K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

vildoşum üzgünüm ben ne diyecegimi bilmiyorum niyetim kötü deildi ama açıkcası ben çok kırıldım neyse ben sohbetinize mani olmak istemiyorumm o yüzden çıkacagım sizide üzdüm çıkmak zorundayım üzgünüm beni tanımayan bi kişi bana bunları sölemeye hakkı yok yalancı ve kırıcı oldugumu

sen nehakla benı uyarırsın ya ben sana dememısdımkı ben dıvıntıy ve cıtosa konusmusdum ne hakla uyarırsın benı ya ben sana bısı yazdıysam uyar benı olurmu bende ılk senle tartısdım hıc kımseye boyle olmamısdı tamm tanımıyorum ozaman uyarma kardesım benı yalan soyluyorsun ama ben kıme dedım benı sevmıyorsunuz dıye neyse ya senın tartısmak ısdemıyorum

eferim miraycım
kız sevdim ben seni düzenli topiğe gelip rapor veriyon Şeniz

ne oldu laa niye bıraktın lahana diyetiniCADIARZU

kaydirigubbakcemile5afiyet olsun kuşumŞeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbende bende seviyim

uyyy ben de sizi seviyim çohhh Şeniz
yoğunum gün içerisinde o yüzden fırsat buldukça gelip okuyorum
gelmişkende rapor veriyorum
mesela biraz önce ikinci bardağı demledim içtim beşibiyerde çayımın
acıkmaya başlarsam elmamı yada mısır - pirinç patlağı gevreğimi yiicem :lepi:

ben lady 34 ün salonunu merak ediyom
casper takılıyo gelip bu yazıyı okusun salonunun resimlerini eklesin siteye bende bakıyım :lepi:

ben gördüm ama resim çekmedim tühhh kaydirigubbakcemile3

Pasaklı mİray sensİn demİ 5. KİŞİ
elma dersem Çık armut dersem Çıkma

armuuuuuuuuuttttttt

ufff canım çekti hee evde de vardı
gece tv keyfi yaparken yerim artık zemuszemus

kızlarrrrr lütfen kavga etmeyin buraya stres atmaya geliyoz hepimizde ufak bi yanlış anlaşılma var ortada yaa hadi öpüşüp barışın :gitme:

vildoşum üzgünüm ben ne diyecegimi bilmiyorum niyetim kötü deildi ama açıkcası ben çok kırıldım neyse ben sohbetinize mani olmak istemiyorumm o yüzden çıkacagım sizide üzdüm çıkmak zorundayım üzgünüm beni tanımayan bi kişi bana bunları sölemeye hakkı yok yalancı ve kırıcı oldugumu

sen nehakla benı uyarırsın ya ben sana dememısdımkı ben dıvıntıy ve cıtosa konusmusdum ne hakla uyarırsın benı ya ben sana bısı yazdıysam uyar benı olurmu bende ılk senle tartısdım hıc kımseye boyle olmamısdı tamm tanımıyorum ozaman uyarma kardesım benı yalan soyluyorsun ama ben kıme dedım benı sevmıyorsunuz dıye neyse ya senın tartısmak ısdemıyorum

kızlar valla aslına bakarsanız bizde burdaydık olayın başından beri ve ortada birbirinizi kıracak bi sebep yok
uzatmayın yanlış anlaşılma diyelim tamammı
şuraya güzel güzel paylaşımlar yapmaya geliyoruz tamammı canlarım benim yerimseniben

kızlar valla aslına bakarsanız bizde burdaydık olayın başından beri ve ortada birbirinizi kıracak bi sebep yok
şuraya güzel güzel paylaşımlar yapmaya geliyoruz tamammı canlarım benim yerimseniben
kaydirigubbakcemile5aynen ya boşuna üzmen bizide

kızlarrrrr lütfen kavga etmeyin buraya stres atmaya geliyoz hepimizde ufak bi yanlış anlaşılma var ortada yaa hadi öpüşüp barışın :gitme:

ama canım yanı benı azda olsa burda goruyorsunuz ben nezaman dedım benı sevmıyorsunuz dıye sadece dedımkı neden yamıyorsunuz kızlar dedım arkadas ne dıyor heryerde senı goruyorum hep boyle soyluyorsun falan bıde kalbını kırmayım ama dıyor soylermısın sımdı bana ben naptımda bunu soyluyor bana

uyyy ben de sizi seviyim çohhh Şeniz
yoğunum gün içerisinde o yüzden fırsat buldukça gelip okuyorum
gelmişkende rapor veriyorum
mesela biraz önce ikinci bardağı demledim içtim beşibiyerde çayımın
acıkmaya başlarsam elmamı yada mısır - pirinç patlağı gevreğimi yiicem :lepi:

