Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelim bu topişi zaten hergün birbirimizi motive etmek için açtık hem diyet yapıcez hemide dedikodukaydirigubbakcemile3niçin gelmek istemedini anlamadım benşakkıdı
günaydın beloşum hoşgeldinŞenizaslında en erkenciniz benim de kimse olmayınca yazmak istemedimkaydirigubbakcemile3
sanada günaydın çıtır bağyan Şenizbende merak ettim salonunu en önemlisi de yatak odanıkaydirigubbakcemile3
günaydın prensesim hoşgeldinŞenizŞenizŞeniz
gunaydın kızlar
Günaydın.
kızlar ben taktik değiştircem yaa.
1 haftadan fazladır dikkat ediyom ama istediğim sonucu alamadım.
şimdi sabah öğle yemeğimi yicem sıkı bi şekilde.abartmadan tabiki.
akşam 7 den sonra yemek yemicem sadece meyve ve bitki çayları olabilir.
bide böyle denicem bakalım.:gitme:
canım bünyeden bünyeye değişiyor ya metobolizmanı hızlandıracak şeyler yapmalısın belkide
gelcek cnm burda :hulya:divinity nerde bugun gelmıcekmı yoksa
günaydın ecmelim niye bozuyon cnm morelini verirsin bütün öğünlerini ye cnm atlama ama fazla yemezsin birde hareketi nasıl yapıyon cnm CADIARZUdaha doğrusu haret yapıyınmu:uhm:Günaydın.
kaydirigubbakcemile5bende sen gelesiye kahvaltımı yapem bari birde ortalığı toplıyemkızlar kocikle kızı yollayım gelecem tamammı
sadece bi bakıyım diye girdim yazmaya hiç vaktim yok
canım aslında günde 6 öğün öneriyor doktorlar az ve sık yeme sekli yani birde akşam 7den sonra yeme olayı doğru bir tesbit sadece meyve ve çay tüketilmeli bir de spor yapmıyorsan kilo kaybın geç olur aldığın kaloriyi yakman lazım birde şunu okudum dün nette sıcak su yerine soğuk su için diyordu vücudun ısınması için daha çok enerji harcanıyormuş dün divinity nin yazdığı linki inceleyin güzel şeyler yazıyor ben hep sıcak su içerdim ama soğuk su daha faydalıymışGünaydın.
gelcek cnm burda :hulya:
günaydın ecmelim niye bozuyon cnm morelini verirsin bütün öğünlerini ye cnm atlama ama fazla yemezsin birde hareketi nasıl yapıyon cnm CADIARZUdaha doğrusu haret yapıyınmu:uhm:
günaydın iltercim hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
canım aslında günde 6 öğün öneriyor doktorlar az ve sık yeme sekli yani birde akşam 7den sonra yeme olayı doğru bir tesbit sadece meyve ve çay tüketilmeli bir de spor yapmıyorsan kilo kaybın geç olur aldığın kaloriyi yakman lazım birde şunu okudum dün nette sıcak su yerine soğuk su için diyordu vücudun ısınması için daha çok enerji harcanıyormuş dün divinity nin yazdığı linki inceleyin güzel şeyler yazıyor ben hep sıcak su içerdim ama soğuk su daha faydalıymış
hemen pes etmek yokkaydirigubbakcemile2devam devam durmahihoyyyt
opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus