K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

kaydirigubbakcemileiyi fazla bişi yok cnm börek eccik cnmı sıktı ama neyse bunada şükürkaydirigubbakcemile3bizim kızlar sıkıyı görünce korktu gelmiyor kimsekaydirigubbakcemile3

benimkide yavaşladı birden benneyaptımki

canım benim eski ev sahibim 85 kiloydu
kafasına koydu zayıflamayı sadece yediklerini azalttı şekeri bıraktı bide hergün 1 saat yürüdü 6-7 ayda 28 kilo verdi

neyse yaw bırakalım yine şu diyeti miyeti dedikodu edelim azıcık
bugün kimi çekiştirelim citos

bırakmadım canım çorbaya devam
sadece 1 haftada 5 kilo verilmiyomuş yani o tezi yalana çıkardık onu demek istedimdi canımcım
:nazar:hiç bişeye yaramıyorsa bende boşuna o iğrenç şeyi içmeyem zaten tiksiniyomkafamçokkarıştıböğğğğğğğğakannehir

ben lady 34 ün salonunu merak ediyom
casper takılıyo gelip bu yazıyı okusun salonunun resimlerini eklesin siteye bende bakıyım :lepi:

:nazar:hiç bişeye yaramıyorsa bende boşuna o iğrenç şeyi içmeyem zaten tiksiniyomkafamçokkarıştıböğğğğğğğğakannehir

yaaaaaa niye bırakıyon iç sen içinde her çeşit sebze var faydalı bence içmeye devam et
hem tok tutuyo hemde öğünü yiyerek geçirmiş oluyoz

canım benim eski ev sahibim 85 kiloydu
kafasına koydu zayıflamayı sadece yediklerini azalttı şekeri bıraktı bide hergün 1 saat yürüdü 6-7 ayda 28 kilo verdi
akannehirakannehir7 ayda çok uzun ben hemencik vermek istiyom 2 3 ayda :gitme:

neyse yaw bırakalım yine şu diyeti miyeti dedikodu edelim azıcık
bugün kimi çekiştirelim citos
:nazar:ben döktüm içimi sıra sendeyerimseniben

ben lady 34 ün salonunu merak ediyom
casper takılıyo gelip bu yazıyı okusun salonunun resimlerini eklesin siteye bende bakıyım :lepi:
kaydirigubbakcemile3he kız ladyoş göster evini bizenaniknanik

akannehirakannehir7 ayda çok uzun ben hemencik vermek istiyom 2 3 ayda :gitme:

:nazar:ben döktüm içimi sıra sendeyerimseniben

kaydirigubbakcemile3he kız ladyoş göster evini bizenaniknanik

hee kız kadın benim yanımda dev gibi duruyodu şimdi bi görsen 55 kilo heralde çok zayıf
ben şimdi onun yanında zebellah gibi duruyom sırnaşık şey
ama bide çirkinleştiki kırış kırış oldu suratı :sinifsinif:

belenay ablacımm zayıflamak için özle bişi yapmıyom ne yediğim belli deil yani yemiyom aslında ben kahvaltı yok öğle yemeğim yok bazen canım isterse gunduz ytiyom yani düzensiz yiyom ben

çitosum sizi sevmez olurmuyum aşk olsunnn canımm sizi sevmeyen össünnn

kızlar yarın günüm var güne gidiyorum
ne bulursam yiycem :roflol:
:mymeka::mymeka::mymeka:

hee kız kadın benim yanımda dev gibi duruyodu şimdi bi görsen 55 kilo heralde çok zayıf
ben şimdi onun yanında zebellah gibi duruyom sırnaşık şey
ama bide çirkinleştiki kırış kırış oldu suratı :sinifsinif:
mafoldumbenbende öle olurmuyumki

kaydirigubbakcemile5slm mavişim hg

hoşgeldin maviş naber cnm

belenay abla yaw geçmiş dediğinde 2-3 sayfa oku oku bitiremedin mübarek az gelde konuş

citos sen nere gittin takıldınmı ne niye yazmıyon

ayy vilüü hiç sormaa adt neyim olmadım halen canım sıkılıyo yaww bugun dokuz gün oldu yaa gelen giden yok test yapacam yakında inş başka bişi yoktur yaa üzülürümm yoksa çokk ilk defa bu kadar geçikti geçikme olmuyodu bende off yaa canım sıkkınn

sen nassınn bacımmm:nazar:

belenay ablacımm zayıflamak için özle bişi yapmıyom ne yediğim belli deil yani yemiyom aslında ben kahvaltı yok öğle yemeğim yok bazen canım isterse gunduz ytiyom yani düzensiz yiyom ben

çitosum sizi sevmez olurmuyum aşk olsunnn canımm sizi sevmeyen össünnn
niye sildir adını listeden sanki bidaha gelmiycek gibi yazmışın:sinifsinif:

hoşgeldin maviş naber cnm

belenay abla yaw geçmiş dediğinde 2-3 sayfa oku oku bitiremedin mübarek az gelde konuş

citos sen nere gittin takıldınmı ne niye yazmıyon
burdayım loo pc çok yavaşladı:dilcikar:

a.s.hg eleynacım

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
vildosumm sen görünmüyon aşağğıdaa bacım nasıl gidiyo kalori yakma işi :kedi:
niye görünmüyom yaff :1ninca:
valla mavişim iyi gidiyo kalorileri yakıyorum cayır cayır kaydirigubbakcemile3
cuma tartılacam bakalım 71,5 un altına düşebilmişmiyim
hedefim kurbana kadar 68 e düşmek süprizzzzz
ondan sonrada bırakmak yok zaten aynen devam delikafadulden
incecik olacam :lepi:
:mymeka::mymeka::mymeka:

mafoldumbenbende öle olurmuyumki

kaydirigubbakcemile5slm mavişim hg

naniknanik naniknanik üleyyn demiştimya bizim girdiğimiz günde 12-13 çeşit pasta börek tatlı yapılıyo diye :kedi: hah şimdi dönerli güne girdik demiştim hatırladınmı zemuszemus
döneri yarım porsiyon getirtecem ekmek yemiycem sadece salata ve etleri yiycem ama yanında 2 çeşit tatlı olacak
onlardanda 1 er tane yerim ağşama bişey yemem alkisalkisalkis olurmu citosum :hulya:

niye sildir adını listeden sanki bidaha gelmiycek gibi yazmışın:sinifsinif:

burdayım loo pc çok yavaşladı:dilcikar:

a.s.hg eleynacım

aslında gelmicektim ama dayanamadım kuzumm adım olmasın listede zayıflamak için uğrasmıyom ben canım o yuzden sildirdim ve hergün giremiyom uzun süre girmiyom bazenn o yusden

X