda:
2 dilim kepek ekmeğe nutella sürüp yedim :tomato:
3 mandalina
1 kivi
yarım elma
yeşil çay

su: 2 lt

spor: yok malesef canım sıkkındı yapmak istemedim :nazar:

hayret bugün beloş ablam açılışı yapmamış :uhm:
canım benim işler yoğundu giremedim bide nette sorun var bilgisayar uyuzluk yapıyor oyüzden gelemedim ayrıca çok sinirlerim bozuk ya ben hastalandım daha 6 gün önce bitmişti ona canım sıkıldı dktorada gittim doktor herşey yolunda sadece yara var demişti sevinmiştim hatta bugün smear esti yapack antibiotik verecekti ama baksana kanamam var yapmaz herhalde ne oluyor ya anlamadım ben menepoza giriyorum galiba kızlar iyice sapıttı benim dzen işte böle divicim hiç bişey yapası gelmiyor çatacak yer arıyorum mafoldumben

dombililerimm Şeniz
nassınız epeydir gelemedim
kk gitti geldi ben hastaydım 2 gün yattım
işe geldim bi yığın iş vs vs öle işte :kedi:

canım benim işler yoğundu giremedim bide nette sorun var bilgisayar uyuzluk yapıyor oyüzden gelemedim ayrıca çok sinirlerim bozuk ya ben hastalandım daha 6 gün önce bitmişti ona canım sıkıldı dktorada gittim doktor herşey yolunda sadece yara var demişti sevinmiştim hatta bugün smear esti yapack antibiotik verecekti ama baksana kanamam var yapmaz herhalde ne oluyor ya anlamadım ben menepoza giriyorum galiba kızlar iyice sapıttı benim dzen işte böle divicim hiç bişey yapası gelmiyor çatacak yer arıyorum mafoldumben

:teselli: ablişimm canım sıkma canını bak dr normal bişey yok demiş
kanaman durunca yaptırırsın smearı
hem senin daha yaşın kaç yaff ne menapozu
50 yaşında karılar adet oluyo önce bi onlar girsin menapoza :dilcikar: bende onları kıskanıyom haa :kedi:

X