K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

sana oyle gelıyordur canım genelde topikdede sohbet ederım ama benım yazdınma cevap vermedıklerınden sezsız kalıyorum hayatım
valla üstüme alınmadım çünkü elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım herkeşe sengözlerimebaksanab
kızlar lahana corbanın tarıfını bılen varmı ben bılmıyorum varsa banaa verı ya

yaz kızım

lahana çorbası

malzemeler:

2-3 yeşil soğan...
2 domates...
maydonoz...
yeşil biber...
sarımsak...
3 dal lahana...
1 paket hazır çorba...
1 et veya tavuk bulyon...

yapılışı:
önce lahanaları doğra tencereye az suyla koy 5-10 dakika kaynasın
o kaynarken diğer malzemeleri küçük küçük doğra
domatesler rendelenecek
sonra onlarıda kaynayan lahanaların üstüne koy hepsi birlikte pişmeye devam etsin
1 lt suda hazır çorbayı karıştır....onuda kaynayan malzemelerin üzerine dök karıltırarak kaynat...içine bulyon at ...istersen üzerine az nane ekle

ben kremalı tavuk çorbasıyla yapıyorum ve tavuk bulyon atıyorum....içeceğim zamanda limon sıkıyorum ve bol pul biberle sıcak sıcak içiyorum cokacimcoook....tavsiye ederim çok lezzetli oluyo

albak ben konusuncada sız konusmuyorsunuz anladınmı neden sessız kaldıgımı divinity+ canım

hemen yazıyorum bıtanem sagol

ah ve divicim patronlardan fırsat bulsam dalaam topiğede ne mümkün şimdi gitti gitti ama arkasından bir sürü fatura bırakarak gitti bende bi bakim size ondan sonra keserim faturaları dedim
mavişim hoşgeldin eleyna canım sende hoş geldin
divi kız gönderdiğin linki okudum da lahana mahana yapmayın anacım zayıflıcaz diye sağlığımızdan olmayalım yavaş yavaş sinsire sindire verelim kiloları:)

ayrıca bugün öğlen :
bir tabak ıspanak yemeği
2 dilim ekmek
ve yoğurt yedim şimdide mandalin yiyorum bide ot çayı içiyorum mööööö:))ay ne kaba oldu bitkisel çay içiyorum canlarım:))heh bu daha kibar oldu

akşamd:
barbunya ve pilav yanında yoğurt var ekmek yok akşamları

kızlar ben bayaaaaa alıştım bu diyet işine hee

canım sessiz kaldım falan yok canım konusuyorum ben ısde oldumdan bazen cevap veremıyorum hemen acık oluyor ama

bende severim bu lahananın salatasını eskiden bilmezdim kayınvalidemler sık sık yapıyorlar onlardan alıştım hatta düğünlerde bile yapıyorlar güzel oluyor birde içine azcık su koyuyorlar sulu sulu ohhh ne güzel ekşili falan bak canım çekti akşama yapasım geldi ama lahanam yokki

cokacimcoook valla şimdiden çok beğendim cnm ahanda yapmaya gidiyom ağşama yerim

kötükedihüso beni deniyon ama yemiycim akannehir
68 e düşersem inşallah kendime cips ziyafeti çekecem o zaman ben çağırınca gel tamammı cokacimcoook
dilnur sınava hazırlanıyomuş cnm kasımda sınava girecekmiş o zamana kadar sıkı ders çalışması gerekmiş
sınavdan sonra bizimle olacak :lepi:
nilüşü bilmiyom ama oda kışın çok katılır tahminimce çünkü onların iş dekorasyonla ilgiliya yazın yoğun olurlar kışın sakin olurlar heralde tahminim kaydirigubbakcemile5

bende severim bu lahananın salatasını eskiden bilmezdim kayınvalidemler sık sık yapıyorlar onlardan alıştım hatta düğünlerde bile yapıyorlar güzel oluyor birde içine azcık su koyuyorlar sulu sulu ohhh ne güzel ekşili falan bak canım çekti akşama yapasım geldi ama lahanam yokki:çok üzgünüm:

albak ben konusuncada sız konusmuyorsunuz anladınmı neden sessız kaldıgımı divinity+ canım

ben üstüme alındım yazdıklarını seni diğer topiktede görüyorum biri yazmasın hemen yazmıyosunuz diyorsun istiyorsunki hemen ve sürekli yazsınlar herkesinde yazmaya zamanı olmayabiliyo kusura bakma sen kendi kendine yapıyosun yani durduk yerde yazmıyosun diyosun amacım seni kırmak deil ama dikkatimi çektin çünkü genelde yazmıyosunuz bana küstüm size beni sevmiyosunuz gibi yazılarına rastlıyorum çünkü sabredemiyorsun mjlarda yazıldıktan sonra hemen pat die okunmuyo çünkü kırdıysam kusuruma bakmaa lmaz:

yewrim ben sana lahana çorbası tarifi yazıyodum
çok özendim rengarenk yaptım tarifi oda biraz uzun sürdü şekerim yoksa ben hiç susmam
hemen yazıyorum bıtanem sagol
rica ederim kaydirigubbakcemile5
denersen yorum yap bakalım sende beğenecenmi şakkıdı

ot çayı heh hehehee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
maşallah ablam bak bu sefer bırakmadın teprik ederim seni :lepi:

canım sessiz kaldım falan yok canım konusuyorum ben ısde oldumdan bazen cevap veremıyorum hemen acık oluyor ama
kaydirigubbakcemile3tamam o zaman anlaştık

kaydirigubbakcemile3benimkini gönderem sana yarısı duruyordu cnmkaydirigubbakcemile3

ondanmı gelmiyor dilnur hayırlı olsun inşallah :Saruboceq:
nilüşte ara sıra geliyorda biz olmuyoz oda gelmiyormirmirmirmir

belenay ablam valla önceden zayıflamak için yapıyodum çorbayı ama şimdi zevkine içiyom

hg. ablammm üzülme yaa bendede yok olsada yapsam yesem akşama eve geçerken alıver marektten ablamm benimde annem yapardı bende ondan öğrendim ama lezzetli oluyo yaa kocik ilk defa yedi ama çok sevdi lahana varsa ondan yap der salatayı olmazsa olmaz bizim sofrada hergün slata yapıcam koçik salatasız yemik yemiyii

divicim pazartesinin üstünden iki salı geçti ben hala rejimdeyim :roflol:

sana sunu soyleyım once ben kımseye benı sevmıyorsunuz falan demedım genelde herkese yazarım ben tamm ısde oldumdan oyle herkes gıbıde hızlı yazamıyoırum cok kırıcısın bunuda unutma ben sana ılkdefa yazmısdım senı rahatsız ettıysemde yazma ban olurmu cok kırıcısın unutma!!!!!

akannehirakannehirakannehirkız mavişim sen üstüne alınma bacım sana dimedi onu kız kaydirigubbakcemile3eleyna bacım sayfayı geç yeniliyor civaplarıda geç görüyor ondan şeytiydi sanırımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…