dombililerimm Şeniz
nassınız epeydir gelemedim
kk gitti geldi ben hastaydım 2 gün yattım
işe geldim bi yığın iş vs vs öle işte :kedi:
herkese günaydınlarrropuyorumnanaktan
günaydın mirayım hoşgeldin ŞenizGünaydın kızlar zemuszemus
divim yazmışsın anlatmışsın ama şimdi gördüm kusura bakma
ay şımarık çocukla uğraşmak çok zor yaa bi de zrıt pırt geliyolar başını şişiriyolar
peki ne yapmayı düşünüyorsun herhangi bi fikir var mı aklında
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben kimim tanıyın bakalım
günaydın mirayım hoşgeldin Şeniz
valla hiçbi fikrim yok
sadece eşimle vildanın başını şişiriyom yüz vermeyin sevmiyorum istemiyorum diyorum
arada kaynanamada çıtlatıyorum oda anlar heralde
işin kötüsü eltimi çok seviyorum çok iyi bi kız :sinifsinif:ama oğlunu sevmiyoruuumm :umursamaz:
hg cnm
valla bilemedim kimsin adanadan tanıdığımız kim vardıki bizim :sm_confused:
ilk aklıma osmaniye geldi ama o değilsin heralde fisfisfis
tam üstüne bastın ayagını kaldır bacım eşimle aram düzeldi cok sükürkaydirigubbakcemile3
saol rozalincim hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5slm divincim topiğin hayırlı olsun cnm a.s.
7 kg fazlam var bende aranıza katılabilirmiyim
topiğe uzun süre gelmeyenlerin ismi silinecekmiş :1shokkudum hemen geldim aman dedim silmesinler ismimi kaydirigubbakcemile3bu arada ben hiç kilo veremedim lmaz:buda canımı sıkıyor herşey canımı sıkıyor bugün zaten yaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıyemek istiyorumcokacimcoook ama çitostan korkuma yiyemiyom :mymeka:şimdi imza bölümüne koca koca harflerle yazar dobiş şişko belenay diye akannehirmazallah aman aman valla iştahım kaçtı birden:roflol:
bizde seni çok seviyoruz kuzum çok mutlu oldum eşinle aranızın düzelmesine
ya çitosum nerede bugün hiç göremedim özledim onu :gitme:
kötükedihüsoseni korkutup iştahını kestiğime çok memnun oldum hiç affım yok biliyon ikinci bir yanlışta yazıcam adını vildoşun hiç hakkı yok zati umarım birdaha oda bozmaz rejimini:umursamaz:topiğe uzun süre gelmeyenlerin ismi silinecekmiş :1shokkudum hemen geldim aman dedim silmesinler ismimi kaydirigubbakcemile3bu arada ben hiç kilo veremedim lmaz:buda canımı sıkıyor herşey canımı sıkıyor bugün zaten yaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıyemek istiyorumcokacimcoook ama çitostan korkuma yiyemiyom :mymeka:şimdi imza bölümüne koca koca harflerle yazar dobiş şişko belenay diye akannehirmazallah aman aman valla iştahım kaçtı birden:roflol:
hoşgeldin tatlım seni gördüğüme çok mutlu oldumŞenizŞenizŞenizevet canikom geldim hepinizi cok seviyomŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
:kedi:canım benim aceleyle çıktım haber edemedim kusura bakma sebebi biliyon akşam yazdımgibiŞenizŞenizbizde seni çok seviyoruz kuzum çok mutlu oldum eşinle aranızın düzelmesine
ya çitosum nerede bugün hiç göremedim özledim onu :gitme:
iyi akşamlar güzeller,
iştahım açıldı bugünlerde,
kilo vermeyi bırakın,nurtopun gibi 1 kiloyu almış bulunuyorumakannehir
utancımdan gelip diyemedim kaç gündür,:kedi:
ama kontrole alıciim bu iştahı,kilo almamalıyımlmaz:
moralim bozuk anlıcaanızmafoldumben
kötükedihüsoseni korkutup iştahını kestiğime çok memnun oldum hiç affım yok biliyon ikinci bir yanlışta yazıcam adını vildoşun hiç hakkı yok zati umarım birdaha oda bozmaz rejimini:umursamaz:
hoşgeldin tatlım seni gördüğüme çok mutlu oldumŞenizŞenizŞeniz
:kedi:canım benim aceleyle çıktım haber edemedim kusura bakma sebebi biliyon akşam yazdımgibiŞenizŞeniz
lmaz:bak hele bi dobiş adayımız daha teşrif ettiler sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler nerdesin kız sen kaç gündür tabi bozdun recimi burayada gelmedin beni döverler diye kulağını çekiyimde bir daha recimi bozma:mymeka:şimdi bugünden itibaren başla sıkı recime hemen o aldığın kiloyu vermeyle başla :umursamaz: