K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

Günaydın.
kızlar ben taktik değiştircem yaa.
1 haftadan fazladır dikkat ediyom ama istediğim sonucu alamadım.
şimdi sabah öğle yemeğimi yicem sıkı bi şekilde.abartmadan tabiki.
akşam 7 den sonra yemek yemicem sadece meyve ve bitki çayları olabilir.
bide böyle denicem bakalım.
:gitme:

güzelim bu topişi zaten hergün birbirimizi motive etmek için açtık hem diyet yapıcez hemide dedikodukaydirigubbakcemile3niçin gelmek istemedini anlamadım benşakkıdı

günaydın beloşum hoşgeldinŞenizaslında en erkenciniz benim de kimse olmayınca yazmak istemedimkaydirigubbakcemile3

sanada günaydın çıtır bağyan Şenizbende merak ettim salonunu en önemlisi de yatak odanıkaydirigubbakcemile3

günaydın prensesim hoşgeldinŞenizŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

gunaydın kızlar

günaydın canım Şeniz

aşağıda ecmeli görüyorum opuyorumnanaktan

Günaydın.
bide böyle denicem bakalım.:gitme:

canım bünyeden bünyeye değişiyor ya metobolizmanı hızlandıracak şeyler yapmalısın belkide

kızlar kocikle kızı yollayım gelecem tamammı
sadece bi bakıyım diye girdim yazmaya hiç vaktim yok

canım bünyeden bünyeye değişiyor ya metobolizmanı hızlandıracak şeyler yapmalısın belkide

yukarıda yazdığımı denicem 1 hafta bakalım.
bu akşamdan itibaren bide sirkeli su içmeye başlıcam.
bide göbişime fındık yağıyla masaj yapcam.
her akşam ip atlama ve 50 mekik de cabası olcak.

divinity nerde bugun gelmıcekmı yoksa
gelcek cnm burda :hulya:

Günaydın.
günaydın ecmelim niye bozuyon cnm morelini verirsin bütün öğünlerini ye cnm atlama ama fazla yemezsin birde hareketi nasıl yapıyon cnm CADIARZUdaha doğrusu haret yapıyınmu:uhm:

Günaydın kızlar ayy ben bu topiği geç keşfettim valla yazık bana:)Ege den vakit bulup farkedememişim..
Bende 13 ay oldu doğum yapalı aldığım 26 kiloyu aynen verdim ama eskisi kadar vücut fit olmadığı için bir 5 kilo daha vermek istiyorum..
Daha önce diyetisyenede gittim..Sizinle bildiklerimi paylaşırım,güzellik önerilerimide tabiki çok meraklıyım böyle şeylere maskeler,bakımlar:asigim:

Citosum kuru fasülye ile ilgili yazını gördümde benim gittiğim diyetisyen bakliyatı hergün bile yiyebilirsin hem çok faydalı hemde tok tutma özelliği var demişti banada yazıyordu.8 kaşık yiyordum..Çok iyi yapmışın canım..

Günaydın.
canım aslında günde 6 öğün öneriyor doktorlar az ve sık yeme sekli yani birde akşam 7den sonra yeme olayı doğru bir tesbit sadece meyve ve çay tüketilmeli bir de spor yapmıyorsan kilo kaybın geç olur aldığın kaloriyi yakman lazım birde şunu okudum dün nette sıcak su yerine soğuk su için diyordu vücudun ısınması için daha çok enerji harcanıyormuş dün divinity nin yazdığı linki inceleyin güzel şeyler yazıyor ben hep sıcak su içerdim ama soğuk su daha faydalıymış
hemen pes etmek yokkaydirigubbakcemile2devam devam durmahihoyyyt
opuyorumnanaktan

gelcek cnm burda :hulya:

günaydın ecmelim niye bozuyon cnm morelini verirsin bütün öğünlerini ye cnm atlama ama fazla yemezsin birde hareketi nasıl yapıyon cnm CADIARZUdaha doğrusu haret yapıyınmu:uhm:

günaydın canım benim.
valla bende daha tık yok.:gitme:
canım akşamı sadece meyve ve çaylarla geçiştircem.
kaçamak maçamak da yok şu 5 kilo gidene kadar.
spor salonu bulana kadar canım 100 e yakın ip atlıyorum, 50 de mekik çekiyorum, bide bacak ve popo eğzersizi yapıyorum 10 dakika canım.
tee bekarkene abşeyfır amıştım yazılışını bilmiyom kaydirigubbakcemile3 10 dakkada onla çalışıyom o kadar. akannehir

çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus

canım aslında günde 6 öğün öneriyor doktorlar az ve sık yeme sekli yani birde akşam 7den sonra yeme olayı doğru bir tesbit sadece meyve ve çay tüketilmeli bir de spor yapmıyorsan kilo kaybın geç olur aldığın kaloriyi yakman lazım birde şunu okudum dün nette sıcak su yerine soğuk su için diyordu vücudun ısınması için daha çok enerji harcanıyormuş dün divinity nin yazdığı linki inceleyin güzel şeyler yazıyor ben hep sıcak su içerdim ama soğuk su daha faydalıymış
hemen pes etmek yokkaydirigubbakcemile2devam devam durmahihoyyyt
opuyorumnanaktan

pes etmek yok tabi canımm. taktik değiştirip metobolizmayı hızlandırmak lazım.
spor salonu arıyorum canım kilo vermekle olmuyo sadece vicüdü sıkılaştırmakta lazım.:kedi:
canım kış geldi soğuk suyu ben hayatta içemem artık.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım

günaydınn.kaydirigubbakcemile2

çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus

ay tebrik ederim ne güzel kaydirigubbakcemile2

lahana çorbası metabolizmayı çok hızlandırıyormuş ve yağ yakıcı özelliğide vramış kızlar..bende kilo verdiğimi görünce çok mutlu oldum.tavsiye ederim.tokta tutuyor.sanki bi öğün yemek yemişim gibi acıkmıyorum...
gerçi bu diyette ekmek yasak ama ben çorbanın yanında hep bikaç lokma kaçamak yaptım.çünkü özellikle sabahları kereviz kokusu çekilmiyor:)

beloşcum bende sıcak sıyu hiç içemezdim..yani zayıflatır diye nekadar duysamda geçmezdi boğazımdan....soğukta olsa çok bol su içme alışkanlığım vardır...demek şimdide soğuksuyu öneriyorlar.... suyun hertürlüsü faydalıdır..

evty ecmelsim sporsuz çok zor gidiyor kg.lar.spor şart..ama gelgör ki ben hiç yapamıyorum:KK43:hiç vaktim yok.
imkanın varsa hemen bi salona yazıl derim.

X