Şenizsağol kuzum iyiyim lahana çorbası içcektim vildoşun yüzünden vazcaydım:sinifsinif:acaba şimcik ne yesemkiCADIARZUhoş buldum anacımm nasılsınn canım benimm Şeniz
aboww :1shok: yinemi adet gecikmesi vakasıayy vilüü hiç sormaa adt neyim olmadım halen canım sıkılıyo yaww bugun dokuz gün oldu yaa gelen giden yok test yapacam yakında inş başka bişi yoktur yaa üzülürümm yoksa çokk ilk defa bu kadar geçikti geçikme olmuyodu bende off yaa canım sıkkınn
sen nassınn bacımmm
niye sildir adını listeden sanki bidaha gelmiycek gibi yazmışın:sinifsinif:
burdayım loo pc çok yavaşladı:dilcikar:
a.s.hg eleynacım
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
niye görünmüyom yaff :1ninca:
valla mavişim iyi gidiyo kalorileri yakıyorum cayır cayır kaydirigubbakcemile3
cuma tartılacam bakalım 71,5 un altına düşebilmişmiyim
hedefim kurbana kadar 68 e düşmek süprizzzzz
ondan sonrada bırakmak yok zaten aynen devam delikafadulden
incecik olacam :lepi:
naniknanik naniknanik üleyyn demiştimya bizim girdiğimiz günde 12-13 çeşit pasta börek tatlı yapılıyo diye :kedi: hah şimdi dönerli güne girdik demiştim hatırladınmı zemuszemus
döneri yarım porsiyon getirtecem ekmek yemiycem sadece salata ve etleri yiycem ama yanında 2 çeşit tatlı olacak
onlardanda 1 er tane yerim ağşama bişey yemem alkisalkisalkis olurmu citosum :hulya:
Şenizsağol kuzum iyiyim lahana çorbası içcektim vildoşun yüzünden vazcaydım:sinifsinif:acaba şimcik ne yesemkiCADIARZU
kaydirigubbakcemile3üstüne birde beni yi yuhh oluum 12 çeşitin hepsinden yirsen ertesi güne kadar hiç bişi yeme ancak erir midenkaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
niye görünmüyom yaff :1ninca:
valla mavişim iyi gidiyo kalorileri yakıyorum cayır cayır kaydirigubbakcemile3
cuma tartılacam bakalım 71,5 un altına düşebilmişmiyim
hedefim kurbana kadar 68 e düşmek süprizzzzz
ondan sonrada bırakmak yok zaten aynen devam delikafadulden
incecik olacam :lepi:
naniknanik naniknanik üleyyn demiştimya bizim girdiğimiz günde 12-13 çeşit pasta börek tatlı yapılıyo diye :kedi: hah şimdi dönerli güne girdik demiştim hatırladınmı zemuszemus
döneri yarım porsiyon getirtecem ekmek yemiycem sadece salata ve etleri yiycem ama yanında 2 çeşit tatlı olacak
onlardanda 1 er tane yerim ağşama bişey yemem alkisalkisalkis olurmu citosum :hulya:
:1hug:canım sen herzaman gel adın yazsada yazmasadaŞeniz zati yazanlarda gelmiyor ki baksana:mymeka:aslında gelmicektim ama dayanamadım kuzumm adım olmasın listede zayıflamak için uğrasmıyom ben canım o yuzden sildirdim ve hergün giremiyom uzun süre girmiyom bazenn o yusden
Şenizsağol kuzum iyiyim lahana çorbası içcektim vildoşun yüzünden vazcaydım:sinifsinif:acaba şimcik ne yesemkiCADIARZU
aboww :1shok: yinemi adet gecikmesi vakası
benimde geçen ay gecikti sonra kendi kendine geldi soyha :dilcikar:
inşallah sende bu sefer bebiş vardır cnm hadi hayırlısı olsun :lepi:
he yaa pc çok yavaşladı 10 saatte açılıyo sayfalar
buyrunnnnnnnnn mersiiii mavişim inşallah vericiiim sende göriciinnhadi be vildoşumm kim tutarr seni düzenli yersen zaten almazsın kilo inş cabuk verirsin canım kutlarım seni zayıflamaya başlamıssın bilem şimdidenn alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3üstüne birde beni yi yuhh oluum 12 çeşitin hepsinden yirsen ertesi güne kadar hiç bişi yeme ancak erir midenkaydirigubbakcemile3
:1hug:canım sen herzaman gel adın yazsada yazmasadaŞeniz zati yazanlarda gelmiyor ki baksana:mymeka:
kızzzzzzzzz ye çabuk lahana çorbanı :mymeka:
niye vazgeçiyon ben ne dedim hemide 1 haftada 5 kilo verdiriyomuş ama oda vücuttaki suymuş sağlıklı değilmiş dedim
gün boyu sadece lahana çorbası içmek sağlıklı değilmiş dedim
ara öğün veya öğle yemeği olarak tüketilebilir yi sen yiiiii cokacimcoook bende ondan yiycim valla bak
