K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

günaydın kıslar ya ben kilo vermekte çok zorlanıyorum bir kilo verince hemen veresim geliyıor bayramada az kaldı napcam ben lahana çorbasına başlayasım eşimde kesinlikle hayır diyor yürüyüşte yapamıyorum hava çok soğuk gerçi bugün biraz güneşli ama bakalım yalnızda çıkamıyorum köpekten korkuyorum mafoldumbenmafoldumben

günaydın kknın dombili ve güzel bağyanları opuyorumnanaktan
dün öğlen yediklerim
ton balıklı marul salatası ve 1 kase yayla çorbası yanında 1 salkım üzüm
akşam menüm
mercimek yemeği 1 porsiyon
karnı bahar salatası yoğurtlu ve pul biberli çok güzeldi
ve 1 adet salatalık turşusu yedim
bugünkü kahvaltı menüm
5 zeytin
1 k.k peynir
1 yumurtadan yağsız omlet
1 domates
2 dilim k.ekmeği
2 bardak açık çay şekersiz
ara öğünlerim meyva ve yeşil çay

günaydın kıslar ya ben kilo vermekte çok zorlanıyorum bir kilo verince hemen veresim geliyıor bayramada az kaldı napcam ben lahana çorbasına başlayasım eşimde kesinlikle hayır diyor yürüyüşte yapamıyorum hava çok soğuk gerçi bugün biraz güneşli ama bakalım yalnızda çıkamıyorum köpekten korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
günaydın ayşecimopuyorumnanaktangüzelim hergün kilo vercen diye bişi yok vücud direnç gösteriyordur biraz zaman geçsin tekraradan vermeye başlarsın sakın nasılsa vermiyom deyip rejimi bozma devam et yapmaya dışarıda yapamıyorsan sende evde yapmayı dene egzersizleri cnmzemuszemus

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=58=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,20=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPİKE DEVAMLI GELMEYENLER LİSTEDEN ADI SİLİNECEK:eek:lmaz:

günaydın mankenler ben hala dombili dombili geziyorum bir gram bile verememişim ama diyeti bozmadım kiiiii :bbo:72 de demir attımmafoldumben sinir oluyorum yaaaa:eek:klava:nolcek benim bu halim bilmembenneyaptımkiama yinede bütün iyi niyetimle rejime devam ediyorum rejim bana kazık atsada ben onu bırakmıcamkaydirigubbakcemile3
seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan

günaydın minişim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
kız sen nerdesin bakiim hesap ver uzun zamandır yoksunkaydirigubbakcemile

oyy canım antebe gittim geldim
Gezmektten evde duramıyorum bugünde öğlende çıkacam yine:sinifsinif:
citosum 6 kg vermişin maşAllah ablam nasıl vedin gızzz..

günaydın mankenler ben hala dombili dombili geziyorum bir gram bile verememişim ama diyeti bozmadım kiiiii :bbo:72 de demir attımmafoldumben sinir oluyorum yaaaa:eek:klava:nolcek benim bu halim bilmembenneyaptımkiama yinede bütün iyi niyetimle rejime devam ediyorum rejim bana kazık atsada ben onu bırakmıcamkaydirigubbakcemile3
günaydın beloşumopuyorumnanaktankız bozma morelini muhakkak vericeksin sabırla koruk helva olur bekle kolay değil bunca yıl aldığın kiloları hooop 1 ayda vermek :eek:lmaz:zahmetsiz rahmet olmaz:1closedeyes:

oyy canım antebe gittim geldim
Gezmektten evde duramıyorum bugünde öğlende çıkacam yine:sinifsinif:
citosum 6 kg vermişin maşAllah ablam nasıl vedin gızzz..
kaydirigubbakcemile3gezenti seniii iyi bakam hadi affettimzemuszemussağol kuzum verdim vermesinede hiçte kolay değil be minişim :1no2:sabahın köründe kalkıyom 45 dakka koşturuyom akşam yine mekik çekiyom ayaklarım ağrıyor valla mafoldumbenbirde herkeş pasta börek yağlı tuzlu götürürken ben tatsız tuzsuz bide yağsız şeyler yiyom :sinifsinif:ama yılmıycam şu 19 kilo yu verinceye kadar uğraşıcamkaydirigubbakcemile

