K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=58=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPİKE DEVAMLI GELMEYENLER LİSTEDEN ADI SİLİNECEKlmaz:

Günaydın kızlar zemuszemus

divim yazmışsın anlatmışsın ama şimdi gördüm kusura bakma
ay şımarık çocukla uğraşmak çok zor yaa bi de zrıt pırt geliyolar başını şişiriyolar
peki ne yapmayı düşünüyorsun herhangi bi fikir var mı aklında

günaydın mirayım hoşgeldin Şeniz
valla hiçbi fikrim yok
sadece eşimle vildanın başını şişiriyom yüz vermeyin sevmiyorum istemiyorum diyorum
arada kaynanamada çıtlatıyorum oda anlar heralde
işin kötüsü eltimi çok seviyorum çok iyi bi kız :sinifsinif:ama oğlunu sevmiyoruuumm :umursamaz:
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben kimim tanıyın bakalım

hg cnm
valla bilemedim kimsin adanadan tanıdığımız kim vardıki bizim :sm_confused:
ilk aklıma osmaniye geldi ama o değilsin heralde fisfisfis

tam üstüne bastın ayagını kaldır bacım eşimle aram düzeldi cok sükürkaydirigubbakcemile3

tam üstüne bastın ayagını kaldır bacım eşimle aram düzeldi cok sükürkaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden hoşgeldin canım
aramıza gelmenede eşinle aranın düzelmesinede çok sevindim
olum benim 6. hislerim kuvvetlidir aklıma ilk sen geldin ama adana yazmışın ondan tereddüt ettim CADIARZU ve yine her zamanki gibi tahminlerimde yanılmadım :lepi: Şeniz opuyorumnanaktan :asigim: tekrar hoşgeldin bacım vereliniortak

slm divincim topiğin hayırlı olsun cnm a.s.
7 kg fazlam var bende aranıza katılabilirmiyim

topiğe uzun süre gelmeyenlerin ismi silinecekmiş :1shokkudum hemen geldim aman dedim silmesinler ismimi kaydirigubbakcemile3bu arada ben hiç kilo veremedim lmaz:buda canımı sıkıyor herşey canımı sıkıyor bugün zaten yaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştıyemek istiyorumcokacimcoook ama çitostan korkuma yiyemiyom :mymeka:şimdi imza bölümüne koca koca harflerle yazar dobiş şişko belenay diye akannehirmazallah aman aman valla iştahım kaçtı birden:roflol:

slm divincim topiğin hayırlı olsun cnm a.s.
7 kg fazlam var bende aranıza katılabilirmiyim
saol rozalincim hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
verdiririz evelallah o 7 kiloyu sana :mymeka:
sen bi ara tartıl belini basenini göğüslerini ölç citos not alsın :lepi:

sengözlerimebaksanab biz adamın böyle kaçırırız iştahını sırnaşık şey sırnaşık şey

bizde seni çok seviyoruz kuzum çok mutlu oldum eşinle aranızın düzelmesine

ya çitosum nerede bugün hiç göremedim özledim onu :gitme:

iyi akşamlar güzeller,
iştahım açıldı bugünlerde,
kilo vermeyi bırakın,nurtopun gibi 1 kiloyu almış bulunuyorumakannehir
utancımdan gelip diyemedim kaç gündür,:kedi:
ama kontrole alıciim bu iştahı,kilo almamalıyımlmaz:
moralim bozuk anlıcaanızmafoldumben

herkese günaydınlar vede hayırlı cumalarrropuyorumnanaktan
rabbim gönlümüzden geçen bütün güzellikleri versin inşallah:Saruboceq:

kötükedihüsoseni korkutup iştahını kestiğime çok memnun oldum hiç affım yok biliyon ikinci bir yanlışta yazıcam adını vildoşun hiç hakkı yok zati umarım birdaha oda bozmaz rejimini:umursamaz:

evet canikom geldim hepinizi cok seviyomŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin tatlım seni gördüğüme çok mutlu oldumŞenizŞenizŞeniz

bizde seni çok seviyoruz kuzum çok mutlu oldum eşinle aranızın düzelmesine

ya çitosum nerede bugün hiç göremedim özledim onu :gitme:
:kedi:canım benim aceleyle çıktım haber edemedim kusura bakma sebebi biliyon akşam yazdımgibiŞenizŞeniz

lmaz:bak hele bi dobiş adayımız daha teşrif ettiler sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler nerdesin kız sen kaç gündür tabi bozdun recimi burayada gelmedin beni döverler diye kulağını çekiyimde bir daha recimi bozma:mymeka:şimdi bugünden itibaren başla sıkı recime hemen o aldığın kiloyu vermeyle başla :umursamaz:

günaydın kanka hayırlı cumalar
yaw ben 3 kere yaptımmıki kaçamak hiç hakkım kalmadı
alt tarafı 1 kere kaçamak yapmıştım ondada daha kuralları bile koymamıştın
yok itiraz ediyim hakim bey yüksek mahkemenizden affımı talep ediyirim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…