evty ecmelsim sporsuz çok zor gidiyor kg.lar.spor şart..ama gelgör ki ben hiç yapamıyorumhiç vaktim yok.
imkanın varsa hemen bi salona yazıl derim.
Günaydın kızlar ayy ben bu topiği geç keşfettim valla yazık bana:)Ege den vakit bulup farkedememişim..
Bende 13 ay oldu doğum yapalı aldığım 26 kiloyu aynen verdim ama eskisi kadar vücut fit olmadığı için bir 5 kilo daha vermek istiyorum..
Daha önce diyetisyenede gittim..Sizinle bildiklerimi paylaşırım,güzellik önerilerimide tabiki çok meraklıyım böyle şeylere maskeler,bakımlar:asigim:
günaydın duygucum hoşgeldin canımopuyorumnanaktantabiki bizimle bildiklerini paylaş cnm kaydirigubbakcemile5ewet cnm kuru bakliyatta çok önemli vücut için her besinin ayrı özelliği var diyet yaparak ölüm orucuna girmiyoruz sadece kısıntı yaparak sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzyerimsenibenCitosum kuru fasülye ile ilgili yazını gördümde benim gittiğim diyetisyen bakliyatı hergün bile yiyebilirsin hem çok faydalı hemde tok tutma özelliği var demişti banada yazıyordu.8 kaşık yiyordum..Çok iyi yapmışın canım..
olsun cnm nasıl yaparsan yap hareket hiç farketmez istersen ev temizliği bile hareket yerine geçiyor hihoyyytgünaydın canım benim.
valla bende daha tık yok.:gitme:
canım akşamı sadece meyve ve çaylarla geçiştircem.
kaçamak maçamak da yok şu 5 kilo gidene kadar.
spor salonu bulana kadar canım 100 e yakın ip atlıyorum, 50 de mekik çekiyorum, bide bacak ve popo eğzersizi yapıyorum 10 dakika canım.
tee bekarkene abşeyfır amıştım yazılışını bilmiyom kaydirigubbakcemile3 10 dakkada onla çalışıyom o kadar. akannehir
günaydın iltercima.s.günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
günaydın nilü hg cnma.s.çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus
ecmel ve mopsy valla sizn verecek kilolarınız az kızlar acıyan bize acısın daha 23 kilocuk vermem gerekiyor bu diyet yap yap bitmez en az 6 ay dedim ben ne yapalım katlanıcaz artık
günaydın derincim hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydınnn kızlarrr!!!!opuyorumnanaktan
nasıllızzz bugünn??
ben de iyiyimm:1hug: buralaraa bii bakemm dedimm!günaydın derincim hoşgeldinopuyorumnanaktan
iyilik cnm bol bol diyet spor uğraşıyozkaydirigubbakcemile3
sen nasılsınyerimseniben
lahana yiye yiye içim dışıma çıktı artık lahanadan usandım :umursamaz:
haftaya yeni bi sebzeye takacam kafayı delikafadulden
a.s ewet cnm bu kglardan hemencik kurtulcem :lepi:çitoscum seninde menüler harika ..maşşallah sende çok istikrarlısın:)
canımcım hiç sinir olma vücud direnç gösteriyor belli bir süre ondan sonra tekrardan başlıyon vermeye:teselli:bencede divinitycim ,kaç gündür lahana listende, değiştir hep aynı yönde olmas diyet yaparken,
ben bugün pek bi keyifsizim hala kaffaltımı yapmadım biliyonus mu,sabah beri su içe içe içim suula doldu,
şimci bişeler atıştırcam,küçük bi tostla çay içicemcokacimcoook
o kadar dikkatli beslenmeme rağmen bu kiloda demir attım ona uyuzum yaakötükedihüso
sanada günaydın bağyan basen :jeyyar:Günaydın dombililer :lepi:
nassınız recim nasıl gidii kaydirigubbakcemile2
kim didi salonumu :1ninca:
resim eklerim bebem istersen Şeniz
şu an pc de yok bugun eve gidip çekeyim resimleri opuyorumnanaktan
geldim elenicim burdayımdivinity nerde bugun gelmıcekmı yoksa
kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin cnm ŞenizGünaydın kızlar ayy ben bu topiği geç keşfettim valla yazık bana:)Ege den vakit bulup farkedememişim..
Bende 13 ay oldu doğum yapalı aldığım 26 kiloyu aynen verdim ama eskisi kadar vücut fit olmadığı için bir 5 kilo daha vermek istiyorum..
Daha önce diyetisyenede gittim..Sizinle bildiklerimi paylaşırım,güzellik önerilerimide tabiki çok meraklıyım böyle şeylere maskeler,bakımlar:asigim:
günaydın nilüşşşşçıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus
vildoş kız seninde menün süper..senin lahananın içinde kereviz sapı varmı???
bende usandım valla ....bürüksel lahanası yaptım bide dün ..anacım hem çorba hem yemek valla bütün kanser hücrelerimiz bile temizlenmiştir heee...:roflol:
sen tartıldınmı hiç???canım okadar çorba içiyosun ya mesela 1.gün sadece sebze 2.gün sadece meyve
3.gün sadece meyve ve sebze yiyorsunn.onlarada uyuyormusun??
mesela ben bugün sebze ve meyve günündeyim...
öğlen çorbamı içtim bi tabak salata yedim...bitanede mandalin yedim:)
bencede divinitycim ,kaç gündür lahana listende, değiştir hep aynı yönde olmas diyet yaparken,
ben bugün pek bi keyifsizim hala kaffaltımı yapmadım biliyonus mu,sabah beri su içe içe içim suula doldu,
şimci bişeler atıştırcam,küçük bi tostla çay içicemcokacimcoook
o kadar dikkatli beslenmeme rağmen bu kiloda demir attım ona uyuzum yaakötükedihüso
ne var oluum sapuk olucak:dilcikar::dilcikar:merak ettim işte ne var bunda hatta seninkinide merak ediyom:jeyyar:sanada günaydın bağyan basen :jeyyar:
canım salonunu sen bi topik açmışsın heralde yanlış hatırlamıyosam orda okumuştum
görümcen çatlak gacısıda aynısını yapıyomuş sinir olmuştun demi
kim bu hatun diye nikine baktım bide ne görem citosun en yakın arkadaşısın
rica ediyim ekler heralde dedim
dünde miray methetti.. çok merak ediyorum
evim güzel evime topik açıp resim eklesene bak çitosta yatak odanı merak ediyomuş :jeyyar:
sapığğğ elalemin cennet bahçesinden ona neyse sırnaşık şey sırnaşık şey
geldim elenicim burdayım
bizimkileri iadeli taahhütlü postalamışım akannehir geri geldiler onları anca gönderebildim
kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin cnm Şeniz
günaydın nilüşşşş
süpersin nilüşüm yawss bende senin kadar olabilecekmiyim acep
cnm benim lahana çorbamın tarifini veriyim
içinde kereviz sapı yok
bide ben sabah kahvaltımı normal yapıyorum öğlen ve akşamları az yiyorum