günaydın çıtırklar ...ben geldimm...nasılsınız??*
bende iyiyim...diyetim çok sıkı gitmemekle beraber fena sayılmaz...bide adet oldum anacım yine teyze olamıyorsunuz:tomato::tomato:
aman yaşlandıkmı ne tutmuyo bizim valla ..eşime dün sabah uyanınca dedimde adet olmuşum diye..asi...tirrr..diye bi tepki verdilülülülülülülülülülülülü nebilim yaw bende anlamadım mortladık galiba dedimkaydirigubbakcemile3oda diyo sus sus isyan eder gibi diyo.yaw nealaka..tövbe tövbe..kısmet işte öyle allah istemedimi sen napsanda tutmuyo dedim..napalım kısmet...
kilo bakımından şişkinlikler gidiyor ohh ....
menülerim şöyle ...
pazargünü....sabah..pazar kahvaltısı kaçamağı oldu 1 tane krep arası peynir domatezli .biraz patatez kızartması 3-4 bardak çay
akşam.....ızgara balık ve bol salata
dün......sabah....1 dl ekmek dımatez yeşilbiber zeytin
ara........1 mandalina
öğlen.....1 tabak kurufasulye
ara........1 yeşilelma
akşam .....menemen ve 2 dl ekmek:kedi:
üzerine 1 çaybardağı nescafe 1 kare bitter çikolata:kedi:

bende iyiyim...diyetim çok sıkı gitmemekle beraber fena sayılmaz...bide adet oldum anacım yine teyze olamıyorsunuz:tomato::tomato:
aman yaşlandıkmı ne tutmuyo bizim valla ..eşime dün sabah uyanınca dedimde adet olmuşum diye..asi...tirrr..diye bi tepki verdilülülülülülülülülülülülü nebilim yaw bende anlamadım mortladık galiba dedimkaydirigubbakcemile3oda diyo sus sus isyan eder gibi diyo.yaw nealaka..tövbe tövbe..kısmet işte öyle allah istemedimi sen napsanda tutmuyo dedim..napalım kısmet...
menülerim şöyle ...
pazargünü....sabah..pazar kahvaltısı kaçamağı oldu 1 tane krep arası peynir domatezli .biraz patatez kızartması 3-4 bardak çay
ara........1 mandalina
ara........1 yeşilelma
günaydın nilüüopuyorumnanaktan
boşver be anacım takma kafana (kaydirigubbakcemile3diyene bak kendim iki misli takıyom)
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicek nasılsa anca biz kendimizi paralıyoz :çok üzgünüm:iyi kız fazla bozmamışın yine devam edersin kaldığın yerden 1 kerelik bişi demiyoz bu kaçamaklar devam ederse cezan gelir bacım ona görekötükedihüso

yok yok çitosum başkanım bozmayacağım merak etme....diyete devam...küççük bir kaçamaktı sadece bu diğer günlerimi hiçbirşeklide etkilemeyecek......
buarada geçen kışa göre daha zayıfım ben valla...pazr günü kışlık yazlık operasyonu yaptım..şimdi kışlık pantolonları giyiyorumda nasıl bollll anlatamamm yaw pek mutlu oldum...
halbuki geçen kış kendimi pek kilolu hissetmiyordum ama öyle değilmiş meğer.....
şu 4 kgdanda kurtulsam deymeyin keyfime ama yapıştı kaldı gibim...bayrama kadar 2kg hedefim var bakalım....62 olmalıyım inşallah:lepi:

ohh maşallah ecmelcim çok iyi gidiyosun
sen geçen hafta veremiyodun demi şimdi nasıl olduda verdin ne yaptın çabuk bizede söyle

sağol canım.
şimdi şöyle oluyoo akşam 6,5 - 7 gibi yemek yemeyi kestim.
sadece meyve ve olursa bitki çayları bi iki fincan.
ekimin ortalarından beri bu böyle aslında dahada fazla gitmeliydi ama ben sabah ve öğlen sıkı yiyorum. Şimdi şu sirkeli suya ara vermiştim tekrar başlayım diyorum.

