kızlar ben çıkıyom sonra görüşürükopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyom sonra görüşürükopuyorumnanaktan
iyi akşamlar ince belli fit kızlar:hulya:
bugünüm çok yoğundu,sizlere bakamadım,
neler ettiniz bakem,nasıl gidii diyetler,
sabah bikaç lokma elmek zeytin ,peynir aceleden ayakta atıştırdım valla,
bizim burda çarşamba pazarı vaada ona gittim erkenden,
sona eve geldim süslenip gezmee gittim,zemuszemus
ordada 2 kase salata ,
1 dilim pasta yedim,yanlız pasta dilimi biraz büyük kesilmşti,bitirmek zorunda kaldım,içime oturdu tebii,
yaa bu gezmeler olmasa diyet kolayda,mamaları yememek çok zor,netçez bilmiim akannehir
akşam yemeği içinde geç kaldım,haifi bişeler atıştırcam artık,hadin hepinizi öpiimopuyorumnanaktan
lady nin salonu çokmu güzel beğendinmi sen
bende şimdi siyah beyaz ve kırmızı düşünüyom onun için piyasa araştırması yapıyom
bide resim eklesede görsem
kopya çekecem ama ben görümcesi değilim yani aynısını yapsamda bişey olmaz sırnaşık şey
Günaydın dombililer :lepi:
nassınız recim nasıl gidii kaydirigubbakcemile2
kim didi salonumu :1ninca:
resim eklerim bebem istersen Şeniz
şu an pc de yok bugun eve gidip çekeyim resimleri opuyorumnanaktan
güzelim bu topişi zaten hergün birbirimizi motive etmek için açtık hem diyet yapıcez hemide dedikodukaydirigubbakcemile3niçin gelmek istemedini anlamadım benşakkıdıkızlar bende geçmişi okudum aslında buraya sık girmek istiyorum ama bilerek girmiyorum bende verdim bir kilo nasıl yemekleri çok az koyuyorum küçücük bir tabaklrıma öyle ekmeksiz yiyorum akşam yürüyüşümüde yapıyorum diyete başladığımda 65 .900 gramdım şimdi 64.700 siz anladınız öptüm nasıl vermişim gerçei ben 45 gürde üç kilo vermem lazım am ben vercem verebildiğim kadar sağolun kızlar ama kızmayın hem ben hergün tartılmıorum sizde öyle yapım
günaydın beloşum hoşgeldinŞenizaslında en erkenciniz benim de kimse olmayınca yazmak istemedimkaydirigubbakcemile3işte topiği yine ben açtım huuu nerdesiniz kızlar neyse ben listemi yapim bari
dün akşam:
2tabak barbunya yemeği
6-7 tane patetes kızartması
1 tane mandalin
o kadar başka bişey yemedim ee listeye bakıp daha ne yiyecektin diyebilirsiniz haklısınızda sustum
sabah:
bugün keyfim yoktu erken kalkmadım spor yapmadım kahvaltıdada
2dilim ekmek
3zeytin
az peynir
2biber
bir çay bardağı süt
şimdide yeşil çay içiyorum kızlar benden bu kadar hadi bakim siz neler yediniz dökün listeleri ortaya:)))
sanada günaydın çıtır bağyan Şenizbende merak ettim salonunu en önemlisi de yatak odanıkaydirigubbakcemile3Günaydın dombililer :lepi:
nassınız recim nasıl gidii kaydirigubbakcemile2
kim didi salonumu :1ninca:
resim eklerim bebem istersen Şeniz
şu an pc de yok bugun eve gidip çekeyim resimleri opuyorumnanaktan
günaydın prensesim hoşgeldinŞenizŞenizŞenizGünaydınnnn,
Ben dün akşam halsizdim keyfimde yoktu bi yumurta haşladım bi bardakda süt içtim erkenden de uyumuşum zaten, hasta olcam sanırım :gitme:
Sabahda beşibir yerde çayımı demledim aç karnına onu içiyorum sonrada ufak bi parça ekmek arası kahvaltılık getirdim onunla kahvaltı edicem zemuszemus
günaydın cnm hoşgeldina.s.gunaydın kızlar
günaydın cnm hoşgeldina.s.
ben soyleyım canımyedıklerımı dun aksam
1 domates
3 mantar
2 yesıl bıbıer
su 2 bardak cay
bu sabah
1 tane acma yedım canım ama daha tartılmadım
bundan sonra yedıklerımı yazıyorum cıtosum canım
hosbulduk canım nasılsın bugunzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım ınsalah verıcem kılolarımı
yaz bitanem hepimiz yazalım ki kurallara uymuş oluruz dimi a.scıtos canım sen cevrıdısı gorunuyorsun burdamısın hayatım