K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

çitosum gönder gönder ama yarısını değil çeyreğini gönder diğer çeyreğide mavişime gönder bak onunda yokmuş

inş hemencik verirsin kilocukları ben daha bu saat oldu bişi yemedim ben böleyim iştee heç yemiyom iştah yoh anacım napıyımm zaten karnım şiş karnım şişince belim ağrıyıı offff

divicim pazartesinin üstünden iki salı geçti ben hala rejimdeyim :roflol:

maşallah maşallah bende 16 gündür yapıyorum
arada kaçamaklarım oldu ama onlar hiçbişey çünkü ben bu kadar uzun hem diyet hem spor hiç yapmamıştım :dance: :dance:

bıde yalan konusmayalım lutfen yemın ederım kımseye ben demedım benı sevmöıyorsunuz dıye sadece neden yazmıyorsunuz kız dedım ben unutma canım yalan soyleme olurmu sen bana yazma bende sana rahatsız olduysan

inş hemencik verirsiniz kilocukları ben daha bu saat oldu bişi yemedim ben böleyim iştee heç yemiyom iştah yoh anacım napıyımm zaten karnım şiş karnım şişince belim ağrıyıı offff

yarın ben yokum yaa sinir oluyom hiç gitmek istemiyom ama gitmezsem olmaz tatlı var delikafadulden
:umursamaz:bende olmam o zaman sen gidersen bende giderim

akannehirkızlar durun yaw kavga etmeyin yanlış anlaşılma oldu boşuna kırmayın birbiriniziakannehir

hiişşşşt tartışmayın bakim

ama canım yanı ınsanın moralını bozuyor yalan soyluyor ben kımseye benı sevmıyorsunuz falan demedımkı bıde usdunu basabasa soyluyor ben bu kısıyı ılk defa gordum yanı heryerde bana raslıyormus ısde oldumdan fazla bakamıuyorum sende bılıyorsun demı calısıyorsun canım

kızlar bencede kırmayın birbirinizi yaww şurda 2 kuruşluk keyfimiz var hadi öpüşün barışın

ben kırıcı değilim beni tanımıyorsun o yuzden yargılama hemen çünkü ben diğer topiği takipte ediyorum misafir olarak o yuzden dedim sana bunları bana ilk defa yazmıs olabilirsin ama beni tanımıyosun ben seni az cok tanıdım rahatsız ettin demedim ama bana yazmıyosunuz demeni ben üstüme alındım çünkü seninle hiç muhabbetimiz olmamıstı o yuzden yazmadım slm vermedim sana bende üzerime alındım dedim ve genelde bana yazmıyosunuz diye yazdıgını hatırlatmak istedim sadece ayrıca ben kırıcı biri değilim bununda özellikle altını çizerimmm

bak simdi rahattsız oldum çünkü ben sana tatlı dille anlattım sen bana yalan konusuyorsun diyosun oldumu şimdi yani evet seni mercanda ve osmaniyenin topiğinde gördüm bide burda senin beni görmen mümkün deil zaten ben girmiyorum ama sürekli okuyorum topiği yazılanları falan herkesin sadece seninkini demedim sen beni yanlış anladım ne diyim sende bana yazma o zaman madem bu kadar rahtsız oldunn

Pasaklı mıray sensın demı 5. KıŞı
elma dersem Çık armut dersem Çıkma

armuuuuuuuuuttttttt

ablam niyetim tartışmak deil ben arkadası tatlı dille uyardım ama o tam tersini yaptı üzgünüm benim niyetim tartısmak deil hiç bi zmanda olmadı kimseyle tartıstıgım olmadı bugune dek sadece zamanında bi kişiyle dalaştım onunlada haklı sebeblerim vardı ama üye oldugumdan beri kimseyle ters düşmedim arkadas beni tanımıyo halbuki kendide sölüyo tanımıyorum die ama neden bana yalan sölediğimi iddia ediyo ben sadece gördüklerimi yazdım

ablam niyetim tartışmak deil ben arkadası tatlı dille uyardım ama o tam tersini yaptı üzgünüm benim niyetim tartısmak deil hiç bi zmanda olmadı kimseyle tartıstıgım olmadı bugune dek sadece zamanında bi kişiyle dalaştım onunlada haklı sebeblerim vardı ama üye oldugumdan beri kimseyle ters düşmedim arkadas beni tanımıyo halbuki kendide sölüyo tanımıyorum die ama neden bana yalan sölediğimi iddia ediyo ben sadece gördüklerimi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…