yok yok çitosum başkanım bozmayacağım merak etme....diyete devam...küççük bir kaçamaktı sadece bu diğer günlerimi hiçbirşeklide etkilemeyecek......
buarada geçen kışa göre daha zayıfım ben valla...pazr günü kışlık yazlık operasyonu yaptım..şimdi kışlık pantolonları giyiyorumda nasıl bollll anlatamamm yaw pek mutlu oldum...
halbuki geçen kış kendimi pek kilolu hissetmiyordum ama öyle değilmiş meğer.....
şu 4 kgdanda kurtulsam deymeyin keyfime ama yapıştı kaldı gibim...bayrama kadar 2kg hedefim var bakalım....62 olmalıyım inşallah:lepi:
kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:

günaydın kıslaaaarrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanslm kedicik nerdesin kız sen sende hesap ver bakem eltinde gelmiyor roşum kulağınızı çekicem hee:eek:lmaz:neyse bu kadar fırça yeter eee ne var yok cnm nasıl gidiyor senin recim işlerin:hulya:

selam canım
kıs lahana çorbasına eşin niye yok diyoki içinde her sebze var bence gayet sağlıklı hemide lezzetli ben severek içiyorum valla ımmmm çok leziz yawwcokacimcoook
Tünaydınnn kızlarr
minişim hoşgeldin bebiş naber kız gezmeci az otur evinde ne geziyon bizi ihmal ediyon :hulya:
ablişim bende aynı senin gibiyim ilk başlarda iyi verdim ama şimdi durakladım
neyse cnm olur öyle vücut savunmaya geçti şimdi açlığa alışık değil ama bu düzenede alışacak eli mahkum çünkü biz daha kararlıyık demi :lepi:
menülerim şöyle ...
ara........1 mandalina
ara........1 yeşilelma
canım yaa kısmet napacan
bende geçen gün seni düşünmüştüm
dolapta ne zaman tarçın görsem aklıma hep sen geliyonda zaten kaydirigubbakcemile3 sen hamile kalmadan önce sütlü yapıp tarçınıda üzerine bolca döküp yiyodunya bende senden duymuştum 1 ay boyunca tarçından tiksinene kadar tarçınlı sütlü yemiştim :roflol: :roflol: :roflol:
ama eşinin tepkisine çok güldüm ..asi...tirrr.. :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey

sağol canım.
şimdi şöyle oluyoo akşam 6,5 - 7 gibi yemek yemeyi kestim.
sadece meyve ve olursa bitki çayları bi iki fincan.
ekimin ortalarından beri bu böyle aslında dahada fazla gitmeliydi ama ben sabah ve öğlen sıkı yiyorum. Şimdi şu sirkeli suya ara vermiştim tekrar başlayım diyorum.

hmm CADIARZU iyiymiş ecmel o zaman doğru yoldayım :lepi:
bende bıraktım akşam yemeğini
saat 6 gibi yiyoruz gece 1 e kadar oturuyoruz açlıktan ölsemde yemek yemiyorum
bol bol meyve yiyorum cokacimcoook

kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:

opuyorumnanaktanslm kedicik nerdesin kız sen sende hesap ver bakem eltinde gelmiyor roşum kulağınızı çekicem hee:eek:lmaz:neyse bu kadar fırça yeter eee ne var yok cnm nasıl gidiyor senin recim işlerin:hulya:

geldinmi gıı başgardiyan kaydirigubbakcemile5
yawri bitter çikolata diyette serbest
ben onuda yemezsem geberirim şekersizlikten laelaelaelaelae

2 kasım pazartesi

sabah:çeyrek ekmekten kaşarlı tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:1 tabak kuru fasülye
biraz çiğ lahana

aralarda:
1 kivi
yarım elma
1 mandalina
1 nar
1 trabzon hurması
1 fincan yeşil çay
4 tane kuru kayısı

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
30 şinaw
50 twister
30 sağ-30 sol bacak hareketi
10 dk değişik bacak hareketi ve dambıllarla egzersiz[/QUOTE]

kızımla birlikte diyet ve spor yapıyoruz
anne benide takıma alsınlar nolur diyo kaydirigubbakcemile3
kendine defter tutuyo yediklerini not alıyor
sabahları erken kalkıp ebru şallının spor programını izliyo ve aynılarını yapmaya çalışıyo
kızımın listesinide yazıyım hevesleniyo garibim kaydirigubbakcemile3

2 kasım pazartesi

sabah:5 dilim tost (kek dilimi kadar)

öğle okulda:1 poğaça
biraz bisküvi
1 meyve suyu

akşam:1,5 tabak kuru fasülye
çiğ lahana

aralarda:3 mandalina
1 trabzon hurması
yarım elma
çok az nar

su:suyu çok içiyo ölçmedim her dakka içiyo nerdeyse

spor: 15 dk bisiklet
50 twister
50 şinav
100 bacak hareketi
5 dakika dambıl
10 dk farklı bacak hareketi (ebru şallıdan görmüş)

X