ıııııhhh yemiycem işte:dilcikar:zati nefret ediyodum bahane arıyordum :1closedeyes:yemiycem aç gezecem böğün :çok üzgünüm:hmmm ne yesenkii acabaa ben lahanın çorbasını bilmemde sarmasına bayılırım bide salatasına kuzuu salatasıda guzel oliyi tok tutar ben bi koca tas yapsam onu yesem başka bişe yemesem doyuyom valla içine bi havuc çek rendeden bide lahanayı ince ince doğra biraz ya biraz sirke biraz tuz tamammm ohh afiyet ossunnn
hayırlısı canım az belirtilerim var ama takılmyom ben ona nie gecikti bilmemde başka bişi cıkmasından korkuyom yaa off inş bebeik vardır ne diyem bilemedim
pcye sinir oldummm delikafadulden
:roflol::roflol:çötönk ne laa:roflol::roflol:buyrunnnnnnnnn mersiiii mavişim inşallah vericiiim sende göriciinn
profilime albüme resmimi ekledim
o halim 74 kilo halim
kurban bayramına kadar veriyim bayram arefesi tekrar çekinip ekliycem farka bakacam
inşallah veririm o zamana kadar
eşim yüzünden gitmeye başladı kilolar diyi bende çok mutlu oldum herkes farketti yüzümün zayıfladığını
darısı alt tarafa inşallah kaydirigubbakcemile2
çötönk diye mideme oturmayacağını bilsem senide yerim lülülülülülü
yapılan çeşitlerin hepsinden birer tane yiyodum sevdiklerimden tekrar tabağıma alıyodum ciştosum :1ninca: yuuuuuhhhhhh smileyi :tomato:
eleyna bacım cette bülbül gibisin topikte çok sessizsin yaw şakkıdı
hmmm ne yesenkii acabaa ben lahanın çorbasını bilmemde sarmasına bayılırım bide salatasına kuzuu salatasıda guzel oliyi tok tutar ben bi koca tas yapsam onu yesem başka bişe yemesem doyuyom valla içine bi havuc çek rendeden bide lahanayı ince ince doğra biraz ya biraz sirke biraz tuz tamammm ohh afiyet ossunnn
hayırlısı canım az belirtilerim var ama takılmyom ben ona nie gecikti bilmemde başka bişi cıkmasından korkuyom yaa off inş bebeik vardır ne diyem bilemedim
pcye sinir oldummm delikafadulden
kız ben sana benim yediğim tarfifi veriyim sen onu dene valla çok lezzetli cokacimcoookıııııhhh yemiycem işte:dilcikar:zati nefret ediyodum bahane arıyordum :1closedeyes:yemiycem aç gezecem böğün :çok üzgünüm:
bende diyom bu kız niye konuşmuyo CADIARZUkızlar kusura bakmayın boyle ansızın cıkmak zorunda kalıyorum ısde oldumdan
pat diye ...dan diye...lappadanak falan gibi bi kelime işte:roflol::roflol:çötönk ne laa:roflol::roflol:
kızmayın bana tamm
sen şu salatanın tarifini düzgünce bi ver bakıyım
inşallah başka bi sorun değildir cnm bebiş gelmiştir :Saruboceq:
şimdi lahanayı kendiniz sececniz yani ne kadar yemek istediğinize bağlı içine bi havuc rendele lahanayı yuvarlakya şimdi onu bölüyosun iki üçe dörde nasıl bölersen böldüğün parcayı doğruyon ince ince kalın olmucak çok kalın oldugunda sert oldugundan güzel olmuyo içine istersen maydonoz doğrayabilirsin atabilirsin bi tutam az sirke dökcen az yağ dökcen azda tuz dökcen karıstırıcan afiyetle yiycen vildoşum
kızmayın bana tamm
sana oyle gelıyordur canım genelde topikdede sohbet ederım ama benım yazdınma cevap vermedıklerınden sezsız kalıyorum hayatım
kaydirigubbakcemile3kız biz konuşanları çok severik anam niye sessiz kalıyon sen işini gör yine katıl sohpete bizim burda ayrımcılık yok yerimsenibenkızlar lahana corbanın tarıfını bılen varmı ben bılmıyorum varsa banaa verı ya
naniknanikbenim kalorim sıfırlandı cnm zararım olmaz midene delikafaduldenağşama kuru fasulye pilav var çok seviyom ben bu ikiliyi:lepi:kız ben sana benim yediğim tarfifi veriyim sen onu dene valla çok lezzetli cokacimcoook
bana kalsa bi oturuşta tencereyi yer bitiririmde olmuyo işte 1 kasecikle yetiniyom sırnaşık şey
bende diyom bu kız niye konuşmuyo CADIARZU
oldu cnm sen işine bak
pat diye ...dan diye...lappadanak falan gibi bi kelime işte
sen gelirsin mideme eziyet olsun bidaha cips yemek neymiş görsün divin hanım dersin çötönk diye mideme oturursun demek istedim cnm :roflol:
yok cnm kızmayız niye kızalım yerimseniben