kaydirigubbakcemileiyi fazla bişi yok cnm börek eccik cnmı sıktı ama neyse bunada şükürkaydirigubbakcemile3bizim kızlar sıkıyı görünce korktu gelmiyor kimsekaydirigubbakcemile3
benimkide yavaşladı birden benneyaptımki
bırakmadım canım çorbaya devam
sadece 1 haftada 5 kilo verilmiyomuş yani o tezi yalana çıkardık onu demek istedimdi canımcım
hiç bişeye yaramıyorsa bende boşuna o iğrenç şeyi içmeyem zaten tiksiniyomkafamçokkarıştıböğğğğğğğğakannehir
akannehirakannehir7 ayda çok uzun ben hemencik vermek istiyom 2 3 ayda :gitme:canım benim eski ev sahibim 85 kiloydu
kafasına koydu zayıflamayı sadece yediklerini azalttı şekeri bıraktı bide hergün 1 saat yürüdü 6-7 ayda 28 kilo verdi
neyse yaw bırakalım yine şu diyeti miyeti dedikodu edelim azıcık
bugün kimi çekiştirelim citos
kaydirigubbakcemile3he kız ladyoş göster evini bizenaniknanikben lady 34 ün salonunu merak ediyom
casper takılıyo gelip bu yazıyı okusun salonunun resimlerini eklesin siteye bende bakıyım :lepi:
akannehirakannehir7 ayda çok uzun ben hemencik vermek istiyom 2 3 ayda :gitme:
ben döktüm içimi sıra sendeyerimseniben
kaydirigubbakcemile3he kız ladyoş göster evini bizenaniknanik
slm ahaliii
mavigözlü..belenay ablam konuşun sizide gördüm delikafadulden
:mymeka::mymeka::mymeka:kızlar yarın günüm var güne gidiyorum
ne bulursam yiycem :roflol:
mafoldumbenbende öle olurmuyumkihee kız kadın benim yanımda dev gibi duruyodu şimdi bi görsen 55 kilo heralde çok zayıf
ben şimdi onun yanında zebellah gibi duruyom sırnaşık şey
ama bide çirkinleştiki kırış kırış oldu suratı :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile5slm mavişim hgslm ahaliii
hoşgeldin maviş naber cnm
belenay abla yaw geçmiş dediğinde 2-3 sayfa oku oku bitiremedin mübarek az gelde konuş
citos sen nere gittin takıldınmı ne niye yazmıyon
:mymeka::mymeka::mymeka:
mafoldumbenbende öle olurmuyumki
kaydirigubbakcemile5slm mavişim hg
niye sildir adını listeden sanki bidaha gelmiycek gibi yazmışın:sinifsinif:belenay ablacımm zayıflamak için özle bişi yapmıyom ne yediğim belli deil yani yemiyom aslında ben kahvaltı yok öğle yemeğim yok bazen canım isterse gunduz ytiyom yani düzensiz yiyom ben
çitosum sizi sevmez olurmuyum aşk olsunnn canımm sizi sevmeyen össünnn
burdayım loo pc çok yavaşladı:dilcikar:hoşgeldin maviş naber cnm
belenay abla yaw geçmiş dediğinde 2-3 sayfa oku oku bitiremedin mübarek az gelde konuş
citos sen nere gittin takıldınmı ne niye yazmıyon
a.s.hg eleynacımbende geldım
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5bende geldım
niye görünmüyom yaff :1ninca:vildosumm sen görünmüyon aşağğıdaa bacım nasıl gidiyo kalori yakma işi :kedi:
:mymeka::mymeka::mymeka:
mafoldumbenbende öle olurmuyumki
kaydirigubbakcemile5slm mavişim hg
niye sildir adını listeden sanki bidaha gelmiycek gibi yazmışın:sinifsinif:
burdayım loo pc çok yavaşladı:dilcikar:
a.s.hg eleynacım