ben gördüm ama resim çekmedim tühhh kaydirigubbakcemile3

ufff canım çekti hee evde de vardı
gece tv keyfi yaparken yerim artık zemuszemus

Şeniz hoşgeldin canım
kız senin türkçen yokmu armut dedim çıkma dedim :roflol: :roflol: sen hemen ordan çıkıp canım istiyi dedin sırnaşık şey sırnaşık şey

meyve ye gulüm serbest abartmamak kaydıyla

lady nin salonu çokmu güzel beğendinmi sen
bende şimdi siyah beyaz ve kırmızı düşünüyom onun için piyasa araştırması yapıyom
bide resim eklesede görsem
kopya çekecem ama ben görümcesi değilim yani aynısını yapsamda bişey olmaz sırnaşık şey

ama canım bak ısdersen ılk yazdıgına kendısı basladı yok kalbını kırmak gıbı olmasın falan dıye. ben nezaman sıze boyle davrandım yada benı sevmıyorsunuz falan bısı dedım mı soyle canım

bak şimdi yaa oldumu halen aynı sey yalan sölüyor diyo yaa arkadas seni uyarmam için illa seninle bi muhabbetimizmi olmus olması gerekiyo ne dediğini bilmiyon valla açıkcası neye cvp vereceğini sasırdın kusura bakma sen benim bulunduğum ortamda bu üçüncü bana yazmıyolar die yazısın sen halaaa burdaki ortamdan bahsediyorsun bi daha ne benim hakkımda konus ne slmımı al nede slm ver bi insan bu kadar olur yani kusura bakma sen gelemiyosun böle seylere

simdi bana yazdıgın bütün msjları tek tek toplattırma istersen ben ne diyom ne sen ne diyon alla alla

ama canım yanı benı azda olsa burda goruyorsunuz ben nezaman dedım benı sevmıyorsunuz dıye sadece dedımkı neden yamıyorsunuz kızlar dedım arkadas ne dıyor heryerde senı goruyorum hep boyle soyluyorsun falan bıde kalbını kırmayım ama dıyor soylermısın sımdı bana ben naptımda bunu soyluyor bana

sana burda bunları yazdın demedim ki ben beni sevmiyomusunuz die yazdın ama bu topikte deil istediğin kadar konuş senle tartışmıcam benim böle tartışmalara ayıracak vaktim yok beni tanıyan bilir nasıl biri oldugumu

Şeniz hoşgeldin canım
kız senin türkçen yokmu armut dedim çıkma dedim :roflol: :roflol: sen hemen ordan çıkıp canım istiyi dedin sırnaşık şey sırnaşık şey

meyve ye gulüm serbest abartmamak kaydıyla

lady nin salonu çokmu güzel beğendinmi sen
bende şimdi siyah beyaz ve kırmızı düşünüyom onun için piyasa araştırması yapıyom
bide resim eklesede görsem
kopya çekecem ama ben görümcesi değilim yani aynısını yapsamda bişey olmaz sırnaşık şey

hoşbulduk meltoşcum Şeniz
türkçem var da armut diyince dayanamadım :roflol: :roflol: :roflol:

evet salonu çok güzel kırmızılı fümeli falan ben beğendim

gece canım ne çekti bilio musunuz akannehir kestane akannehir
gece saat kim bilir kaçtı birden uykum eşime dedim ki canım kestane istiyo akannehir
eyvah yandık sen hamile olsan napıcam ben diyo kaydirigubbakcemile3
dedim kıyamam ben sana canım bişi çekerse sölerim yarın alır getirirsin :asigim:

hoşbulduk meltoşcum Şeniz
türkçem var da armut diyince dayanamadım :roflol: :roflol: :roflol:

evet salonu çok güzel kırmızılı fümeli falan ben beğendim

gece canım ne çekti bilio musunuz akannehir kestane akannehir
gece saat kim bilir kaçtı birden uykum eşime dedim ki canım kestane istiyo akannehir
eyvah yandık sen hamile olsan napıcam ben diyo kaydirigubbakcemile3
dedim kıyamam ben sana canım bişi çekerse sölerim yarın alır getirirsin :asigim:

cokacimcoook bende bayılırım kestaneye
olsa yerdik şimdi :eek: :mymeka:

aynı mesajı 2 kere yazmışım pardon
kızlar bende eklediğim linke kıtır kurabiyemi ekliycem bakın bakalım beğenecekmisiniz

Son düzenleme:
X