divicim pazartesinin üstünden iki salı geçti ben hala rejimdeyim :roflol:
ben üstüme alındım yazdıklarını seni diğer topiktede görüyorum biri yazmasın hemen yazmıyosunuz diyorsun istiyorsunki hemen ve sürekli yazsınlar herkesinde yazmaya zamanı olmayabiliyo kusura bakma sen kendi kendine yapıyosun yani durduk yerde yazmıyosun diyosun amacım seni kırmak deil ama dikkatimi çektin çünkü genelde yazmıyosunuz bana küstüm size beni sevmiyosunuz gibi yazılarına rastlıyorum çünkü sabredemiyorsun mjlarda yazıldıktan sonra hemen pat die okunmuyo çünkü kırdıysam kusuruma bakmaalmaz:
maşallah maşallah bende 16 gündür yapıyorum
arada kaçamaklarım oldu ama onlar hiçbişey çünkü ben bu kadar uzun hem diyet hem spor hiç yapmamıştım :dance: :dance:
:umursamaz:bende olmam o zaman sen gidersen bende giderimyarın ben yokum yaa sinir oluyom hiç gitmek istemiyom ama gitmezsem olmaz tatlı var delikafadulden
akannehirkızlar durun yaw kavga etmeyin yanlış anlaşılma oldu boşuna kırmayın birbiriniziakannehirsana sunu soyleyım once ben kımseye benı sevmıyorsunuz falan demedım genelde herkese yazarım ben tamm ısde oldumdan oyle herkes gıbıde hızlı yazamıyoırum cok kırıcısın bunuda unutma ben sana ılkdefa yazmısdım senı rahatsız ettıysemde yazma ban olurmu cok kırıcısın unutma!!!!!
desene o zaman benim nikahı tazelemeye az kaldıkaydirigubbakcemile3
hiişşşşt tartışmayın bakim
sana sunu soyleyım once ben kımseye benı sevmıyorsunuz falan demedım genelde herkese yazarım ben tamm ısde oldumdan oyle herkes gıbıde hızlı yazamıyoırum cok kırıcısın bunuda unutma ben sana ılkdefa yazmısdım senı rahatsız ettıysemde yazma ban olurmu cok kırıcısın unutma!!!!!
hı hııı seni allayıp pullayıp :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
ama canım yanı ınsanın moralını bozuyor yalan soyluyor ben kımseye benı sevmıyorsunuz falan demedımkı bıde usdunu basabasa soyluyor ben bu kısıyı ılk defa gordum yanı heryerde bana raslıyormus ısde oldumdan fazla bakamıuyorum sende bılıyorsun demı calısıyorsun canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisay dur pek hevesli görünmeyeyim naz yapim azcık dimi:kedi:
mavişim eleyna hadi bakimvereliniortakbideeeŞeniz