K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

canım ben yesıl caydan cok memnunum onu ıcıyorum sabah aksam aksamları elımden geldı kadar fazla yememeye calısıyorum canımınsalah verıcez bu kılolarımızı.

klava:
sen aksam kurufasulyemı yedın aksamları agır yemek yeme canım ben hafıf yıyorum he bıde bılıyormusun kurufasulyeyı cok ozledı uzun zaman oldu yemedım :jeyyar:

canım ben yesıl caydan cok memnunum onu ıcıyorum sabah aksam aksamları elımden geldı kadar fazla yememeye calısıyorum canımınsalah verıcez bu kılolarımızı.
bende yeşil çay içiyom cnm sabah kahvaltıda bile onu içiyom siyah çayı çıkardım şimdilik hayatımdannanelisini içiyordum geçen gün yasemenlisini aldı oda çok hoşuma gittizemuszemus

bende yeşil çay içiyom cnm sabah kahvaltıda bile onu içiyom siyah çayı çıkardım şimdilik hayatımdannanelisini içiyordum geçen gün yasemenlisini aldı oda çok hoşuma gittizemuszemus

canım ben karısık bıtkı cayı ve yasemınlı cayı karısık ıcıyorum cok guzel

ama ben cayımdan faz gecemenkı cayımı ıcdıkden sonra yesıl cayımı ıcıyorum canım

klava:

sen aksam kurufasulyemı yedın aksamları agır yemek yeme canım ben hafıf yıyorum he bıde bılıyormusun kurufasulyeyı cok ozledı uzun zaman oldu yemedım :jeyyar:
:umursamaz:kız kuru fasulyenin nesi ağır görende mantı açıp onu yedim sanır bir kere bütün besinlerden az da olsa gıdanı alıcaksın cnm kuru bakliyat olsun sebze olsun et olsun her çeşitten az miktarda düzenli yiyeceksin vücudun için gerekli besinler bunlar sabah kahvaltını muhakkak yapıcan cnm olmazsa olmaz ben eskiden hiç kahvaltı etmezdim hamilelikte alışkanlık ettim şimdi düzenli yapıyorumartı ben diyetisyene gitmiştim geçen sene listede 8 dilim ekmek yazıyor gün boyu 8 dilim ekmek yiycen diyor ben sadece sabahları 2 dilim yiyom diğer öğünlerim de ekmek yok Çok üzgünüm çoook

tabıkı herbesınden alman lazım .sabah ısyerınde yapamıyorum canım kahvaltımı sadece haftasonu evde yapıyorum canım

ayyy annnemin memleketi kız hemşo sayılırız annanem dedm uşaklı benimde delikafadulden
delikafaduldenhadiya çok sevindim boşuna kanım kaynamamış baştan beri hemşom benimŞeniz
nerde oturuyorlar cnm hangi semtte yaniCADIARZUben dört yola yakınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…